Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 73 41,5%
  • erkek

OY: 91 51,7%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,4%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    176
Hahah bencede canım valla ismi ne kız hangisi ay bende deli gibi çoğunu takip ediyorum

29da gelmiştim anam ondan 3 hafta çağırmıştı şimdi 2 hafta dedi, 30dan sonra sıklaşıyor olabilir

Devlette de muayene ettiler, 2540 gibi bişi ölçtü. Eşime söyledim yolda da kilo almazsın be oğlum diyor skfkf ölçüm farklılığı herhalde. Kafayı falan da daha önden ölçtü, bi sorun yok dimi? Dedi bi endişeli gözlerle. Önden gidiyor deyince evet ben de şaşırdım diyor. Ay Allah affetsin şu cümlesi bile tedirgin ediyor insanı hiç sevmiyorum devlet hastanesi

Doktorun diyorsa, sen de istiyorsan doğar, her doktorun tavrı farklı bu konuda. Annelerimiz ne koca kafalı bebekler dogurdular, içeride kalan olmadı

Ben çok öngöremiyorum ama ben de gitmek istiyorum
Bebişleri doğurcaz sonra kendimiz yeniden doğcaz bende zayıflayıp dolabımı yenileme hayalleri kuruyorum. Belki saçta da bir yenilik dur bakalımbaşaracağız o zamanda yaptıklarımızı atarız buraya
Yapalım yaa mutlu anne mutlu bebek

2 haftada bir canım bende cuma günü gidicem ondan sonra 36 da ve gün vercek bugün 33+6 dayız

Hahah bencede canım valla ismi ne kız hangisi ay bende deli gibi çoğunu takip ediyorum
Şey var elanur asansörde denk geldim bi töbe bismillah olmuştum sonradan öğrendim kim olduğunu djdjdjd bi de rabiaaca var arada spor salonunda denk geliyorum bakışıyoruz djdjd suhedaaat da vardı o taşındı asansörde karşılaştım bi kere story izlerken de tanımamazlığa vurdum djdjd. Geçen evin yanındaki kafede otururken bahardaki parlayı gördüm o da bu civardaymış. Prens dizisindeki muhafızlardan biriyle kafede aynı masada çalıştık falan bi kaç tespit ettiğim daha var da onların isimleri aklımda kalmadı takip etmediğimden. Ben taşındığımda civarda ev azdı insan azdı bi anda ünlendi burası anlamadığım şekilde nesi varsa. Yabancı da çok binada çıkan her savaştan insan bizim buralara geliyor gibi. Rus ve ukraynalı doldu suriyeli ve iranlılardan sonra. 1.90 kadınlar asansöre biniyor ben 1.60 boyumla tribe falan giriyorum komşuluk sıfır ama malesef keşke normal bir binada otursaymışım da komşum falan olaymış en azından

Çalışmıcağım günü öyle iple çekiyorum ki. Herşeyi bırakıp her an rapor alasım geliyor. Ama para birazcık tatlı geliyor olabilir kfkdkd
Ay ben zaten maaş alamadığım dönemi düşünüyorum bizim maaşlar 2 kişi çalışıyoken iyi ama tek kişiye düşünce zor yani, erken çıkmak istemiyorum o yüzden hiç. 4 Aralık'ta çıksam Aralık maaşını da almış olucam ocakta da beyime zam geliyo falan öyle dengeleriz hayalim var fmfk

canım ne güzel işte, sen almıyorsun, bebeğin alıyor, en ideali

Çocukun bereket getirir inşallah ya zaten alıncakları aldın fazla giderin de olmaz bu saatten sonra. Eşine zammı inşallah çook yüksek verirler de böyle için rahatlar hamiş duası yapalım hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…