Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 73 41,5%
  • erkek

OY: 91 51,7%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,4%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    176
Bi de ben kilo almamışım ama bebek alıyor ve önden de gidiyor malum. Şeker vs tükettiğini düşünmüyorum dedi. Gerçekten hani diyetisyenin verdiği kadar 0 şeker ilerlemiyorum evet ama öyle kilo kilo da yemiyorum yani bi şey yiyeceksem bile yarısını falan yiyorum, bi dilim alıyorum her neyse, neden anlamadım :KK43:
Ben de evde çalıştığım sürelerde kilo almıyorum. Yemek falan hazır yesem bile çok yemiyorum ister istemez normal seyrinde devam ediyor. Ki gecenin 3ünde tatlı söyleyip yemişliğim var. Öğün az oluyor bence evden çalışınca ya da düzenli olmuyor. Hızlı sağlıklı şeyler tüketiliyor. Annemle ablamın yanında ayda 4 kilo aldım. Geldim eve 2 haftada 0 kilo artışı. Senin bebenin de maşallahı var hep ona aldırıyorsun işte ne güzel hiç canını sıkma 🩵

Kontrolden çıktık teyzoşlarr, benim tosun 2300 gr olmuş 44 cm. Normal doğum pek düşünmüyorum dedim, bu kafa çapıyla seni zaten normal doğurtabilecek bi doktor çıkmaz dedi ndmgmg ben 32'yim kafa 36 🥹 internete bakma araştırma genetik olabilir dedi bacak boyu vs normal çünkü. Karın da önden gidiyor 34-35 civarı da o. 2 haftaya düştü randevular, nst'ye girecekmişim bi sonrakinde.
Off benim de kafa 37deydi jdjdndn ama normal doğum dedi bana ya, doğmaz mıymış yoksa 🥲
Erkekler sanki kızlara göre hep bir tık önde gibi geliyor bana gelişimleri daha iri oluyor sanki erkek oldukları için mi acaba çünkü arkadaşım erkek çocuğa hamileliğinde çocuğu 3400 doğdu kızı 2800 doğdu kime sorsam kızlar erkeklere göre daha zayıf illaki genetik vardır iri doğanda genelliği 3 kg falan yada 3200 erkekler daha iri oluyor
Kız erkek fark ediyor mu bilmem ama genetikle ya da şekerle falan da çok alakalı bence. Geçen kuzenimin kızı oldu 4 kilodan fazlaydı benim erkek kardeşim de 2700 doğmuş mesela 🥲

Off benim de kafa 37deydi jdjdndn ama normal doğum dedi bana ya, doğmaz mıymış yoksa 🥲

Kız erkek fark ediyor mu bilmem ama genetikle ya da şekerle falan da çok alakalı bence. Geçen kuzenimin kızı oldu 4 kilodan fazlaydı benim erkek kardeşim de 2700 doğmuş mesela 🥲
Doğmaz dedi anam çıkmaz dedi direkt dngmfg kaç hafta önde seninki

Hamileliğimiz son ayları diceksin ki pardon ben hamileyim pardon geçebilir miyim cazgırlık yapcaksın ya. Valla cazgır olmadığımızdan oluyor herşey kendimizi üzdüğümüzle kalıyoruz sinir oluyorum ama sen sinir olma hadsiz insanlar bugün sana yapılan yarın ona eminim yapılacaktır
Hiç cazgır olamadım küçüklüğümden beri hep karşımdakini ben üzmiyim saygısızlık etmiyim de kendim önemli değilim kafasındaydım ve bu çok yorucu keşke azıcık cazgır olsaydım🥲

Helva krizim geldi ama gebelik şekerinden dolayı yiyemiyodum şuna bi şans verdim efsoooo tatlı krizine çok iyi geldi normal helva gibi 🥹💕

Eklentiler

• IMG_4592.jpeg
    IMG_4592.jpeg
    134 KB · Görüntüleme: 25
Ben de saçımı boyatmak istiyorum. Işıltılarım gitti 😅 7 ayı geçkin süredir evdeyim , bu lohusalıkta bütün arkadaşlarım boyattı ben boyatacam deyince nasıl boyatacaksın falan diyorlar . Yüzümde geçmeyen isilik gibi şeyler var diyorum cilt bakımına gitcem ona da bi laf 😂 dua edin ağlayamıyorum sinirlenmemeye çalışıyorum . Lohusalıkta hepsinin içinden geçecem
Bebişleri doğurcaz sonra kendimiz yeniden doğcaz bende zayıflayıp dolabımı yenileme hayalleri kuruyorum. Belki saçta da bir yenilik dur bakalım😄başaracağız o zamanda yaptıklarımızı atarız buraya

cok cirkin davranis bunlar ve maalesef benim ulke hakkindaki en sevmedigim seylerden biri insanlarin kaba, haddini bilmez ve anlayissiz olmalari. cok ciddiyim burada bu sekilde konusan bir insana rastlamazsiniz ben 7 seneyi bitirdim bir tane boyle hiyarla karsilasmadim burda hamile oldugunu goren onunden cekilir. Bak cok ciddiyim sokaktaki evsiz bagimli bile kibar yemin ediyorum kendi derdinde oluyor sen yoldan gecerken ne guzel hamilesin falan diyor kac kez karsilastim. Para dilendigi de yok oturuyor orda verirsen verirsin vermezsen gecer gidersin ama iyi gunler der sana laf etmez. Kabalik yapmaz laf soylemez. Elalemin sokakta yasayan belki bagimli olmus kafasi gitmis insani bu sekilde.
Bu bizim insanimizdaki kabalik nerden geliyor kultur mu yetistirilis tarzi mi anlayamadim gitti Allahin cezalari ya beni bile sinir etti
Gerçekten cahillik, kabalık, eğitimsizlik nereden tutsan elde kalıyor nasıl bu kadar kötü kalpli olunabilir bazen aklım almıyor

Hiç cazgır olamadım küçüklüğümden beri hep karşımdakini ben üzmiyim saygısızlık etmiyim de kendim önemli değilim kafasındaydım ve bu çok yorucu keşke azıcık cazgır olsaydım🥲
O zaman bugünden itibaren her konuda önce kendini ve bebişini düşün. En önemli sizsiniz boşver gerisi ne yapıyorsa yapsın 😁😁

Kontrolden çıktık teyzoşlarr, benim tosun 2300 gr olmuş 44 cm. Normal doğum pek düşünmüyorum dedim, bu kafa çapıyla seni zaten normal doğurtabilecek bi doktor çıkmaz dedi ndmgmg ben 32'yim kafa 36 🥹 internete bakma araştırma genetik olabilir dedi bacak boyu vs normal çünkü. Karın da önden gidiyor 34-35 civarı da o. 2 haftaya düştü randevular, nst'ye girecekmişim bi sonrakinde.
Benim ultrason kağıdında da 3 hafta mı ne önde görünüyor kafa çevresi, doktor bir şey demedi ama tribe girdim ben de cuma günü kontrolüm var orda soracağım. Her şeyin yolunda olmasına çok sevindim, en son kontrolün ne zamandı bu arada? Benim ayda birdi 3 hafta sonra gel dedi, 30.haftadayım. 30dan sonra mı 2 haftada 1 olacak randevular acep

Devlete geldim rapor için, arkamdaki kadın 37+4'te doğurmuş ilk bebeğini 37+3'e kadar kusmuş, doğumdayken de hocam ben kusucam demiş hatta. Tanıdık geldi bizim topicten 😅
Aaaa ben, 30+1’im az önce arkadaşları eve bıraktık sokaklarının her yerine kustum eşim yetiştiremedi poşet ajfmsjdkd

X