aynısı değil ama şu videoda benzeri vardı mesela kadın çok rahat görünüyordu
Yalnız yeni dogan bebek banyosu yazıyor bebek burda 6 aylık falan sgjjkk bu bebegi dusta kucagında bile yıkarsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynısı değil ama şu videoda benzeri vardı mesela kadın çok rahat görünüyordu
canım, bildiğim kadarıyla uçuşla ilgili bir risk yok hamilelikte. havayolu şirketleri kendilerini korumak adına rapor istiyorlar, bizi değil. eğer hareketle ilgli genel bir sıkıntın yoksa (kısa serviks vs) ve canım gitmek istiyor ise; dert etme. istemiyorsan bundan güzel bahane olamaz zatenKızlar çok önemli bir konuda fikriniz lazım. Bugün benim bir görevlendirmem çıktı, 19-20 kasım tarihleri için yurtdışı görevi. Ben o tarihlerde sata göre 34 ultrasına göre 35 haftalık olacağım. Doktorum sancın olmaz ise kısa süreli seyahatler sıkıntı olmaz dedi. Ama güvenemiyorum bir türlü, hemen cevap vermem gerekiyor. Siz olsanız bu riski alır mısınız? Gideceğim yer viyana, hem bir çok istediğim şeyi alabileceğim hem de ciddi bir harcırah alacağım ama bir sorun olursa orda ne olur bilemiyorum, seyahat sigortası yaparlar mı ondan bile emin değilim. Kafam çok karıştı
Hiç bakmadım canım genelde düşük tansiyonum süründürüyor beni hep hemen bi bakayım yinedeTansiyonuna baktın mı, benim de kanıyor ama kuruluktan oluyor ciddiye almıyorum o yüzden
Gebelikte normal diyor doktorlar canımKızlar ömrü hayatımda ilk kez burnum kanadı normal değil mi hunharca bi kanama yok sızıntı gibi
35 üstünü almıyorlar kuzum. 28-35 arası da rapora tabiUçak almaz bence. Belli hafta üstünü almıyor diye biliyorum.
Yiiaaaa çok kıskandım, foto at bize de dönerleri çok çirkin ama, hep Türk ajfksksZaten ilk o geldi aklıma, outlet mağazaları çok uygun oluyormuş sanırım madem şehir de güzel o zaman gideyim ya, nasip artık gerisi
Seyahat sigortasını ogren bence o onemli ucuz bir sey zaten sen kendin de yaptırabilirsin ama hamile olunca sigortayı yaptırırken hamile oldugunu da belirt ona göre kapsamı değisiyordur belkiKızlar çok önemli bir konuda fikriniz lazım. Bugün benim bir görevlendirmem çıktı, 19-20 kasım tarihleri için yurtdışı görevi. Ben o tarihlerde sata göre 34 ultrasına göre 35 haftalık olacağım. Doktorum sancın olmaz ise kısa süreli seyahatler sıkıntı olmaz dedi. Ama güvenemiyorum bir türlü, hemen cevap vermem gerekiyor. Siz olsanız bu riski alır mısınız? Gideceğim yer viyana, hem bir çok istediğim şeyi alabileceğim hem de ciddi bir harcırah alacağım ama bir sorun olursa orda ne olur bilemiyorum, seyahat sigortası yaparlar mı ondan bile emin değilim. Kafam çok karıştı
3. aydan beri hafif hafif kanıyor benimki canım, olabiliyormuşKızlar ömrü hayatımda ilk kez burnum kanadı normal değil mi hunharca bi kanama yok sızıntı gibi
Gebelikte normal diyor doktorlar canım
Rahatlattınız beni kızlar çok teşekkür ederim durdu şimdi3. aydan beri hafif hafif kanıyor benimki canım, olabiliyormuş
Maşallah canım herşey yolundaymış en güzel moral alışveriş değil midir ya eşiyle limoni olmayan yok sanırım aramıza hoş geldincanım kızlar, nasılsınız? epeydir giremedim yine, okumaya çalıştım ara ara ama kaçırdım ipin ucunu tabii.
dün şeker yükleme testi yapıldı 75 gr, epey geç yaptırabildim: 27+1’e denk geldi. çok şükür çıkmadı. ama sapık gibi dikkat ederek besleniyordum, zaten çıksa da ancak bu kadar yapabilirdim sanırım. kutlama için bugün gidip hurma aldım, canım çok istedi. yarın yiyeceğim 1 tane
alışverişe daha başlamadım halen. eşimle aram biraz limoni, azıcık yalnız hissediyorum. alışveriş de bu modda biraz zor olacak ama bir yerden başlamak lazım, biliyorum. ama belli başlı ürünlerde karar verebildim marka-modele şükür.
hoş bulduk canımMaşallah canım herşey yolundaymış en güzel moral alışveriş değil midir ya eşiyle limoni olmayan yok sanırım aramıza hoş geldin
Riskli bi gebeliğin yoksa gitmelisin ben olsam kaçırmazdım sanırım böyle bi fırsatı ve Viyana cidden büyüleyici sanat dolu bir şehir, hayran kalmıştımKızlar çok önemli bir konuda fikriniz lazım. Bugün benim bir görevlendirmem çıktı, 19-20 kasım tarihleri için yurtdışı görevi. Ben o tarihlerde sata göre 34 ultrasına göre 35 haftalık olacağım. Doktorum sancın olmaz ise kısa süreli seyahatler sıkıntı olmaz dedi. Ama güvenemiyorum bir türlü, hemen cevap vermem gerekiyor. Siz olsanız bu riski alır mısınız? Gideceğim yer viyana, hem bir çok istediğim şeyi alabileceğim hem de ciddi bir harcırah alacağım ama bir sorun olursa orda ne olur bilemiyorum, seyahat sigortası yaparlar mı ondan bile emin değilim. Kafam çok karıştı
Bebişe alışveriş yapmak modunu yükseltiyor insanın, sıfırdan başlamak çok keyifli umarım diğer problemler de en kısa sürede çözülür.canım kızlar, nasılsınız? epeydir giremedim yine, okumaya çalıştım ara ara ama kaçırdım ipin ucunu tabii.
dün şeker yükleme testi yapıldı 75 gr, epey geç yaptırabildim: 27+1’e denk geldi. çok şükür çıkmadı. ama sapık gibi dikkat ederek besleniyordum, zaten çıksa da ancak bu kadar yapabilirdim sanırım. kutlama için bugün gidip hurma aldım, canım çok istedi. yarın yiyeceğim 1 tane
alışverişe daha başlamadım halen. eşimle aram biraz limoni, azıcık yalnız hissediyorum. alışveriş de bu modda biraz zor olacak ama bir yerden başlamak lazım, biliyorum. ama belli başlı ürünlerde karar verebildim marka-modele şükür.
Outlet mağazalar biraz şehrin dışında olabiliyor. Araba olursa daha iyi olur senin için. Almanyadan baby one ve baby-walzdan çok eşya almıştım. Bir tanesinde cartes tulumlar hep 300 tlye falan geldi. Baby one daha ucuz ve çok minnoş şeyler vardı. Ama konumlarına baktım aşırı tersler yol ve merkezden uzaklar. Nasıl olur bilemedim. Yurtdışında yaşayanlar markaları daha iyi bilir primark da çok ucuz bi yer ama bir tane buldum.Zaten ilk o geldi aklıma, outlet mağazaları çok uygun oluyormuş sanırım madem şehir de güzel o zaman gideyim ya, nasip artık gerisi
Valla bana nefes alması bile battığı için yüzüne bile bakmıyorum bebişine en güzel şeyleri al sen boşver geldikçe kıyafetler eşyalar mutlu olcaksınhoş bulduk canım
yani sinirim alınmış gibi hamilelik başından beri ama beni bile çileden çıkardı. mümkün olduğunca az iletişime girerek geçirmeye çalışıyorum süreci.
bu kadar odun olmak da bir başarı bir tür için sanırım amaan neyse, bebeklerimize odaklanalım biz
Hosgeldın Hiç sorun değil şimdilerde almaya başlarsın hatta ben tulum falan çok almadım haftaya uygun olursam gıdıp bakıp almayı düşünüyorum büyük eşyaları da Kasım da alıcaz öyle ufak tefek alıyorumcanım kızlar, nasılsınız? epeydir giremedim yine, okumaya çalıştım ara ara ama kaçırdım ipin ucunu tabii.
Bana da batıyor herkesın hareketi kendımı çok kasıyorum ınsanlara bulaşmamak bu sefer benım modum düşüyor nasıl olacakValla bana nefes alması bile battığı için yüzüne bile bakmıyorum bebişine en güzel şeyleri al sen boşver geldikçe kıyafetler eşyalar mutlu olcaksın