- 2 Mart 2024
- 676
- 577
- 29
Bugün ben de işte tahammül sınırlarının çok ucundayım, haftaya salı beni bu işe getirecek tek şey paraÇalışabilir alacaktım bugün öyle sinirimi bozuyorlar ki şeytan diyor çalışamazı al geç. 28 Ekim'de bi iş vardı avukata soralım denilen. Şefim de ne gerek var falan dedi iyi dedim ben de sormadım. Bugün kendi sormuş, bu konu bana niye kaldı diyor. E sorma dedin çünkü. Dedim de avukat mıyım ben diyor. Avukat değilsen ne gerek var da demeseydin en başta
sana katiliyorum ben de cogu zaman kendimi surece birakan biriyim, biraz da yasim ilerledikce boyle oldum, akintiya karsi kurek cekilmiyorYeeaakız sen de beni duygulandırdın . Etme böyle şeyler . Hepimiz öyle emekler sarfediyoruz ki hayatımızda farkında olmadan . Herkesin yolu çiçeklerle bezeli değil. Kimi kocadan , kimi anneden , kimi babadan hatta yetmiyor kv kp den olanı kabullenmek bana hep kolay geliyor. Ben hayatın bana verdiği zorluklarla savaşmak yerine görmezden geliyorum. Mesela evet küveze girecek belki çok da zor bir süreç beni bekliyor ama ben saçımı , kıyafetimi , diyetisyenle yapacağım programı düşünüyorum ki akıl sağlımı koruyayım başka şeylere kanalize olmak bana iyi geliyor çünkü Allahtan gelen olacak olana asla engel olamıyorsun . Belki bunu okuyan bazı kişiler farklı yorumlayabilir ama ben de böyle bir kimseyim
tam son zamanlarda damarımıza damarımıza basmaları zaten canımız burnumuzda artık
Sanırım etrafımızdaki herkes hamile bi biz değilizalınganlıklar , sinirler, dengesizlikler . Biz yapsak gebelikten derler etrafımız ruh hastası dolu
Yav gerçekten, gözüme batıyor her şey. İstediğimizde çalışmama lüksümüz var şu andan itibaren diye mi bilmem dmfm bilgin yoksa yorum yapma madem, sen benim şefimsin sen sorma diyosan sormicam tabii ki sürpriz mi buBugün ben de işte tahammül sınırlarının çok ucundayım, haftaya salı beni bu işe getirecek tek şey paraher an birini boğabilirim, kadına uzun süre oturunca rahatsız oluyorum dedikçe bana toplantı koyuyor. Bizim toplantılar da öyle izin isteyip çıkılacak toplantılar değil, kös kös saatlerce oturuyorsun. Kaburgalarım batıyor birbirine artık.
tabiki taş değiliz ama olaylara karşı yas , üzüntü sürecinin başı sonu belli olmalı . Bi de psikoloğa para harcamak istemiyorumsana katiliyorum ben de cogu zaman kendimi surece birakan biriyim, biraz da yasim ilerledikce boyle oldum, akintiya karsi kurek cekilmiyor
Ailede öyle bir durumda yoktu aslında. Ay bilemiyorum benidme terapiye ihtiyacım var kesinlikle. Çok iyi geleceğine en azından bazı şeyleri görmeme yardımcı olacağına inanıyorumBunu psikoloğumla konuştuğumda yetişme tarzına bağlamıştı. İşte ailede sürekli ağlama denmesi falan. Ağlayınca ceza verilmesi. Biraz hırslı bir yapım varmış aile iyice onu gazlamış falan onların etkisi. Ağlamanın kötü bişey olmadığını kendime ikna ettiriyorum. Ama en ufak şeyde sanki dünyam yıkılmış gibi nefesim kesilerek ağlarım bunu düzeltemedik
Hayır şef sensen karar ver, değilsen çekil kenara yer işgal etme kdndndYav gerçekten, gözüme batıyor her şey. İstediğimizde çalışmama lüksümüz var şu andan itibaren diye mi bilmem dmfm bilgin yoksa yorum yapma madem, sen benim şefimsin sen sorma diyosan sormicam tabii ki sürpriz mi bu
Benim evlilik yüzünden ihtiyacım oldu ya çocuk olmama mevzuları olmasa çok da girişmezdim sanırım. Ama ya boşanıp psikoloğa başlıcaktım ya da psikoloğa başlayıp son kez elimden geleni yapmış olcaktım. Ve tek kişinin başlaması sakinleşmesi dışardan evliliği görmesi bile çok şeyi değiştirdi bizde. Bi de çifte başlayabilsek daha güzel olcaktı. Buna da şükür. Bazı dönemler öyle çıkmaza giriyor ki insan karşısında sakin sakin bişeyleri anlatılması normal olduğunu bilmek falan çok güzel geliyor insana.Ailede öyle bir durumda yoktu aslında. Ay bilemiyorum benidme terapiye ihtiyacım var kesinlikle. Çok iyi geleceğine en azından bazı şeyleri görmeme yardımcı olacağına inanıyorum
Ne saçmalık ya direk engelle. Sen o iş yerinden ayrılmış olsan napacaklardı hala arayacaklar mıydı? Valla herkes iş konusunda krize giriyor ama sıksınlar bi taraflarını çözsünler ne olmuş olabilir çözülemicek kadar?İş yerinden arıyorlar 3 oldu üst üste. Bu ısrarlı arayış bir şey isteyeceklerine işaret ettiği için açmadım. İzindeyim, müsait olamayabilirim öyle değil mi? Bir de bir insanın başka birini ısrarlı aramasından nefret ederim oldum olası, mesaj at kardeşim, yaz yaz. Aradığında saçma sapan bir şey isteme olasılığına karşı açmıyorumdur ama mesajın mantığıma yatarsa dönerim belki, değil mi? İnsanlar kör cahil ve aşırı özgüvenli ya cidden delirmelik yani. Zaten sinirli olduğum bir dönemde çekilecek dert değiller
Rokokoevi diye bi instagram hesabından foto çekimi için isimli tulum yaptırayım demiştim. Ablam da 4 yıl önce kızına yaptırdı güzel de gelmişti ve teslim süresine uzun demelerine rağmen 14 günde teslim etmişler ama bunu sonradan fark ettik. Ben de yazdım bi heves ama bana teslim süresine 60 gün dedi. Ben de ablama yapmıştınız işte 30 günde teslim ederiz demiştiniz ben de belki öyle olur falan demiştim dedim. Umreye gidiyoruz diyince ha dedim zaten asla yetişmez teşekkür ettim konuyu kapattım. Kadın sonradan 30 günde kimseye teslim etmedik yazmış. Ya durduk yere neden yalancılıkla suçladın ki beni şimdi. Zibilyon gibi influencerlarla çalışmışlar ben de duramadım sataştım onlara da mı 60 günde teslim ettiniz dedim. Ah tatlım falan diye konuşmaya başladı sonra ben bi kaç laf edince engellendim. Ablamın siparişi de ispatlayamadım içimde kaldıaltı üstü bi tulum yaptırcaktım gece gece tepemi attırdılar.
Ay burası da güzelmiş yaa parayı göndermemiş olsam burdan düz bişey de yaptırabilirdim
Ben burda yaptırıyorum 30-35 gün dedi ekimin 3 ünde sipariş verdim bekliyorum bakalım bende rokokoyu bende sürekli goruyodum 60 güne çok şaşırdım valla
Yaa isim yapmış işte markalaşmış gibi düşün bide çok yüksek orasinin fiyatı benim attığım gayet uygun geldi bana kısmet artik o diğer sayfanın rizkiymisAy burası da güzelmiş yaa parayı göndermemiş olsam burdan düz bişey de yaptırabilirdimgeç kaldım biraz kabul. Günde kaç sipariş alıyorlar ki 60 günde yetişmiyor acaba çok merak ettim. Hayır bu kadar iyiyse alalım bi makine hazır tulumlara işleyip satalım
Bence 30 günde fazla ne yapıyorlar acaba kumaşları yeniden mi dikiyorlar standart değil mi bu kalıplar valla şaşırıyorum kız
Ben burda yaptırıyorum 30-35 gün dedi ekimin 3 ünde sipariş verdim bekliyorum bakalım bende rokokoyu bende sürekli goruyodum 60 güne çok şaşırdım valla
Ayy canım sen bensın vallaKız ben kocamdan da ayrıyım . Adam ankara Trabzon otobüs şoförü gibi oldu :) tayin istedik mayısta çıktı şansımıza . O gitti evi yerleştirdi falan . Ben de tam gidecektim kanama oldum kaldım burda . Sonra oturduk düşündük dedik bunun için çok çabaladık , önceliğimiz anne baba olmak olsun . Öyle hafta sonları burda hafta içi orda :) sömestr dan sonra bebeklerim iyi olursa ancak öyle giderim gibi . Neyseki depresif biri değilim :)
Kolay değil tabi markalaşmak ya ama bi insan hırslanmıyor değil. Influencer bizim binada oturanlar var gidip zorla reklam yaptırıp çok kısa sürede ünlenmem yok muYaa isim yapmış işte markalaşmış gibi düşün bide çok yüksek orasinin fiyatı benim attığım gayet uygun geldi bana kısmet artik o diğer sayfanın rizkiymis
Erkekler sanki kızlara göre hep bir tık önde gibi geliyor bana gelişimleri daha iri oluyor sanki erkek oldukları için mi acaba çünkü arkadaşım erkek çocuğa hamileliğinde çocuğu 3400 doğdu kızı 2800 doğdu kime sorsam kızlar erkeklere göre daha zayıf illaki genetik vardır iri doğanda genelliği 3 kg falan yada 3200 erkekler daha iri oluyorKontrolden çıktık teyzoşlarr, benim tosun 2300 gr olmuş 44 cm. Normal doğum pek düşünmüyorum dedim, bu kafa çapıyla seni zaten normal doğurtabilecek bi doktor çıkmaz dedi ndmgmg ben 32'yim kafa 36internete bakma araştırma genetik olabilir dedi bacak boyu vs normal çünkü. Karın da önden gidiyor 34-35 civarı da o. 2 haftaya düştü randevular, nst'ye girecekmişim bi sonrakinde.
Ben artık yıyorum ya 8 kılo almışım annem de diyor ki nasıl aldım hiç belli değilBi de ben kilo almamışım ama bebek alıyor ve önden de gidiyor malum. Şeker vs tükettiğini düşünmüyorum dedi. Gerçekten hani diyetisyenin verdiği kadar 0 şeker ilerlemiyorum evet ama öyle kilo kilo da yemiyorum yani bi şey yiyeceksem bile yarısını falan yiyorum, bi dilim alıyorum her neyse, neden anlamadım
Evet bende öyle düşünüyorum erkekler biraz daha önde benım kız 32+2 de 2163 çıkmıştı doktor iyi dedı doğuma kadar 3-3.5 kılo arası doğsa çok iyiErkekler sanki kızlara göre hep bir tık önde gibi geliyor bana gelişimleri daha iri oluyor sanki erkek oldukları için mi acaba çünkü arkadaşım erkek çocuğa hamileliğinde çocuğu 3400 doğdu kızı 2800 doğdu kime sorsam kızlar erkeklere göre daha zayıf illaki genetik vardır iri doğanda genelliği 3 kg falan yada 3200 erkekler daha iri oluyor