Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 73 41,2%
  • erkek

OY: 92 52,0%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,4%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    177
Kızlar ağrım hiç geçmedi acile geldim. Serviks uzunluğu 60 mm dedi. 60 mm hiç görmedim şuana kadar dedi doktor, bu normal mi ? bir kaç kere ölçtü hatta, şaşırdı baya. Ağrının sebebi fıtık ya da enfeksiyon olabilirmiş
Enfeksiyon dedikleri idrar yolu enfeksiyonundan mı bahsediyorlar canım?

Kızlar benim dolap ve şifonyer geleli epey oluyor, bugün ütülere de başladım tulumları bitirdim. Dolap 2 askılı, büyük çekmece var altta ekstradan da şifonyer var. Kıyafetleri en kullanışlı şekilde nasıl yerleştiririm onu düşünüyordum da siz nasıl yaptınız? Tulumların hepsini astım, gayet güzel oldu ama şu tarz alt üst takımları assam mı yoksa takım olarak katlayıp şifonyere mı kaldırsam bilemedim. Alt askılık boş, yazlıkları sonra yıkayıp ütüleyeceğim. Müslinler battaniyeler falan da var bir ton. Şu tarz düzenleyicilerim de var, öylesine yerleştirdim şu an, nasıl yapsam ki?
Ben bitirmedim ama şu şekilde yaptım. Zıbınlar, ağız mendilleri, çorap eldiven vs organizerlerin içinde.
Kalanı büyük oranda askı yaptım, yapacağım. Askı yetmedi yeni gelmesini bekliyorum. Koyu renk kıyafetleri yıkadım onları da ütüleyip asınca bitecek. Şimdilik böyle.

Eklentiler

• IMG_4487.jpeg
    IMG_4487.jpeg
    110,2 KB · Görüntüleme: 140
  • IMG_4488.jpeg
    IMG_4488.jpeg
    95,6 KB · Görüntüleme: 98
  • IMG_4489.jpeg
    IMG_4489.jpeg
    131,4 KB · Görüntüleme: 143
Her şeyin ortası ideal bence. Ben anlamadım şuan mesela, yarın kendi doktoruma soracağım
Bence ölçüm hatası var. Sunum bile taradım kimse böyle bir şeyden bahsetmiyor. 30’dan uzun olması erken doğum riski olmadığı anlamına gelir diyor sadece. Bakalım doktorun ne diyecek kaç ölçecek?

Kızlar ağrım hiç geçmedi acile geldim. Serviks uzunluğu 60 mm dedi. 60 mm hiç görmedim şuana kadar dedi doktor, bu normal mi ? bir kaç kere ölçtü hatta, şaşırdı baya. Ağrının sebebi fıtık ya da enfeksiyon olabilirmiş
E 2 saat içinde mi oldu bu fıtık ki anlamsız geldi bana ya

Ben insanlara hayır diyememe huyumu bu yolla aşmayı planlıyorum ya. Geleni kovamayız da doktor ciğerleri hassas dedi 1 ay sonra, 2 ay sonra, çıkmaz ayın son çarşambasında biz geleceğiz zaten falan deyip geçiştirmeyi planlıyorum. Uçuklu ağzıyla bebek öpen var bizim sorumluluğumuz kendi bebeğimize karşı, başkasının kalbi kırılmayacak diye hastanelerde sabahlamayı göze alamam
ben normalde rezaletim hayır deme konusunda ama bu konuda hiç tereddüt etmeyeceğim bile

Ya ilerde konuşuldu mu bilmiyorum bu sünnet mevzusunda kafam çok karıştı. Ablamın 2 erkek çocuğu var biri 10 aylık biri 7 yaşında. Sünnet için arkadaşları varmış cerrah direk ona götürmüşler. Doktor demiş kesinlikle erken dönemde önermiyoruz. Şekli falan bozuk olabiliyor ilerde demiş. Büyüyünce şekli biraz daha oluşunca yapmak daha iyi oluyor demiş. 7 yaşındakini sünnet ettirdiler ama 10 aylık olan kaldı. Büyüyünce yaptırcaz dediler. Böyle bişey duydun mu? Ben direk yaptırıp geçerim diye düşünüyordum ablam kafamı çok karıştırdı.
ben de doktorumun kliniğinde sormuştum, 1 aydan önce asla önerilmez demişti. kadın doğum kliniği tabii ama görüşlerini önemsiyorum

en kötü ihtimali söylüyordur belki. hâlâ hastanede misin? nasıl netleşecek fıtık mı değil mi
Enfeksiyon değilse fıtık olabilir dedi
Enfeksiyon dedikleri idrar yolu enfeksiyonundan mı bahsediyorlar canım?
Evet evet idrar yolu
E 2 saat içinde mi oldu bu fıtık ki anlamsız geldi bana ya
Zaten var olup da hamilelikten dolayı ağrı yapıyor olabilirmiş

Ya ilk defa duydum nedenki etkisimi gidiyor acaba tekrar neden yapiliyorki ciger gelisdirici ben 32 de yapdircam mesela etkisi nekadsr kaliyor sonrasinda zaten neden gerek olsunki kuzum acaba haft ilerlemis olmuyirmu 🤔 daha erken yapanlar icinmi gecerli acaba
Ben 29 hafta da vuruldum. Şuan 31 haftadayım bence 33 de de vuracak bir ay gidiyor heralde yarın muayene günüm sorucam bu konuyu

Ben 29 hafta da vuruldum. Şuan 31 haftadayım bence 33 de de vuracak bir ay gidiyor heralde yarın muayene günüm sorucam bu konuyu
Anladim kuzum sen erken vuruldun icin ozmn oyle soylemisdir tm bende hani 33 de vuran biri neden tekrar vurulsun mantina gittimsenin erken vuruldunu bilmeden tskr sagsaglim kucana alirsin inslh bebisi vakti saatinde hepimiz saglikla kavusalim 🤲😘

Nuna Leaf Curv Ev Tipi Ana Kucağı - ebebek
kızlar ben buna taktım kafayı ya. bunu almam lazım 😅 bizim arkadaş kullanıyor hala çocuğu 3 yaşında. benim ki sevmezse ben otururum artık 60 kg a kadar taşıyormuş :)))
Benim arkadasim amerikadan almisti gelmisti o memnundu hatta bana istersen satayim sana dedi tekrar amerikaya tasiniyordu 🤣 yok dedim ben doger turlu istiyorum . Ama bence cok istiyorsan al kiz icinde kalacagina🤣

Kizimin mumlari hazirmis , gozyasim pit 🥲gerci bitmedi henuz . ama keske ismi de istedigim gibi ortalasaymis 😒🤣 Neyse o da nazarlik olsun .
Ayy çok tatlı olmuş 😍bizim henüz ısım de belli degıl en gerıden ben geliyorum 😂😂
Ben bitirmedim ama şu şekilde yaptım. Zıbınlar, ağız mendilleri, çorap eldiven vs organizerlerin içinde.
Kalanı büyük oranda askı yaptım, yapacağım. Askı yetmedi yeni gelmesini bekliyorum. Koyu renk kıyafetleri yıkadım onları da ütüleyip asınca bitecek. Şimdilik böyle.
Sağlıkla gelsın mınnos🥰yeleklerı nerede yaptırdın benimkının hıc yelegı yok annemde ormeyı bulmuyor🤣birkactane lazım yaptırırım

X