Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 73 41,5%
  • erkek

OY: 91 51,7%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,4%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    176
Ayyy deme ya iyi ki çıkarmış :KK43: biz balkon pencere hiç açmadığımız için yorum yapamıcam 6 senedir ya kaçarsa korkusundan balkon nedir bilmiyoruz dkfmg ağlar oluyor kale ağı gibi en kötü onu takarsınız ya bişicik olmaz. Eki Görüntüle 3496498
Ben demiyorum şu diyo...
Aynen en üst kattayız bi de. Kapı pencere açmadan nefes alınmıyor sıcaktan. Dediğin gibi file belki yaptırırız ilerde, çocukla birlikte Baş edemezsem. Yaa senin bebik bildiğin kısırlaştırma operasyonu olmuş gibi. Büyük kızıma böyle yapmışlardı dikişi, ah yavru kuşum. Nasıl halsiz. Sana bu satırları yazarken beş dakka önce gene poşet yedi benim kızım yaaa 😞 offf walla çıldıriiiciiimmm, şimdi çıksın diye beklicem. Lcwdan gelenlere bakıyordum. Almış yemiş ucundan gene ya.

Ben geçen kuaföre gittim düğün için saç yaptırmaya adam saçıma fön çekemedi bu ne biçim saç fırçanın kayması lazım diyor saç fırçaya dolanıyor. Fön üstüne maşa yapmak zorunda kaldı anca tuttu. Ne kullanıyorsun böyle dedi sinir oldu 😂 Dedim organik ürünler kullanıyorum 2 senedir doğal ürünlerle yıkıyorum. Şuan krem falan da kestim hep. Adam sinir oldu keçe gibi olmuş diyemedi birde uzadı da uzadı kestirmiyorumda. Ama benim bu durum vücudumun her hali hoşuma gidiyor evet zorlukları var yine de ama hamilelik çok güzel bir süreç bence moral bozmak yok 🥲
Maşallah kız sana 🧿💪🏼 organik cevriye

Aynen en üst kattayız bi de. Kapı pencere açmadan nefes alınmıyor sıcaktan. Dediğin gibi file belki yaptırırız ilerde, çocukla birlikte Baş edemezsem. Yaa senin bebik bildiğin kısırlaştırma operasyonu olmuş gibi. Büyük kızıma böyle yapmışlardı dikişi, ah yavru kuşum. Nasıl halsiz. Sana bu satırları yazarken beş dakka önce gene poşet yedi benim kızım yaaa 😞 offf walla çıldıriiiciiimmm, şimdi çıksın diye beklicem. Lcwdan gelenlere bakıyordum. Almış yemiş ucundan gene ya.
Bi tane lamba önerdi veteriner bana serotonin salgılayan. Bu tarz maddeler yiyen kedilere iyi geliyomuş serotonin hormonunu yükseltip. Nerede satılıyor bulamadım bulursam atayım sana da

Senin o gencecik vücuduna doğum sancısı ne yapsın şekerim 😍 İstiyorsan, şartlar da uygun olursa en güzelinden yaparsın tabii ki ❤️ regl ağrısıyla onun doğrudan bir ilişkisi yoktur bence diyeceğim ama hiçbir bilimsel dayanağım yok. Bence öyle ama 😀
😄off motive oldum bu gazla çat diye ıkınır doğururum. Burası o kadar iyi geliyor ki gerçekten her şeyi koşa koşa kızlara anlatsam diyorum🥹🥹kendimi genç ve güzel hissettim bu sözlerle🥹💋💋💋

Banada arada infulencer olma perileri geliyor ama öyle bol beleş değil kaliteli bir şeyler😄böyle çalışarak üç kuruş paraya harcanmaktan yoruldum
Ben bi hesap kurdum işte gezerken reelsler hazırlıyorum bilmem ne falan ama izlenmiyor. Bi gün çok saçma bi sese reels hazırladım 30k izlendi. O gün dedim ki amaan sen bu saçmalıkla uğraşamazsın 🤣🤣🤣🤣

Kesi dikiş oldu mu sonra ki süreç nasıl ilerledi benim normali seçme sebebim ayağa hemen kalkabilmek bebekle ilgilenebilmek yoksa sezeryan olup kalkmazsam çok zorlanıcam hem birinin bebekle ilgilenmesi lazım hem benimle. Korkum bide ıkınamayıp bebeğe zarar gelmesi becerememek
Kesi istemedim, oluşan minik yırtık için doktor iki dikiş attı. Şimdiki doğumum için de doktorumla yine bu şekilde konuştum, kesi istemiyorum şeklinde. Akşam doğum yaptım ve gece boyu da bebeğimle kendim ilgilendim. Kalkmak falan sıkıntı olmadı çok şükür. Becerememek derken? Doktor yönlendiriyor zaten canım, ne zaman ne yapman gerektiğini söylüyorlar.

Benim yine annemde gördüğüm doğuma kadar öylece yattı 🤣 son anlarda uyuşturmayı vermediler sancıyı hissetti ona göre ıkınıyorsun doğumda falan diye anlatmıştı. 4-5 gibi suni sancı vermişlerdi 10da da doğurdu. Bana da diyor yap epidurali geç en güzeli falan diye ama ben riskleri falan olduğunu neden seçilmeyen bişey olduğunu bilmiyorum annemde o modunu görünce çok rahat gelmişti. Çatı muayenesinden sonra doktora sormayı düşünüyorum ben de
Annen de kayınvaliden gibi 20 yıl aradan sonra mı doğurdu, bu kadar ayrıntıyı nasıl hatırlıyorsun 😂😂

Kesi istemedim, oluşan minik yırtık için doktor iki dikiş attı. Şimdiki doğumum için de doktorumla yine bu şekilde konuştum, kesi istemiyorum şeklinde. Akşam doğum yaptım ve gece boyu da bebeğimle kendim ilgilendim. Kalkmak falan sıkıntı olmadı çok şükür. Becerememek derken? Doktor yönlendiriyor zaten canım, ne zaman ne yapman gerektiğini söylüyorlar.
Peki yeterli açıklık olmazsa kesi mecburi olmuyor mu. Yani beceremem derken hani doğru ıkınamam başaramam çıkmaz bebek zorlanır gibi felan.

Annen de kayınvaliden gibi 20 yıl aradan sonra mı doğurdu, bu kadar ayrıntıyı nasıl hatırlıyorsun 😂😂
Ahahahs senin hiç bir ayrıntıyı unutmaman 😁 12 yaşımdaydım ben ama her ayrıntısıyla hatırlıyorum ya kardeşime de hep biz bakardık. Alt değiştir üst değiştir gaz çıkar falan ablamla kavga ederdik başında 🤣🤣 bir de annem psikolojik olarak zor bi hamilelik geçirdi. Resmen evde terör esiyordu. Zor geçirdik hep birlikte etkisi unutulmaz 🤣

Peki yeterli açıklık olmazsa kesi mecburi olmuyor mu. Yani beceremem derken hani doğru ıkınamam başaramam çıkmaz bebek zorlanır gibi felan.
Beceremem diye bir şey yok demek istiyorum işte :) evrimsel ve içgüdüsel olarak biz bunu zaten yapabiliriz. Şimdi daha korunaklı ortamlarda yapıyoruz, daha güvenli ve rahat oluyor. Sürekli nst bağlı olduğu için doktor bebeği de kontrol ediyor zaten. Zorlanmazlar sen o kısmı merak etme, bebeğin iyiliğini şansa bırakmaz kimse.

Daha düzgün bir yırtık olur kesersek dedi doktorum ama ben iğne, makas korkan biriyim. Olursa çaresine o zaman bakarız fikri bana daha çok uyuyor.

açma kız alışsınlar müsait olduğunda konuşmaya her aradıklarında açmana alışmasınlar en iyisini yapıyon
Yok yok açmadım. Bir arkadaşım eş zamanlı sms attı shsjjs Whatsapp’a bile girmedik bir süre ki buradaymışsın demesinler diye. Arkadaştan konuyu öğrendim. Şöyle ki ayrılmadan evvel hazırladığım son raporu yönetici ile paylaşmıştım mail atmıştım, iki kez de whatsapp’tan hatırlattım oralı olmadı. Arkadaşlara da dedim ki bakın dönüş yapmadı size sorarsa mailinde var, ayrıca masa üstünde de var. Hem de benim iki bilgisayarım vardı ikisinde de yedekliydi yani. Hanımefendi bugün raporu istemiş acilen, mailde bulamadım demiş. O mail niye var anlamıyoruz hiçbir şeyi bulamıyor mailden. Bunlar da koştur koştur beni arıyor. Ben açmayınca bilgisayarı açmış almışlar. Açsaydım yeniden mail atar mısın diyeceklerdi. Niye, uğraşın bulun. Sizin uşağınız mı var her canınız istediğinde size göndersin.Gerçekten bu iş bilmezliğe ve kolaycılığa hiç tahammülüm yok.

Ahahahs senin hiç bir ayrıntıyı unutmaman 😁 12 yaşımdaydım ben ama her ayrıntısıyla hatırlıyorum ya kardeşime de hep biz bakardık. Alt değiştir üst değiştir gaz çıkar falan ablamla kavga ederdik başında 🤣🤣 bir de annem psikolojik olarak zor bi hamilelik geçirdi. Resmen evde terör esiyordu. Zor geçirdik hep birlikte etkisi unutulmaz 🤣
Çünkü benim kızım da 10 yaşında ve o da hatırlayacak, o yüzden nerede bir yaş farkı var, nasıl deneyimler yaşanmış zihnime kazınıyor 😂😂

Beceremem diye bir şey yok demek istiyorum işte :) evrimsel ve içgüdüsel olarak biz bunu zaten yapabiliriz. Şimdi daha korunaklı ortamlarda yapıyoruz, daha güvenli ve rahat oluyor. Sürekli nst bağlı olduğu için doktor bebeği de kontrol ediyor zaten. Zorlanmazlar sen o kısmı merak etme, bebeğin iyiliğini şansa bırakmaz kimse.

Daha düzgün bir yırtık olur kesersek dedi doktorum ama ben iğne, makas korkan biriyim. Olursa çaresine o zaman bakarız fikri bana daha çok uyuyor.
Anladım teşekkürler. İlk doğum daha bilmiyorum korkuyorum karma karışık biraz duygularım ondan

Ne saçmalık ya direk engelle. Sen o iş yerinden ayrılmış olsan napacaklardı hala arayacaklar mıydı? Valla herkes iş konusunda krize giriyor ama sıksınlar bi taraflarını çözsünler ne olmuş olabilir çözülemicek kadar?
Işgüzarlık ve kolaycılık canım başka bir şey değil. İşten ayrılsam da arar bunlar. Genelde ayrılan arkadaşlarım ya numara değiştiriyor ya da böyle ghostlayarak kurtuluyorlar zamanla shshhshs

X