Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 72 41,1%
  • erkek

OY: 92 52,6%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 5 2,9%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    175
Senin parmakların neler yazar öyle ben de istanbuldayım valla kopmam peşinden öyle canım sıkılıyor ki çatlaklara geçmezse böyle kalırsa diye korkuyorum.
Hiç takma bunları sen ve minik civciv iyi olun hepsi geçer kalan da kalır ❤ valla gidip ben şimdi tırnak kirpik yaptırcam doğuma gidersem bıyığım var gidiyim bir bakıma gireyim benim oğlan bana baba dicek görse

benimkine de doktor kordonu kestirdi ya medical parkta keşke makas kesmiyor deseydim diye hayıflanmıştı sonra

Merhaba bende aşılama yaptım. Gebeyim. Beta 15. Gün 565 çıkmıştı sonra artık muayeneye kadar kan vermedim baktırmadım. Neden kafanızı bu şekil de karıştırıyorsunuz ki doktorla görüşmediniz mi o size doğru olanı söyler zate bi sorun sıkıntı varsa eğer. Değerleri takip ederek kendinizi strese koymayın

Ya şey okumuştum yüzde yüz emin değişim ama çalışabilir aldıktan sonra kadın doğum normal rapor veremiyor zaten rapor hakkı kazandığın için diye. Sgk ile anlaşmalı değildir belki ondan rapor verememiştir normal raporu bilemedim. İş yeride salsın artık kaç hafta oldu ya mazaret izni falan diye izin doldurtmazlar mı?

İşte aile gibi aile! Burada farklı açılardan iyi aileler okuyoruz, insan hangisini seçeceğini şaşırıyor

Çalışmadığım için bu rapor işlerinden fazla anlamıyorum ama doktorun özel klinik ise belki ondan rapor veremedi. Çünkü özel klinik doktoru ilaç yazınca devlet ilacı karşılamıyor. Dışarıdan biri olunca o doktorun hakları kısıtlanıyor sanırım. Buda senin soruna cevap olabilir yani onu veremeyen bunu da veremez sanırım. Yani fikir yine de pek bilgim yok

Rapor veremiyomuş ama şu şu gün şu saatler arası doktor kontrolündeydi gibi bi kağıt verebilirmiş. O da işime yarar gerçi ama ben normal izin alayım bari amann

Kizlar siz uygun bı çikolataci bulmustunuz yaptırdınız link atarmisin canlarim

Rapor veremiyomuş ama şu şu gün şu saatler arası doktor kontrolündeydi gibi bi kağıt verebilirmiş. O da işime yarar gerçi ama ben normal izin alayım bari amann
Evden çalışıyorsun ya çaktırmadan gitsen ne olur. Çok mu yoğunsun online kalmak zorundasın? Ben bazen telefondan online kalıyorum toplantıda kamera açmıyorum telefondan katılıyorum falan öyle atlatıyorum izinsiz. Bu şirket bişey demediğinden herşeyi söylüyoruz da diğer şirketim de böyle herşeye izin diyordu biraz kendimce esnetiyordum valla

Ara ara yapıyorum anam onu ama bu ara yoğun, toplantılar falan fazlalaştı. Bi de nst'ye giricem çok kısa da sürmez işim. Alcaz mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…