Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 73 41,2%
  • erkek

OY: 92 52,0%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,4%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    177
Tokluk şekeri 114 çıkmış, yüksek değil diye düşünüyorum. Kuru üzüm, yaban mersini kuru incir, yarım tombul kepek ekmeği, 2 dilim beyaz peynir, 4 dilim kaşar, sebzeli omlet, 10 tane falan zeytin, domates salatalık hepsinden yedim. Ben anlamadım bu işi ya, genetik heralde artık
Kuru üzüm, yaban mersini ve kuru incire rağmen çok iyi çıkmış bence. Doktor daha mı düşük çıkması gerektiğini söylüyor? 1. saat limit 140, 2. saat için de 120 değil mi zaten?

Tokluk şekeri 114 çıkmış, yüksek değil diye düşünüyorum. Kuru üzüm, yaban mersini kuru incir, yarım tombul kepek ekmeği, 2 dilim beyaz peynir, 4 dilim kaşar, sebzeli omlet, 10 tane falan zeytin, domates salatalık hepsinden yedim. Ben anlamadım bu işi ya, genetik heralde artık
Çok iyi kuzucum benim açlık bu kadar çıkıyor 😂 Dün akşam balık yemiştik mesela yanında patates de yedim ekmek falan yemedim, sonra da 3-5 çatal irmik helvası yedim hani öyle şeker şeker bir yoğunluk yoktu ama baygınlık geçiriyordum yine çarpıntı falan coştu. Bir baktık 170 olmuş. Zor düşürdük de kendime geldim. 114-124-134 bunlar çiçek gibi değerler 🥰 Bebek kaç kilodan kaça çıkmış? Ve kaç hafta sonra?

ben de şimdi çıktım doktordan. 31+6 1750 gram 42 cm. 530 gram almış 3 haftada. biraz az alıyor sanki dedim. ufak bir bebek olacak muhtemelen ama sağlıklı dedi şükür 🙏🏻. iki hafta sonra yine çağırdı. zorunlu sezaryen olacağı için bu şekilde kilo alırsa 2800 falan doğar 38de. iki hafta bebişe kilo aldırmak için tüm tuşlara basacağım. önerilerinize açığım :))
Protein ağırlıklı beslenme öneriliyor genelde canım. Muz, kefir, ceviz, badem bunları da her gün biraz biraz tüket bence tüketebilirsen. Kız bu gebelik nasıl bir şey yaaa birimiz bebiş kilo aldırmaya çalışır, birimiz daha yavaş alsın diye ne yapacağını düşünür inanılır gibi değil 😂😂

Protein ağırlıklı beslenme öneriliyor genelde canım. Muz, kefir, ceviz, badem bunları da her gün biraz biraz tüket bence tüketebilirsen. Kız bu gebelik nasıl bir şey yaaa birimiz bebiş kilo aldırmaya çalışır, birimiz daha yavaş alsın diye ne yapacağını düşünür inanılır gibi değil 😂😂
ya öyle valla 😂 benim oğlum da 3 doğmuştu ama o gününü doldurmuştu. ona rağmen minicikti ya 🥹 şimdi 2800 civardı küçük geliyor gerçi bebek sağlıklı olduktan sonra bunlar hiç önemli değil ama biraz ele gelse iyi olur. bez falan alırken tırsabilirim yoksa 😅

Hem doğurup hem de fotoğraf çekemem 😂 Çocukların buluşmasında kamera ayarlanip çekilebilir ama, iyi fikir.

Senin ablan 3 çocuk doğurmuş, kesin biliyordur, belki sana da söylemiştir. Önceki dogumumda hemşirelere ebelere falan hani bir miktar para vermek, dışarıdan yiyecek içecek getirmek gibi bir adet vardı galiba. Bize bir arkadaşımız demişti, biz de yapmıştık 😀 Şimdi bu tarz bir şeyler yapılıyor mu doğum ekibine?
Valla hiç yapmadık öyle şeyler duymadım da kimseden. Hangi yörenin adeti acaba o 😁

ya öyle valla 😂 benim oğlum da 3 doğmuştu ama o gününü doldurmuştu. ona rağmen minicikti ya 🥹 şimdi 2800 civardı küçük geliyor gerçi bebek sağlıklı olduktan sonra bunlar hiç önemli değil ama biraz ele gelse iyi olur. bez falan alırken tırsabilirim yoksa 😅
3 kilodan aşağı doğmaz inşallah canım 🥰 İri bebeğin de en büyük avantajı da o galiba tutmaya korkmayız 🥹 Ben bir şekilde tutardım da küçük olsa eşim muhtemelen çok çekinerek dokunurdu. Bizim için azıcık tombik olması iyi gibi ama en önemlisi sağlıklı olsun. Eğer onun sağlığını kötü etkileyecekse ben onu besleye besleye de büyütürüm tombik olmasın 🥹🥰

Üçüncü ay biter bitmez uzun süre çok şiddetli baş ağrısı yaşadım sonra geçti rahat ettim biraz şimdi son iki haftadır yine çok sık yaşamaya başladım gözlerim yerinden çıkacak sanki hem migren hem ağrı. Sizde de oluyor mu 😕

Elbise denerken dışarda rahat edemiceğimi anlayıp evde 2-3 poz çektik eşimle benim hamile çekimim bitmiştir 😁😁 stüdyo çekimi olsa daha ne çekerdi işte tamam yani elbise altındam pijamamı bile çıkartmadım 🤣🤣
IMG_8139.jpeg

IMG_8127.jpeg

IMG_8150.jpeg

Üçüncü ay biter bitmez uzun süre çok şiddetli baş ağrısı yaşadım sonra geçti rahat ettim biraz şimdi son iki haftadır yine çok sık yaşamaya başladım gözlerim yerinden çıkacak sanki hem migren hem ağrı. Sizde de oluyor mu 😕
Ben normal zamanda çok sık yaşardım baş ağrısını canım ama hamilelikte şükürler olsun yaşamadım 🙏 Susuz kalmıyorsun değil mi? Demir magnezyum takviyesi alıyor musun?

Valla hiç yapmadık öyle şeyler duymadım da kimseden. Hangi yörenin adeti acaba o 😁
Ablan bilmiyorsa ben hiç bilmiyorum 😂😂
Elbise denerken dışarda rahat edemiceğimi anlayıp evde 2-3 poz çektik eşimle benim hamile çekimim bitmiştir 😁😁 stüdyo çekimi olsa daha ne çekerdi işte tamam yani elbise altındam pijamamı bile çıkartmadım 🤣🤣
Eki Görüntüle 3496182
Eki Görüntüle 3496180
Eki Görüntüle 3496179
Elbisen çok şık, çok zarif olmuş 🧿🧿🧿

Ayyy çok tatlıııı 🥰 böyle şeyler yapmak benim de aklımda var inşallah doğurmadan yapabilirim 🥹🥹
Valla evin boş bir duvarı varsa yarım saatte yaptık 🤣 biraz makyaj falan yapıp yüzümü çekmem lazım haftasonu ona bakıcam. O kadar öylesine yaptık ki kesin uğraşınca bu kadar hoşumuza gitmez

🧿🧿 Maşallah subhanallah çok güzel olmuş çekimler 💞💞 ya o elbisenin güzelliğine ne demeli😍😍
Ayy sağolasın canım tee 5 yıl önce imam nikahında 1 kere giyip eğer bir gün hamile olursam bununla çekilirim diye kenara koyduğum bir elbiseydi 😁😁 göğüs kısmı aşırı dar oldu ya ne kadar büyüdüğümü bugün anladım 🤣🤣

Ben normal zamanda çok sık yaşardım baş ağrısını canım ama hamilelikte şükürler olsun yaşamadım 🙏 Susuz kalmıyorsun değil mi? Demir magnezyum takviyesi alıyor musun?
Su içiyorum ama son zamanlar da yani bi 5 gündür felan herhalde 1 litreye ancak bitiriyorum ondan mı acaba azalttım diye mi. Takviye alıyordum üçüncü aydan beri demir magnezyum son bi buçuk aydır içmiyorum bitek lan ilacı alıyorum bide aspirin

95 sınır normalde ama doktorun ne diyor

ben de şimdi çıktım doktordan. 31+6 1750 gram 42 cm. 530 gram almış 3 haftada. biraz az alıyor sanki dedim. ufak bir bebek olacak muhtemelen ama sağlıklı dedi şükür 🙏🏻. iki hafta sonra yine çağırdı. zorunlu sezaryen olacağı için bu şekilde kilo alırsa 2800 falan doğar 38de. iki hafta bebişe kilo aldırmak için tüm tuşlara basacağım. önerilerinize açığım :))
Bosver ufak dogmasi dert degil benim kuzenimin 8 aylik dogdu cocugu minicikti suan 3.5 aylik 7 kilo olmus 🤣 yani saglikli olsun da dogunca her turlu kilo aldirirsin .

Kuru üzüm, yaban mersini ve kuru incire rağmen çok iyi çıkmış bence. Doktor daha mı düşük çıkması gerektiğini söylüyor? 1. saat limit 140, 2. saat için de 120 değil mi zaten?
Evet evet, zaten hiç üstte çıkmadı şimdiye kadar ama bebek ileri geçtikçe doktor bakalım diyor, ben de her seferinde geriliyorum🥲
Çok iyi kuzucum benim açlık bu kadar çıkıyor 😂 Dün akşam balık yemiştik mesela yanında patates de yedim ekmek falan yemedim, sonra da 3-5 çatal irmik helvası yedim hani öyle şeker şeker bir yoğunluk yoktu ama baygınlık geçiriyordum yine çarpıntı falan coştu. Bir baktık 170 olmuş. Zor düşürdük de kendime geldim. 114-124-134 bunlar çiçek gibi değerler 🥰 Bebek kaç kilodan kaça çıkmış? Ve kaç hafta sonra?
Ben de dün balık ve patates yedim yanında da bi kase helva yedim😅 ama bende bi değişiklik olmuyor acaba gizliden mi çıkıyor anlamadım. Bebek 29da 1600dü bugün tam 31, 2400 olmuş. 2 haftada 800 gram çok değil mi biraz ya
95 sınır normalde ama doktorun ne diyor
Açlık için dimi? Doktor değerler güzel diyor ama ben anlamadım

X