- 26 Şubat 2024
- 4.396
- 4.188
Benim de yarın randevum var, en son detaylıda gördüm yarın da göstermezse ağlarım sjfksj dedesiyle anneannesi gelecek belki onlara gösterirYarin sabah da gideyim kizcemi goreyim belki bu garip anasina acir da yuzunu gosterir
Valla çok değişik fiyatlandırma işte şimdilik 65- 85 +9 bin ne vericem bende bilmiyorum işteAy farkları ne acaba doktor farkı mı yoksa ultra lüks otel farklılığı mı bu fiyatlar arasındaki uçurum nedir bizim burdaki medical park 33 demişti bize ama şuan doğurursan kasımda fiyatlar ne olur bilemeyiz demişti doğum olarak ayrı alamadığımız için ordan almadık başka hastaneden 30 a aldık bizde
Hoff benim doktor ya acıbadem ya memorialda yaptıryor ben memorialı secicem ama hala fiyat sormadım. Doktora veriyormuşuz hem hastane hem doktor parasını sanırım. Salı muayeneye gidicem artık sorcam toplam ne kafar ama cok korkuyorumİstanbul için söyliyim Medicana 65- 85 bin arası doğum normal sezeryan vs diye fiyatlandırma epidural + 9 bin ₺ acıbadem bana 110 bin demişti geçen ay Heralde böbreğimi alcaklar sonrasında
Yani işte bir normal 5 yıldızlı otel var mesela bir de maxx royal gibi 5 yıldızlı oteller var. Fiyatı 3e 4e katlıyor. Hizmet kalitesi, ilgi alaka, konfor hepsi etkiliyor. Yoksa ordaki doktor da doktor diğer hastanedeki doktor da. Bir de istanbulun da ekstra pahalı olması faktörü de eklenince rakamlar ucuyor maalesefAy farkları ne acaba doktor farkı mı yoksa ultra lüks otel farklılığı mı bu fiyatlar arasındaki uçurum nedir bizim burdaki medical park 33 demişti bize ama şuan doğurursan kasımda fiyatlar ne olur bilemeyiz demişti doğum olarak ayrı alamadığımız için ordan almadık başka hastaneden 30 a aldık bizde
cidden 3 maaş nedir ya o kadar kıdeme. alsınlar başlarına çalsınlar.Cano sektörde nasıl güçlü bunlar bu kadar usulsüz çalışarak? Göz korkutmuşlar bence. 3 maaş alacağına bi süre hiç alma gerekirse uzun sürsün dava n'olacak, yazık günah emeklerine 11 sene az mı
Fiyat farkını sor ona göre seç arada çok yoksa acıbadem en iyisi hastane ekipman vs ben medicanada yapıcam doktorumu çok seviyorum iletişimi muazzam iyi yorumlarından bulmuştum zaten bebekten önce ona gitmiştim rutin kontrole hatta dedim ki şimdi çocuk yapsam aralıkta eşim askere gidicek denk gelir dedim bu kadar planlı olmak öyle hemen kolaydı o işler dedi işte aralıkta doğum yapıcamHoff benim doktor ya acıbadem ya memorialda yaptıryor ben memorialı secicem ama hala fiyat sormadım. Doktora veriyormuşuz hem hastane hem doktor parasını sanırım. Salı muayeneye gidicem artık sorcam toplam ne kafar ama cok korkuyorumPsikolojik sınırım 100 bindi ya onu gecmese bari
Burda en üstteki kanun teklifi. Şuan komisyondaymış.
ben de acıbadem. bi de doktorum dışarıdan, o da alacak dünya para. neyse artık hesabını yapmıyorum; aşırı moralim bozuluyorYavrum ama kuaföre kadar geliyor oraya tek böbreğe okeyim ( yatırım tavsiyesi değildir)
Ben kızımı da 5 sene önce memorialda dogurmuştum cok memnun kalmıştım. Acıbademe göre daha yeni bahcelievler memorial o yüzden bildigim yeri seceyim dedim. Fiyat olarak zaten en fazla 3bin 5 bin farkediyordur diye düşünüyorum ama sorucam yine de merak ediyorumFiyat farkını sor ona göre seç arada çok yoksa acıbadem en iyisi hastane ekipman vs ben medicanada yapıcam doktorumu çok seviyorum iletişimi muazzam iyi yorumlarından bulmuştum zaten bebekten önce ona gitmiştim rutin kontrole hatta dedim ki şimdi çocuk yapsam aralıkta eşim askere gidicek denk gelir dedim bu kadar planlı olmak öyle hemen kolaydı o işler dedi işte aralıkta doğum yapıcam
Ha bak bir de sezaryan sonrası hemsire gelip yıkamıştı. O kadar para vercen bari kendin yıkanma dimi amaben de acıbadem. bi de doktorum dışarıdan, o da alacak dünya para. neyse artık hesabını yapmıyorum; aşırı moralim bozuluyor
kuaförü duyunca iyi bari, kuş konduruyorlar dedim ben de
Kizz lohusa serbeti ikrami da var onu litfen atlamayalim bi de anne baba romantik yemek . O an umrumda olur mu bilemedim amaYavrum ama kuaföre kadar geliyor oraya tek böbreğe okeyim ( yatırım tavsiyesi değildir)
Acibsdem icin konusuyorum semt farkiAy farkları ne acaba doktor farkı mı yoksa ultra lüks otel farklılığı mı bu fiyatlar arasındaki uçurum nedir bizim burdaki medical park 33 demişti bize ama şuan doğurursan kasımda fiyatlar ne olur bilemeyiz demişti doğum olarak ayrı alamadığımız için ordan almadık başka hastaneden 30 a aldık bizde
Kiz dur romantik aksam yemegi de var aaaaben de acıbadem. bi de doktorum dışarıdan, o da alacak dünya para. neyse artık hesabını yapmıyorum; aşırı moralim bozuluyor
Bende en son 1 ay once gormustum tavsanimi , inat ediyo sadece profil gosteriyo onda da ya plesenta onunde ya da kordonBenim de yarın randevum var, en son detaylıda gördüm yarın da göstermezse ağlarım sjfksj dedesiyle anneannesi gelecek belki onlara gösterir
Aa evet bakınız romantik yemek. Olmasa napardık bilmemKizz lohusa serbeti ikrami da var onu litfen atlamayalim bi de anne baba romantik yemek . O an umrumda olur mu bilemedim ama
Hahahaha öyle deme özel yemek veriyorlar bir deben de acıbadem. bi de doktorum dışarıdan, o da alacak dünya para. neyse artık hesabını yapmıyorum; aşırı moralim bozuluyor
Orası zaten hastane değil otelBen kızımı da 5 sene önce memorialda dogurmuştum cok memnun kalmıştım. Acıbademe göre daha yeni bahcelievler memorial o yüzden bildigim yeri seceyim dedim. Fiyat olarak zaten en fazla 3bin 5 bin farkediyordur diye düşünüyorum ama sorucam yine de merak ediyorum
Mum da yaksınlar bacım sen arayı açmadan yap şovunuKizz lohusa serbeti ikrami da var onu litfen atlamayalim bi de anne baba romantik yemek . O an umrumda olur mu bilemedim ama
Kese de atıyorlarsa bende hastane değişcemHa bak bir de sezaryan sonrası hemsire gelip yıkamıştı. O kadar para vercen bari kendin yıkanma dimi ama