- 24 Nisan 2020
- 4.821
- 4.395
Kuzum iki gün uzun bir süre ama bizim demek istediğimiz her saat hissetmek diye bir şey olmayabilir iki saat hissedilmeyebilir, bazı günler çok hareketli bazı günler daha zayıf cılız hareketler olabilir. Yani iki saattir bebek hiç hareket etmedi deyip panik olmamak lazım. Bu hikayeye çok üzüldüm. Allah korusun hepimizin bebekleriniKızlar evhamlı biri değişim ama normalde hareketleri şiddetli hissederdim. Karnım yukarı hareket ederdi hatta. Arka arkaya baya tekme atardı. Çarşamba randevum vardı normal gördü her şeyi uyuşmazlık iğnesi günüm gelmişti onu da oldum. Neyse şu son iki gündür normalde gümbür gümbür olan hareketleri hiç hissedemez oldum. Evet evham yapmamalıyız ama az evvel YouTube da bir yorum okudum herkes evham yapma diyormuş kıza normal diyormuş ama hareketler azalmış doktorlar azaldı diye gelinmez öyle her şeyde demiş. Ve doktora tekrar gittiğinde doğumun başladığını açılmanın olduğunu söylemişler ama kasılma sancı olmamış ve kalbinin durduğunu söylemişler . Hani bu kadar da her şeye normal normal dememek lazım . Can sonuçta tabi Allaha kalmış bir şey ama biz elimizden geleni yapmalıyız. Yazık kızcağızın hareketleri az hissediyorum şikayetinden sonra detaylı kontrol yapılsa ve sezaryenle hemen alınsa belki yaşayacaktı