Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 73 41,5%
  • erkek

OY: 91 51,7%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,4%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    176
Ben de evde çalıştığım sürelerde kilo almıyorum. Yemek falan hazır yesem bile çok yemiyorum ister istemez normal seyrinde devam ediyor. Ki gecenin 3ünde tatlı söyleyip yemişliğim var. Öğün az oluyor bence evden çalışınca ya da düzenli olmuyor. Hızlı sağlıklı şeyler tüketiliyor. Annemle ablamın yanında ayda 4 kilo aldım. Geldim eve 2 haftada 0 kilo artışı. Senin bebenin de maşallahı var hep ona aldırıyorsun işte ne güzel hiç canını sıkma

Off benim de kafa 37deydi jdjdndn ama normal doğum dedi bana ya, doğmaz mıymış yoksa
Kız erkek fark ediyor mu bilmem ama genetikle ya da şekerle falan da çok alakalı bence. Geçen kuzenimin kızı oldu 4 kilodan fazlaydı benim erkek kardeşim de 2700 doğmuş mesela

Doğmaz dedi anam çıkmaz dedi direkt dngmfg kaç hafta önde seninki

Hiç cazgır olamadım küçüklüğümden beri hep karşımdakini ben üzmiyim saygısızlık etmiyim de kendim önemli değilim kafasındaydım ve bu çok yorucu keşke azıcık cazgır olsaydım

Bebişleri doğurcaz sonra kendimiz yeniden doğcaz bende zayıflayıp dolabımı yenileme hayalleri kuruyorum. Belki saçta da bir yenilik dur bakalımbaşaracağız o zamanda yaptıklarımızı atarız buraya

Gerçekten cahillik, kabalık, eğitimsizlik nereden tutsan elde kalıyor nasıl bu kadar kötü kalpli olunabilir bazen aklım almıyor

Hiç cazgır olamadım küçüklüğümden beri hep karşımdakini ben üzmiyim saygısızlık etmiyim de kendim önemli değilim kafasındaydım ve bu çok yorucu keşke azıcık cazgır olsaydım
O zaman bugünden itibaren her konuda önce kendini ve bebişini düşün. En önemli sizsiniz boşver gerisi ne yapıyorsa yapsın

Benim ultrason kağıdında da 3 hafta mı ne önde görünüyor kafa çevresi, doktor bir şey demedi ama tribe girdim ben de cuma günü kontrolüm var orda soracağım. Her şeyin yolunda olmasına çok sevindim, en son kontrolün ne zamandı bu arada? Benim ayda birdi 3 hafta sonra gel dedi, 30.haftadayım. 30dan sonra mı 2 haftada 1 olacak randevular acep

Devlete geldim rapor için, arkamdaki kadın 37+4'te doğurmuş ilk bebeğini 37+3'e kadar kusmuş, doğumdayken de hocam ben kusucam demiş hatta. Tanıdık geldi bizim topicten
Aaaa ben, 30+1’im az önce arkadaşları eve bıraktık sokaklarının her yerine kustum eşim yetiştiremedi poşet ajfmsjdkd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…