- 8 Mart 2019
- 181
- 370
- 34
Kız ben kocamdan da ayrıyım . Adam ankara Trabzon otobüs şoförü gibi oldu :) tayin istedik mayısta çıktı şansımıza . O gitti evi yerleştirdi falan . Ben de tam gidecektim kanama oldum kaldım burda . Sonra oturduk düşündük dedik bunun için çok çabaladık , önceliğimiz anne baba olmak olsun . Öyle hafta sonları burda hafta içi orda :) sömestr dan sonra bebeklerim iyi olursa ancak öyle giderim gibi . Neyseki depresif biri değilim :)2 cmde kalıversin bir süre daha madem, öyle dua edelim :) ben de tek çocuğum, annemler de çok ilgileniyor benimle sağ olsunlar. İnsan kendini kıymetli hissediyor, hele ki bu yaşta. Ben olsam ben de senin gibi düşünürdüm ya, tek bebek olsa bile ilk etapta yalnız kalmak istemezdim. Benim anne babam hala çalışıyor ikisi de genç, annem 3 gün çalışıyor 2 hafta izin alacak doğumda ama son haftalarda da yanımda olsun çok isterdim. O gittikten sonra nasıl olur onun endişesi de var, ben 4 gün seninleyim merak etme diyor ama mesafe düşündürüyor beni. O da yakınıma taşınmak istiyor ama kısmet tabi. Bir yandan karı koca alışalım biz bakalım istiyorum ama bir yandan da aynı korkular bende de var, büyük bir bilinmezlik sonuçta ilk bebek. Seninki bebekler bir de :) kendini nasıl iyi ve rahat hissedeceksen onu seçmen en iyisi tabi. Eşine de çok iş düşüyor, onun da yapacağı fedakarlık fazla ama çok uzun zamandır berabersiniz o da elinden geleni yapacaktır mutlaka. Her şeyi biz çekecek değiliz ya, analarını bile çektik onlar da bizi idare ediversin bi zahmet ajfjdkd