Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 72 41,1%
  • erkek

OY: 92 52,6%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 5 2,9%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    175
Doğum günü gelmiş bile 😍😍 Şimdiden sağlıkla nice mutlu yıllar diliyorum ❤️ Siz de sağlıkla büyümesini, hep güzel günlerini görün inşallah 🙏🏻

Doğum günü hazırlığı da iki güne bitiyor yani. Bak listen hemen kısaldı 😊
tesekkurler guzel dileklerin icin ❤️ 3 gune ayirdim ben de yarin hazirliklari yapariz cocuklara bahcede et yapicaz hamburger bir de boucny castle aldik ustunde ziplasinlar cok seviyorlar elektrikle sisiriliyor sonra da pasta yerler, sabaha esimle evi susleriz biraz. pazar da tum bunlarin temizligini yapariz. bu da bittikten sonra rahatlicam dogumgunu buyuk olay simdi akli da gerince arkadaslarini cagirdik hep

Anladım kuzum. Benim 2 Aralıkta çalışabilir raporum bitiyor. Ben de o zaman tamamen ayrılacağım. O zaman kendini yormadan, bir günde bitirmeye çalışma, böle böle yap, bak bugün yormuşsun kendini. Ben pek giysisi yok sanıyordum, ayırınca aşırı giysisi çıktı. Benim de gözümde büyüyor şuan. Hele ütülemesi ah ah. Bir kere ütülerim, daha da ütülemem bence.
utu yapmayacagim ben kurutmaya atiyorum o da temizliyor. Hastane cantasini hazir ettim kendim icin ama bebegin kiyafetlerini koyucam bol bol 3-5 gun arasi kaliyorsun burda hastanede. bir de iste alt ve ust takimmi zibin tulummu yoksa aylara gore mi tam olarak karar veremedim ayarlamam lazim cekmeceleri

Merhaba bende aşılama yaptım. Gebeyim. Beta 15. Gün 565 çıkmıştı sonra artık muayeneye kadar kan vermedim baktırmadım. Neden kafanızı bu şekil de karıştırıyorsunuz ki doktorla görüşmediniz mi o size doğru olanı söyler zate bi sorun sıkıntı varsa eğer. Değerleri takip ederek kendinizi strese koymayın 🥰
Doktorum kan istemişti, gittim verdim. Pazartesi gel dedi artık. Düşünmemeye çalışıyorum o güne kadar.

Asla drust olmamak lazim gercekten su durustlugum bana hicbisey kazandirmadi. Dogumdan sonra calismayi dusunmuyorum dedim hemen isten cikaralim seni tazminatini verelim verdigi tazmnatta sakiz parasi . 11 sene calistim. Suan 3 maasimi veriyo bana saka gibi cok sinirliyim uzgunum ve hakkimi asla helal etmiyorum. Bi de vericem ben sizin hakkinizi der surekli ama asgariden yatiriyor maasimizi yani hak yiyo ama sor musluman 😒 bunlar yuzunden ateist oldu millet .
hayir cikma isten once izinlerini kullan sonucta sen cikis yazini vermeden hicbir resmiyeti yok sozlerin. oyle dedim ama dusundum tasindim cikmicam de calismam lazim de annelik izinlerini ucretli kullan once sonra yillik iznini kullan en son cikarsin. is hayati sozlere gore yurumuyor bosver hicbir resmiyeti yok sen cikis dilekceni vermeden. vermiyorum vazgectim yani olamaz mi

Dış çekim deyince ben
5d23c158-4b69-4d93-90bc-b3d2432881ac.jpeg

Ay meclise teklif verilmiş doğum sonrası 8 haftanın 24 hafta olması için. Özel sektör kanadı kabul etmediği için 1 yılda anlaşılamamış maksimum 24 hafta. Bize yetişir mi acaba
haberi buraya atabilir misin canım merak ettim de bulamadım

Doktorum kan istemişti, gittim verdim. Pazartesi gel dedi artık. Düşünmemeye çalışıyorum o güne kadar.
Bu konuyla ilgili yeterli bilgim yok hiç duymadım progesteron düşerse düşük riski oluşur vs diye. Bildiğin kadarıyla beta takip ediliyor düzenli yükseliyor mu düşüyor mu diye ona göre karar veriliyor sağlıklı mı sağlıksız mı gebelik. Tabi doktor zaten ultrasonda bakınca görür herşeyi. Düşük riskin varsa da ilaçlarla hallediliyor kısmeti varsa o bebeğin tutunur zaten. Dua edin bol bol ben öğrenince hemen iki rekat namaz kıldım sağlıklı gebelik geçibilmek ve sağlıkla kucağına alabilmek için.

Mochi manuel göğüs pompası alan, ya da önceki çocuğunda kullanan oldu mu? Benim çiftli elektrikli var bir tane ama bu defa sürekli aktif sağım yapmayı planlamıyorum. İlk günlerde mastit olmamak için, ara ara da gerekirse har har ses çıkartmadan hızlıca işimi görüp kaldırmak istiyorum. Mochi bu ihtiyacımı karşılar mı diye merak ediyorum.
Ben kullandım daha önce canım bundada kullanicam çok.memnun kaldım emzirirken takıyorum diğer göğüse yada kalan sütü sagiyorum dolabı doldurmustum valla elektiriklikliyle de sagdim çok ama mochi çok guzel

benimkine de doktor kordonu kestirdi ya medical parkta 😂 keşke makas kesmiyor deseydim diye hayıflanmıştı sonra 🤓
Demek ki medical parklarda bir şey var doktorlar babalara sonsuz güveniyor. Bizimki de ıkınamıyorsun dedikçe doktor eşinizi dinleyin onun gibi yapın diyordu 😂😂😂 ahahah makas kesmiyor çok iyiymiş yalnız

Yavrum amerikan sirketi ben amerikada degilde turkiyede calisiyorum ama sirket baska yani karisik isler . Onlar amerikan vatandasi olmus yilda bi ksc defa geliyolar. Cok guzel kilifina uydurmuslar . Beni ee taniyolar ugrasmaz bu cocuk da var diye. Kafam bulanik anlayacagin. Primimi de vermyecekler zaten cunku araliktan once cikiyorum .
Yazık günah gerçekten ama ben bi yerlerden çıkacağını düşünüyorum böyle durumlarda düpedüz hak yeme çünkü bu. İleride tüm hayatını etkileyecek emeklilikte aldığın maaşı vs. İyi insanlarla karşılaşırsın bundan sonraki iş hayatında umarım. Türk çakallığı yapmışlar Amerikan şirket olmalarına rağmen resmen

Bu konuyla ilgili yeterli bilgim yok hiç duymadım progesteron düşerse düşük riski oluşur vs diye. Bildiğin kadarıyla beta takip ediliyor düzenli yükseliyor mu düşüyor mu diye ona göre karar veriliyor sağlıklı mı sağlıksız mı gebelik. Tabi doktor zaten ultrasonda bakınca görür herşeyi. Düşük riskin varsa da ilaçlarla hallediliyor kısmeti varsa o bebeğin tutunur zaten. Dua edin bol bol ben öğrenince hemen iki rekat namaz kıldım sağlıklı gebelik geçibilmek ve sağlıkla kucağına alabilmek için.
Çok haklısınız ve çok doğru bir şey hatirlattiniz. Teşekkür ederim 🥰

X