- 2 Mart 2024
- 686
- 592
- 29
Ben bu konuda hiç iyi bir uzman sayılmam ama, yani kendim de 3 kilo almışım, ama bebeğe en çok protein kilo aldırıyor bence. Ben avokado, ceviz ve proteinli süt nerdeyse her gün tüketiyorum. Avokado yemiyorsam yumurta yiyorum ki yumurtadan nefret ederim yani en son 5 yaşımda yemişim annem öyle diyor jdjdj ama doktorumun bana dediği şey yumurtanın ikamesi yok, besleyiciliği çok yüksek. Bir de et ve türevleri bence çok faydalı kilo anlamındaben de şimdi çıktım doktordan. 31+6 1750 gram 42 cm. 530 gram almış 3 haftada. biraz az alıyor sanki dedim. ufak bir bebek olacak muhtemelen ama sağlıklı dedi şükür. iki hafta sonra yine çağırdı. zorunlu sezaryen olacağı için bu şekilde kilo alırsa 2800 falan doğar 38de. iki hafta bebişe kilo aldırmak için tüm tuşlara basacağım. önerilerinize açığım :))
Çok güzel duruyor. İmam nikahı için de fotoğraf çekimi için de cuk olmuşAyy sağolasın canım tee 5 yıl önce imam nikahında 1 kere giyip eğer bir gün hamile olursam bununla çekilirim diye kenara koyduğum bir elbiseydigöğüs kısmı aşırı dar oldu ya ne kadar büyüdüğümü bugün anladım
Bol şanslar.Kizlar yarin patronumla bulusmam var amerikadan geldi cikis tazminat ivir zivir konusucaz biraz gerginim bana sans dileyin plsss
Bence de git yavrum panik yapma demicem kimseye jdhdhAy bende baya hareketli iyi bari diyorum hareketliyse sıkıntı yok diye düşünüyordum yanılıyor muyum acababazen karnımın bir yerinde toplanıp kalıyor . Ay ben 35i beklemeden gidiyim en iyisi
benim de aşağı yukarı aynı:/ben de şimdi çıktım doktordan. 31+6 1750 gram 42 cm. 530 gram almış 3 haftada. biraz az alıyor sanki dedim. ufak bir bebek olacak muhtemelen ama sağlıklı dedi şükür. iki hafta sonra yine çağırdı. zorunlu sezaryen olacağı için bu şekilde kilo alırsa 2800 falan doğar 38de. iki hafta bebişe kilo aldırmak için tüm tuşlara basacağım. önerilerinize açığım :))
bir gün az su içsem hemen başıma vuruyor, gerçekten büyük baş ağrısı nedeni.Su içiyorum ama son zamanlar da yani bi 5 gündür felan herhalde 1 litreye ancak bitiriyorum ondan mı acaba azalttım diye mi. Takviye alıyordum üçüncü aydan beri demir magnezyum son bi buçuk aydır içmiyorum bitek lan ilacı alıyorum bide aspirin
Hbir günüm bir günüme uymuyor benimde. Bugün sabahtan beri sanki beynimden bişey akıyor gibş bir gözümü büyük hissediyorum ve şimdi hafiften midem bulanıyor. Tansiyon hapı günde 6 tane içiyorum gerçi 10 mg ama o muhtelemen yapıyorÜçüncü ay biter bitmez uzun süre çok şiddetli baş ağrısı yaşadım sonra geçti rahat ettim biraz şimdi son iki haftadır yine çok sık yaşamaya başladım gözlerim yerinden çıkacak sanki hem migren hem ağrı. Sizde de oluyor mu
Kesinlikle eski kaşar peyniri. Ne zaman yesem o kontroldü kilosu iyi çıkıyor. Her gün iki yumurta ve eski kaşar peyniri hiç atlamıyorumbenim de aşağı yukarı aynı:/
çok da kötü yemiyorum aslında.
önerilerinizi esirgemeyim kızlar
Bende su içtim bugün geçti yine de takip edeyim kendimi belki de gerçekten susuzluktan. Yani hiç yoktan içiyorum bir lt ama yeterli gelmiyor demekbir gün az su içsem hemen başıma vuruyor, gerçekten büyük baş ağrısı nedeni.
benim hamile kalmadan önce çok kötüydü baş ağrılarım, hamilelikte daha iyiyim galiba
Senin haplar yapıyor olabilir susuzluk yapıyor olabilir. Benim de öyle hergün başka sorunla uyanıyorum ama bu baş ağrısı hayatıma yaşamadığım kadar gebelikte baş ağrısı yaşadım bide migrenle birleşince daha beter hal alıyorHbir günüm bir günüme uymuyor benimde. Bugün sabahtan beri sanki beynimden bişey akıyor gibş bir gözümü büyük hissediyorum ve şimdi hafiften midem bulanıyor. Tansiyon hapı günde 6 tane içiyorum gerçi 10 mg ama o muhtelemen yapıyor
Boş duvar buluruz bulamazsak boşaltırız bir yerleri yaValla evin boş bir duvarı varsa yarım saatte yaptıkbiraz makyaj falan yapıp yüzümü çekmem lazım haftasonu ona bakıcam. O kadar öylesine yaptık ki kesin uğraşınca bu kadar hoşumuza gitmez
Bence doktoruna da danışıp magnezyum takviyesine de başla canım ağrıların başka çözümü yok gibiSu içiyorum ama son zamanlar da yani bi 5 gündür felan herhalde 1 litreye ancak bitiriyorum ondan mı acaba azalttım diye mi. Takviye alıyordum üçüncü aydan beri demir magnezyum son bi buçuk aydır içmiyorum bitek lan ilacı alıyorum bide aspirin
Eveet ben de bugün biraz araştırdım da bu tarzları beğendim. Of bunlar da böyle dar kıyafetli güzel bakayım ben nasıl bi kıyafet uydurabilcemBoş duvar buluruz bulamazsak boşaltırız bir yerleri yaBen bir de arkadan ışık gelen açıları seviyorum negatif görüntü gibi olanları Bak bir arkadaşım istediğime benzer bir şeyler yapmıştı üşenmeyip ekran görüntüsü alıp yüzlerini de sansürleyip hazırladım sizler için
Yani kilo bizimkilerde hep önden gidecek gibi ya bir yerde durur herhalde ya da doğarlar bilemiyorum ki. Bizim de cuma kontrol var 34+0 olacak 3 kilo diyecekler diye korkmuyor değilim ama deme ihtimalleri de var. Şekerse bebeği büyüten yandık zatenEvet evet, zaten hiç üstte çıkmadı şimdiye kadar ama bebek ileri geçtikçe doktor bakalım diyor, ben de her seferinde geriliyorum
Ben de dün balık ve patates yedim yanında da bi kase helva yedimama bende bi değişiklik olmuyor acaba gizliden mi çıkıyor anlamadım. Bebek 29da 1600dü bugün tam 31, 2400 olmuş. 2 haftada 800 gram çok değil mi biraz ya
Açlık için dimi? Doktor değerler güzel diyor ama ben anlamadım
Ayy güzel güzel, çok fikir verdi bana bunlarEveet ben de bugün biraz araştırdım da bu tarzları beğendim. Of bunlar da böyle dar kıyafetli güzel bakayım ben nasıl bi kıyafet uydurabilcembi de eşyalarından çektim. Biraz renkleriyle oynamak lazım şuan normal renkleri yüzünü gösterdiği tek resimler ya resmen 2 aydır yüzünü göremedim
Eki Görüntüle 3496259
Eki Görüntüle 3496258
Magnezyum içiyorum zaten üçüncü ay biter bitmez doktorum başlattı geçen ay en son bitti tekrar almadım. Ama doktorum halen içiyorum sanıyorBence doktoruna da danışıp magnezyum takviyesine de başla canım ağrıların başka çözümü yok gibiBen gebe kalmaya çalışırken adet dönemlerim sancılı oluyor diye ağrı kesici alırdım hep. Karnım belim başım hepsi birden ağrırdı günlerce. Doktorum son aylarda düzenli magnezyum kullanmamı önermişti. Ağrı kesici kullanmamam için. Migrenim var kesmez başka bir şey derdim ona rağmen düzenli magnezyum kullanın gerek olursa bir iki kez alırsınız ağrı kesici diye ısrar ederdi. Suyu da azaltmamakta yarar var tabi ama ben o konuda vücudun ihtiyacına göre sinyal verdiğine inananlardanım. Ben de bazı günlerde 3 litre içiyorum neredeyse bazen 1 bile olmuyor çünkü canım istemiyor illa ki içeyim deyince hemen bulantı yapıyor.
Çok şıkmış bunlarr ama benim fizik bilgim yetmiyor dkgjg nasıl çekmek lazım bunuBoş duvar buluruz bulamazsak boşaltırız bir yerleri yaBen bir de arkadan ışık gelen açıları seviyorum negatif görüntü gibi olanları Bak bir arkadaşım istediğime benzer bir şeyler yapmıştı üşenmeyip ekran görüntüsü alıp yüzlerini de sansürleyip hazırladım sizler için
Ay baktım akşam oluyor gibi hemen üzerimdeki pijama ile perde karşısına geçirdim eşimi. Bir kaç anlık poz bile kurtarıyor ya. Göbek değilim çok dışarda ama onu kapatmaya çalışmak zor olduAyy güzel güzel, çok fikir verdi bana bunlarBu hafta da ev işleriyle uğraşacağım yine çok zaman bulamam da önümüzdeki hafta itibariyle kesinlikle bu işlere eğilmem lazım pişman olacağız yoksa sonradan bişey çekmeden doğuma gittik onca aydan sonra diye
Ben bu konuda hiç iyi bir uzman sayılmam ama, yani kendim de 3 kilo almışım, ama bebeğe en çok protein kilo aldırıyor bence. Ben avokado, ceviz ve proteinli süt nerdeyse her gün tüketiyorum. Avokado yemiyorsam yumurta yiyorum ki yumurtadan nefret ederim yani en son 5 yaşımda yemişim annem öyle diyor jdjdj ama doktorumun bana dediği şey yumurtanın ikamesi yok, besleyiciliği çok yüksek. Bir de et ve türevleri bence çok faydalı kilo anlamında
ya ben aslında yumurta et süt çok severim. bunları da sık tüketiyorum. biraz da genetik böyle şeyler sanırım. ilk oğlumda küçük doğmuştu sonra bir ayda 1700 gram almıştı. ilk ay çabucak büyüyorlar aslında. sağlıklı doğsunlar da inşallahbenim de aşağı yukarı aynı:/
çok da kötü yemiyorum aslında.
önerilerinizi esirgemeyim kızlar