Hiç takma bunları sen ve minik civciv iyi olun hepsi geçer kalan da kalır ❤ valla gidip ben şimdi tırnak kirpik yaptırcam doğuma gidersem bıyığım var gidiyim bir bakıma gireyim benim oğlan bana baba dicek görseSenin parmakların neler yazar öyleben de istanbuldayım valla kopmam peşinden öyle canım sıkılıyor ki çatlaklara geçmezse böyle kalırsa diye korkuyorum.
benimkine de doktor kordonu kestirdi ya medical parktaBen ilkini medical parkta yaptım ya eşim de giremem ben doğuma heralde diyordu sonra sohbet ederken falan kontrole geldiler açıklık 10 cm olunca eşime net aletinin kablosunu verdiler tutar mısınız diye biraz da eşinizin elini tutarsınız dedi doktor. Bir baktım kaldı orda çıkamıyor daen son eşim eline telefonu almış doğum olduğu an kendi de dahil selfie çekiyordu doktorlar hemşireler bizi
Merhaba canımm hiç karar veremedik ya hala arıyoruzBebek ismine karar veren oldu mu kızlarrrr tablomuz renklensin biraz
@babyzuzu @arwen42 @ozlemem @ante diem @yenidenanne3 @serendipcem @Hayat89 @cewriyenursen6161 A aydassss L lokumcumm @hayrihale @sem123 @Dersolsun @benfatma @Peanut2018 @flamingome @otuzaazkala @Bahar0805 S secondchance @mavigokyuzu93 @kzkzkzkz @okidoki6666 @meyveliruj3 @Umayyyyyh @onekim @mucizeidil @meraklipapatya @karadasfn @aydodo @ozllem123 @festina lente @Miss2311 @whiterabbit @HAYATAKIRGINIM1 @hayaletcizgi owlll @zinnureyn__ @MavisOglumm hemsirebiri @Iremre44 @Cngz44 @EsrLiones @dnzerdgn @fatma2041 @eelifeylull @Ayyayya rvaalamiaa @dnz34
SADECE KARAR VERENLER YANITLAYABİLİR, ETİKETLEDİĞİM HERKESİN YANITLAMASINA GEREK YOK
Olsun daha var doğuma bulursunuz içinize en sineniMerhaba canımm hiç karar veremedik ya hala arıyoruzAltay ve Fatih şıklarımız var ama onları da böyle çook sevdik diyemeyiz sadece bunlar var
Neremiz ile birleşme olması gerekiyorKarın çizginiz ne durumda ya birleşince doğum olur derlermişş sizce doğru mu
Merhaba bende aşılama yaptım. Gebeyim. Beta 15. Gün 565 çıkmıştı sonra artık muayeneye kadar kan vermedim baktırmadım. Neden kafanızı bu şekil de karıştırıyorsunuz ki doktorla görüşmediniz mi o size doğru olanı söyler zate bi sorun sıkıntı varsa eğer. Değerleri takip ederek kendinizi strese koymayınMerhaba Hanımlar, aşılama tedavisi oldum ve şuan gebeyim. İki gün önce Hcg değerim 203 ve progesteron değerim 21 çıkmıştı. Bugün ise Hcg değerim 680 ve progesteron değerim 15.59 olmuş. Progesteronun düşmesi düşük riski mi oluşturuyor?
Bebebao aldım canım ben eller serbestGöğüs pompası ne aldınız kızlar?
Ya şey okumuştum yüzde yüz emin değişim ama çalışabilir aldıktan sonra kadın doğum normal rapor veremiyor zaten rapor hakkı kazandığın için diye. Sgk ile anlaşmalı değildir belki ondan rapor verememiştir normal raporu bilemedim. İş yeride salsın artık kaç hafta oldu ya mazaret izni falan diye izin doldurtmazlar mı?Canımlar bişi sorucam. Benim doktor biliyosunuz çalışabilir raporu yazamadı devlete gönderdi. Nedenini bilmiyorum. Sizce bu durumda iş yerine bi rapor yazar mı? 2 haftada 1'e çektiler şimdi muayeneleri, her seferinde izin almak istemiyorum, akşam çalışayım önerisiyle gidecektim ama niye çalışayım yani doktora gitmişken. Çalışabilir raporu veremeyen biri iş için bi rapor verebilir mi sizce?
İşte aile gibi aile!Hiç takma bunları sen ve minik civciv iyi olun hepsi geçer kalan da kalır ❤ valla gidip ben şimdi tırnak kirpik yaptırcam doğuma gidersem bıyığım var gidiyim bir bakıma gireyim benim oğlan bana baba dicek görse
Göbek altı ve üstünde çizgi var bende dikey biri sağda biri soldaydı göbek deliğinin orda birleştiNeremiz ile birleşme olması gerekiyor
Eşimde tansiyonu düşüren damla o oldu iştebenimkine de doktor kordonu kestirdi ya medical parktakeşke makas kesmiyor deseydim diye hayıflanmıştı sonra
Çalışmadığım için bu rapor işlerinden fazla anlamıyorum ama doktorun özel klinik ise belki ondan rapor veremedi. Çünkü özel klinik doktoru ilaç yazınca devlet ilacı karşılamıyor. Dışarıdan biri olunca o doktorun hakları kısıtlanıyor sanırım. Buda senin soruna cevap olabilir yani onu veremeyen bunu da veremez sanırım. Yani fikir yine de pek bilgim yokCanımlar bişi sorucam. Benim doktor biliyosunuz çalışabilir raporu yazamadı devlete gönderdi. Nedenini bilmiyorum. Sizce bu durumda iş yerine bi rapor yazar mı? 2 haftada 1'e çektiler şimdi muayeneleri, her seferinde izin almak istemiyorum, akşam çalışayım önerisiyle gidecektim ama niye çalışayım yani doktora gitmişken. Çalışabilir raporu veremeyen biri iş için bi rapor verebilir mi sizce?
Anladım bende sadece göbek altında var üst kısımda hiç yok.Göbek altı ve üstünde çizgi var bende dikey biri sağda biri soldaydı göbek deliğinin orda birleşti
Ya şey okumuştum yüzde yüz emin değişim ama çalışabilir aldıktan sonra kadın doğum normal rapor veremiyor zaten rapor hakkı kazandığın için diye. Sgk ile anlaşmalı değildir belki ondan rapor verememiştir normal raporu bilemedim. İş yeride salsın artık kaç hafta oldu ya mazaret izni falan diye izin doldurtmazlar mı?
Rapor veremiyomuş ama şu şu gün şu saatler arası doktor kontrolündeydi gibi bi kağıt verebilirmiş. O da işime yarar gerçi ama ben normal izin alayım bari amannÇalışmadığım için bu rapor işlerinden fazla anlamıyorum ama doktorun özel klinik ise belki ondan rapor veremedi. Çünkü özel klinik doktoru ilaç yazınca devlet ilacı karşılamıyor. Dışarıdan biri olunca o doktorun hakları kısıtlanıyor sanırım. Buda senin soruna cevap olabilir yani onu veremeyen bunu da veremez sanırım. Yani fikir yine de pek bilgim yok
Evden çalışıyorsun ya çaktırmadan gitsen ne olur. Çok mu yoğunsun online kalmak zorundasın? Ben bazen telefondan online kalıyorum toplantıda kamera açmıyorum telefondan katılıyorum falan öyle atlatıyorum izinsiz. Bu şirket bişey demediğinden herşeyi söylüyoruz da diğer şirketim de böyle herşeye izin diyordu biraz kendimce esnetiyordum vallaRapor veremiyomuş ama şu şu gün şu saatler arası doktor kontrolündeydi gibi bi kağıt verebilirmiş. O da işime yarar gerçi ama ben normal izin alayım bari amann
ben doğururum ama kordonu kesemem yaEşimde tansiyonu düşüren damla o oldu işteBen olsam kesemem herhalde ama ben bir şekilde o çocuğu doguruyorsam o da o kordonu kesecek
Ara ara yapıyorum anam onu ama bu ara yoğun, toplantılar falan fazlalaştı. Bi de nst'ye giricem çok kısa da sürmez işim. Alcaz mecburEvden çalışıyorsun ya çaktırmadan gitsen ne olur. Çok mu yoğunsun online kalmak zorundasın? Ben bazen telefondan online kalıyorum toplantıda kamera açmıyorum telefondan katılıyorum falan öyle atlatıyorum izinsiz. Bu şirket bişey demediğinden herşeyi söylüyoruz da diğer şirketim de böyle herşeye izin diyordu biraz kendimce esnetiyordum valla