Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 72 41,1%
  • erkek

OY: 92 52,6%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 5 2,9%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    175
aiiiyhhhh akşam yemeğinden sonra midedeki yemeklerin ağırlığı bebişe, bebiş de bana baskı yapıyor. olan analara oluyormuş be

Ben medipole gidiyorumda istanbulda bana karşılamadığını söylediler doğumun
Benim allianz tamamlayıcı sigortam var, onda doğum dahil değil. O yüzden geçen yıl doğumu kapsayan tamamlayıcı sigorta yaptırmıştık biz, Anadolu sigorta kullanıyorum şu an şeker yüklemesi dışında hiç ücret ödemedim. Doğumu da 55 bin liraya kadar karşılıyormuş, medipolde ne kadar doğum?

Kurutmaya atıyorsan gerek yok zaten. Ben de sonradan kurutmaya atarım. Şimdi iki üç şeyi var, çekmesin diye atmıyorum da biraz zaman geçince ben de atarım valla, uğraşamam her seferinde. 3-5 gün çok iyi bence. Hem sana da bakarlar hem bebeğe de. Oh mis. Otel gibim

İstanbul için söyliyim Medicana 65- 85 bin arası doğum normal sezeryan vs diye fiyatlandırma epidural + 9 bin ₺ acıbadem bana 110 bin demişti geçen ay Heralde böbreğimi alcaklar sonrasında

bende açılmadı ama google da bakınınca gördüm. bir teklif kaç günde sonuçlanıyor acaba bize yetişse ne güzel olur gerçekten. kabul ederlerse tabi
Aslında çıkarmak istedikleri kanun 10 günde falan çıkar ama maksimum yasal süre 60 gün civarı. Dişimizi sıkıp doğurmazsak, bir de kanun kabul edilirse bize yetişir ama uygulanması hemen olur mu bilmiyorum ya

İstanbul için söyliyim Medicana 65- 85 bin arası doğum normal sezeryan vs diye fiyatlandırma epidural + 9 bin ₺ acıbadem bana 110 bin demişti geçen ay Heralde böbreğimi alcaklar sonrasında
Ay farkları ne acaba doktor farkı mı yoksa ultra lüks otel farklılığı mı bu fiyatlar arasındaki uçurum nedir bizim burdaki medical park 33 demişti bize ama şuan doğurursan kasımda fiyatlar ne olur bilemeyiz demişti doğum olarak ayrı alamadığımız için ordan almadık başka hastaneden 30 a aldık bizde

Doğumda olan akrabam küvez problemi yaşadığı için devlete gönderildi özel almamıştı sabaha karşı 5ten beri bekliyor doğum için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…