Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 73 41,2%
  • erkek

OY: 92 52,0%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,4%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    177
Allah razi olsun inslh 2 3 hafta da bekler suana kadar dogum aklimda yokmus demekki ya korku sardi
Senin ve bebişin için inşallah en hayırlısı ve sağlıklısı nasılsa öyle olur dualarımız seninle zamanında sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişini

Gözün aydın 2500’e çok az kalmış ha gayret sen yine bol bol suyunu iç doktor doğru söylemiş. Ben bir de cici bebe süt fıstık ezmesi muz bal falan karıştırıp blenderda çekip onu içiyorum her akşam. faydası var mı henüz bilmiyorum kontrolde göreceğiz.

pis ağustos ya:) gerçi benim tam o ara kusmam durmuştu, ondan oldu belki.
sonrası da senle tamamen aynı. 1.8 kilo aldım

halen kusuyor olman cidden üzücü ama dayan artık, az kaldı.
yani içini rahatlatır mı az bilmiyorum ama mide yanması kusmadan kötü bende. kusmaları tercih ederdim, hele bazı akşamlar..yanma yok, di mi?

cuma günü parti yapıyordu. önceki gün sakindi. dün yemin ederim 1 dk durmadı. bugün sabah sakindi, şimdi başladı.

artık onların sağlam kişilikleri var ve kafalarına göre takılıyorlar:) dert etme.

ay canım kusura bakma ama tedavilikmiş resmen

Oyy korkma sakın beni nerdeyse o ilaçlarla 4 5 hafta ileri götürdüler senin açılman da yok nst de çıkmıştır . O sancıyı keserler ilaçlarla .

kızlar ben çalışabilir raporu aldım da bunu aldıktan sonra rahatsız hissettiğim bir gün sağlık ocağından bir iki günlük rapor alabiliyor muyum? bilgisi olan var mı acaba? bir de 38. haftanın dolduğu gün çalışamaz raporu alıcaz ya o gün çalışacak mıyız? perşembe gününe denk geliyor diyelim o gün çalışmam gerekiyor mu? okul idaresi hiçbir şey bilmiyor. ne sorsam daha da kRıştırıyprlR kafamı

Oyy korkma sakın beni nerdeyse o ilaçlarla 4 5 hafta ileri götürdüler senin açılman da yok nst de çıkmıştır . O sancıyı keserler ilaçlarla .
Nst baglamadan doktor elle muayne etti yanindaki hemsireye elendi bu dedi sancisi var bunun bilmiyir rahim agzida incelmis dedi anlamadim yatisini verin hastanin dedi direk şok oldum muayneye gelmisdim randevum vardi

Amin inslh cnm 1 kac hafta da sabreder artik sabretmesede tek isdegim sag saglim kucama almak hepimiz saglikla kavusalim ben hicbir hazirlik yapmamisdim daha yanlis yapmisim kaldim oyle bak ortada valla cocugum hicbir seyi hazir degil yikamadim bile sizler hazirlayim artik herseyinizi kuzum hazirlamayan varsa bende erken gozuyle bakiyordum ama belli olmuyormus hic bide ben hicbirsey hissetmiyordum saglikla kavusalim hepimiz bebislerimjze

Benim izin başlama tarihi 4.12 olarak görünüyor 37+1, Çarşambaya denk geliyor. Pazartesi salı çalışıp çarşambadan itibaren izne çıkcam diye anladım ben

Nst baglamadan doktor elle muayne etti yanindaki hemsireye elendi bu dedi sancisi var bunun bilmiyir rahim agzida incelmis dedi anlamadim yatisini verin hastanin dedi direk şok oldum muayneye gelmisdim randevum vardi
Karnın serttir ordan anlamıştır ama nst ister zaten önemli olan sıklık derecesi . Ultrasonda görülüyor rahim kalınlığı . Nst ye bağlarlar düzenli olup olmadığına bakarlar sancını dindirirler önlem amaçlıdır . Üzülme

37+0dan itibaren izinli sayılırsın diye biliyorum ben, ben de devletteyim bize o şekilde söylediler. İzne gelince de 32+0dan sonra gebelik dahilinde bir rahatsızlıktan rapor alamıyorsun ama sanırım grip vs gibi şeylerden alınıyor. 37den önce de izne ayrılmak için dilekçe vermek yeterli olur dediler bana

Kuzum rahim kalinlina 22mm dedi acilma yok dedi ama elle muaynede sancisi var bunun dedi doktor bende ben hissetmiyorum dedim sen hisetmiye bilirsin dedi sancin var rahim agzinda incelmis dedi yatis verdi

Gebelikte baglantisiz bir hastalıktan rapor alırsan izinden düşmüyor. Alabilirsin. 37+0 da rapor alacağız canım. O gün rapor almaya gittiğin için raporda da o günün tarihi var başlangıç olarak dolayısıyla okula gitmene gerek yok. Böyle biliyorum. Hastanenin raporlama bölümü de bilir detayları

Kuzum rahim kalinlina 22mm dedi acilma yok dedi ama elle muaynede sancisi var bunun dedi doktor bende ben hissetmiyorum dedim sen hisetmiye bilirsin dedi sancin var rahim agzinda incelmis dedi yatis verdi
Elle muayenede yumusamadan anlıyorlar canım belki kasılmada hissedilir bilmiyorum ama endişelenme ciger gelistirici gibi önlemlerini almışsın zaten ne kadar tutabilirlerse o kadar iyi ama riskli dönemde de değiliz. Allahin izniyle sorunsuz sıkıntısız hallolur her şey

Inslh kuzum belkide hic beklemiyirdumya ondan bukadar stres. Oldum bianda hayirlisi artik inslh rabbim nasip etti vakitde sag sgalim kucama alirim erkende gelse tek dilegim sag saglim kucama alip evime gitmek cumlemiz sag saglim kavsualim bebislere hepinizden Allah razi olsun bana morel oldunuz

37de zaten çalışman yasak, rapor almana gerek olmaması lazım. Öncesinde de zaten hakkın olduğu için mi bildirmen yeterli dediler bana. Yine de teyit etmek lazım tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…