Aynen en üst kattayız bi de. Kapı pencere açmadan nefes alınmıyor sıcaktan. Dediğin gibi file belki yaptırırız ilerde, çocukla birlikte Baş edemezsem. Yaa senin bebik bildiğin kısırlaştırma operasyonu olmuş gibi. Büyük kızıma böyle yapmışlardı dikişi, ah yavru kuşum. Nasıl halsiz. Sana bu satırları yazarken beş dakka önce gene poşet yedi benim kızım yaaaAyyy deme ya iyi ki çıkarmışbiz balkon pencere hiç açmadığımız için yorum yapamıcam 6 senedir ya kaçarsa korkusundan balkon nedir bilmiyoruz dkfmg ağlar oluyor kale ağı gibi en kötü onu takarsınız ya bişicik olmaz. Eki Görüntüle 3496498
Ben demiyorum şu diyo...
Maşallah kız sanaBen geçen kuaföre gittim düğün için saç yaptırmaya adam saçıma fön çekemedi bu ne biçim saç fırçanın kayması lazım diyor saç fırçaya dolanıyor. Fön üstüne maşa yapmak zorunda kaldı anca tuttu. Ne kullanıyorsun böyle dedi sinir olduDedim organik ürünler kullanıyorum 2 senedir doğal ürünlerle yıkıyorum. Şuan krem falan da kestim hep. Adam sinir oldu keçe gibi olmuş diyemedi birde uzadı da uzadı kestirmiyorumda. Ama benim bu durum vücudumun her hali hoşuma gidiyor evet zorlukları var yine de ama hamilelik çok güzel bir süreç bence moral bozmak yok
Bi tane lamba önerdi veteriner bana serotonin salgılayan. Bu tarz maddeler yiyen kedilere iyi geliyomuş serotonin hormonunu yükseltip. Nerede satılıyor bulamadım bulursam atayım sana daAynen en üst kattayız bi de. Kapı pencere açmadan nefes alınmıyor sıcaktan. Dediğin gibi file belki yaptırırız ilerde, çocukla birlikte Baş edemezsem. Yaa senin bebik bildiğin kısırlaştırma operasyonu olmuş gibi. Büyük kızıma böyle yapmışlardı dikişi, ah yavru kuşum. Nasıl halsiz. Sana bu satırları yazarken beş dakka önce gene poşet yedi benim kızım yaaaofff walla çıldıriiiciiimmm, şimdi çıksın diye beklicem. Lcwdan gelenlere bakıyordum. Almış yemiş ucundan gene ya.
istediğinde çalışamaz alma şansın var bu özgürlük iyi hissettiriyor baktın çok saçmaladılar ben zorlanıyorum diyerek çalışamaz alırsın4 aralığa kadar çalışabilir raporumu da aldım, gözüme çok fazla göründü dngn hayırlı olsundu
Ben de kendimi maskot sanmaya başladımya beni gören ayyy diye gelip göbüşümü seviyor ya. evcil hayvan mıyım ben kardeşimbugün ben de gerginim biraz
At at kuzum bulursan bakayımBi tane lamba önerdi veteriner bana serotonin salgılayan. Bu tarz maddeler yiyen kedilere iyi geliyomuş serotonin hormonunu yükseltip. Nerede satılıyor bulamadım bulursam atayım sana da
Senin o gencecik vücuduna doğum sancısı ne yapsın şekerimİstiyorsan, şartlar da uygun olursa en güzelinden yaparsın tabii ki regl ağrısıyla onun doğrudan bir ilişkisi yoktur bence diyeceğim ama hiçbir bilimsel dayanağım yok. Bence öyle ama
Ben bi hesap kurdum işte gezerken reelsler hazırlıyorum bilmem ne falan ama izlenmiyor. Bi gün çok saçma bi sese reels hazırladım 30k izlendi. O gün dedim ki amaan sen bu saçmalıkla uğraşamazsınBanada arada infulencer olma perileri geliyor ama öyle bol beleş değil kaliteli bir şeylerböyle çalışarak üç kuruş paraya harcanmaktan yoruldum
Kahvaltılık satan dükkanlarda var görümcem şeker hastası bı çok şeyi oralardan aliyoBizim burada toptan bi market var oradan aldım ama büyük Migros ve carrefourlarda da vardır kesin
Kesi istemedim, oluşan minik yırtık için doktor iki dikiş attı. Şimdiki doğumum için de doktorumla yine bu şekilde konuştum, kesi istemiyorum şeklinde. Akşam doğum yaptım ve gece boyu da bebeğimle kendim ilgilendim. Kalkmak falan sıkıntı olmadı çok şükür. Becerememek derken? Doktor yönlendiriyor zaten canım, ne zaman ne yapman gerektiğini söylüyorlar.Kesi dikiş oldu mu sonra ki süreç nasıl ilerledi benim normali seçme sebebim ayağa hemen kalkabilmek bebekle ilgilenebilmek yoksa sezeryan olup kalkmazsam çok zorlanıcam hem birinin bebekle ilgilenmesi lazım hem benimle. Korkum bide ıkınamayıp bebeğe zarar gelmesi becerememek
Annen de kayınvaliden gibi 20 yıl aradan sonra mı doğurdu, bu kadar ayrıntıyı nasıl hatırlıyorsunBenim yine annemde gördüğüm doğuma kadar öylece yattıson anlarda uyuşturmayı vermediler sancıyı hissetti ona göre ıkınıyorsun doğumda falan diye anlatmıştı. 4-5 gibi suni sancı vermişlerdi 10da da doğurdu. Bana da diyor yap epidurali geç en güzeli falan diye ama ben riskleri falan olduğunu neden seçilmeyen bişey olduğunu bilmiyorum annemde o modunu görünce çok rahat gelmişti. Çatı muayenesinden sonra doktora sormayı düşünüyorum ben de
Aboww deme ben 37 de isi birakicam +4 cok azDevlete geldim rapor için, arkamdaki kadın 37+4'te doğurmuş ilk bebeğini 37+3'e kadar kusmuş, doğumdayken de hocam ben kusucam demiş hatta. Tanıdık geldi bizim topicten
Peki yeterli açıklık olmazsa kesi mecburi olmuyor mu. Yani beceremem derken hani doğru ıkınamam başaramam çıkmaz bebek zorlanır gibi felan.Kesi istemedim, oluşan minik yırtık için doktor iki dikiş attı. Şimdiki doğumum için de doktorumla yine bu şekilde konuştum, kesi istemiyorum şeklinde. Akşam doğum yaptım ve gece boyu da bebeğimle kendim ilgilendim. Kalkmak falan sıkıntı olmadı çok şükür. Becerememek derken? Doktor yönlendiriyor zaten canım, ne zaman ne yapman gerektiğini söylüyorlar.
Ahahahs senin hiç bir ayrıntıyı unutmamanAnnen de kayınvaliden gibi 20 yıl aradan sonra mı doğurdu, bu kadar ayrıntıyı nasıl hatırlıyorsun
Yaaa cok salaklarMinnoşumun ördek ailesine bakınnnn, daha yerine tam karar vermedim ama çok yakıştı odaya
Beceremem diye bir şey yok demek istiyorum işte :) evrimsel ve içgüdüsel olarak biz bunu zaten yapabiliriz. Şimdi daha korunaklı ortamlarda yapıyoruz, daha güvenli ve rahat oluyor. Sürekli nst bağlı olduğu için doktor bebeği de kontrol ediyor zaten. Zorlanmazlar sen o kısmı merak etme, bebeğin iyiliğini şansa bırakmaz kimse.Peki yeterli açıklık olmazsa kesi mecburi olmuyor mu. Yani beceremem derken hani doğru ıkınamam başaramam çıkmaz bebek zorlanır gibi felan.
Yok yok açmadım. Bir arkadaşım eş zamanlı sms attı shsjjs Whatsapp’a bile girmedik bir süre ki buradaymışsın demesinler diye. Arkadaştan konuyu öğrendim. Şöyle ki ayrılmadan evvel hazırladığım son raporu yönetici ile paylaşmıştım mail atmıştım, iki kez de whatsapp’tan hatırlattım oralı olmadı. Arkadaşlara da dedim ki bakın dönüş yapmadı size sorarsa mailinde var, ayrıca masa üstünde de var. Hem de benim iki bilgisayarım vardı ikisinde de yedekliydi yani. Hanımefendi bugün raporu istemiş acilen, mailde bulamadım demiş. O mail niye var anlamıyoruz hiçbir şeyi bulamıyor mailden. Bunlar da koştur koştur beni arıyor. Ben açmayınca bilgisayarı açmış almışlar. Açsaydım yeniden mail atar mısın diyeceklerdi. Niye, uğraşın bulun. Sizin uşağınız mı var her canınız istediğinde size göndersin.Gerçekten bu iş bilmezliğe ve kolaycılığa hiç tahammülüm yok.açma kız alışsınlar müsait olduğunda konuşmaya her aradıklarında açmana alışmasınlar en iyisini yapıyon
Çünkü benim kızım da 10 yaşında ve o da hatırlayacak, o yüzden nerede bir yaş farkı var, nasıl deneyimler yaşanmış zihnime kazınıyorAhahahs senin hiç bir ayrıntıyı unutmaman12 yaşımdaydım ben ama her ayrıntısıyla hatırlıyorum ya kardeşime de hep biz bakardık. Alt değiştir üst değiştir gaz çıkar falan ablamla kavga ederdik başında bir de annem psikolojik olarak zor bi hamilelik geçirdi. Resmen evde terör esiyordu. Zor geçirdik hep birlikte etkisi unutulmaz
Anladım teşekkürler. İlk doğum daha bilmiyorum korkuyorum karma karışık biraz duygularım ondanBeceremem diye bir şey yok demek istiyorum işte :) evrimsel ve içgüdüsel olarak biz bunu zaten yapabiliriz. Şimdi daha korunaklı ortamlarda yapıyoruz, daha güvenli ve rahat oluyor. Sürekli nst bağlı olduğu için doktor bebeği de kontrol ediyor zaten. Zorlanmazlar sen o kısmı merak etme, bebeğin iyiliğini şansa bırakmaz kimse.
Daha düzgün bir yırtık olur kesersek dedi doktorum ama ben iğne, makas korkan biriyim. Olursa çaresine o zaman bakarız fikri bana daha çok uyuyor.
Işgüzarlık ve kolaycılık canım başka bir şey değil. İşten ayrılsam da arar bunlar. Genelde ayrılan arkadaşlarım ya numara değiştiriyor ya da böyle ghostlayarak kurtuluyorlar zamanla shshhshsNe saçmalık ya direk engelle. Sen o iş yerinden ayrılmış olsan napacaklardı hala arayacaklar mıydı? Valla herkes iş konusunda krize giriyor ama sıksınlar bi taraflarını çözsünler ne olmuş olabilir çözülemicek kadar?