Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 72 41,1%
  • erkek

OY: 92 52,6%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 5 2,9%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    175
Valla çok değişik fiyatlandırma işte şimdilik 65- 85 +9 bin ne vericem bende bilmiyorum işte

İstanbul için söyliyim Medicana 65- 85 bin arası doğum normal sezeryan vs diye fiyatlandırma epidural + 9 bin ₺ acıbadem bana 110 bin demişti geçen ay Heralde böbreğimi alcaklar sonrasında
Hoff benim doktor ya acıbadem ya memorialda yaptıryor ben memorialı secicem ama hala fiyat sormadım. Doktora veriyormuşuz hem hastane hem doktor parasını sanırım. Salı muayeneye gidicem artık sorcam toplam ne kafar ama cok korkuyorum Psikolojik sınırım 100 bindi ya onu gecmese bari

Yani işte bir normal 5 yıldızlı otel var mesela bir de maxx royal gibi 5 yıldızlı oteller var. Fiyatı 3e 4e katlıyor. Hizmet kalitesi, ilgi alaka, konfor hepsi etkiliyor. Yoksa ordaki doktor da doktor diğer hastanedeki doktor da. Bir de istanbulun da ekstra pahalı olması faktörü de eklenince rakamlar ucuyor maalesef

Fiyat farkını sor ona göre seç arada çok yoksa acıbadem en iyisi hastane ekipman vs ben medicanada yapıcam doktorumu çok seviyorum iletişimi muazzam iyi yorumlarından bulmuştum zaten bebekten önce ona gitmiştim rutin kontrole hatta dedim ki şimdi çocuk yapsam aralıkta eşim askere gidicek denk gelir dedim bu kadar planlı olmak öyle hemen kolaydı o işler dedi işte aralıkta doğum yapıcam

Ben kızımı da 5 sene önce memorialda dogurmuştum cok memnun kalmıştım. Acıbademe göre daha yeni bahcelievler memorial o yüzden bildigim yeri seceyim dedim. Fiyat olarak zaten en fazla 3bin 5 bin farkediyordur diye düşünüyorum ama sorucam yine de merak ediyorum

ben de acıbadem. bi de doktorum dışarıdan, o da alacak dünya para. neyse artık hesabını yapmıyorum; aşırı moralim bozuluyor
kuaförü duyunca iyi bari, kuş konduruyorlar dedim ben de
Ha bak bir de sezaryan sonrası hemsire gelip yıkamıştı. O kadar para vercen bari kendin yıkanma dimi ama

Acibsdem icin konusuyorum semt farki

ben de acıbadem. bi de doktorum dışarıdan, o da alacak dünya para. neyse artık hesabını yapmıyorum; aşırı moralim bozuluyor
kuaförü duyunca iyi bari, kuş konduruyorlar dedim ben de
Kiz dur romantik aksam yemegi de var aaaa sen hangisinde yapacaksin ?

Orası zaten hastane değil otel

Kızlar hastaneden çıkarken pusette bebeğe dış tulumu giydirecek miyiz? Normal giysisi üstüne battaniye + puset üstü örtüsü yetiyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…