- 26 Şubat 2024
- 6.041
- 6.219
- 113
Niye dikkat ediyorsun peki kilo almamak için mi şeker vs mi varBen de bir haftadır dikkat ediyordum ama bugün canım bal-kaymak istedi aşırı onu yedim, akşam da pilav yedim 2 kaşık. Hani hamilelikte her şey yenirdi, ben daha çok dikkat eder oldum
İlk bebeğimin dogmasından tam 1.5 yıl sonra ilk adetimi görmüştüm senelerce pedle işim olmadı düşününayy evet bende unuttum o hissi gercektendoğumdan sonra da biraz duzensız olur düzene gırer sonradan
Fotoğraf atabilir misin canım bize de fikir olsun montessori bakıyorum ben de bu araSelam kizlar sonunda kizimin odasini aldim ustumden bir yuk kalkti bi tek besigi kaldi onu da ahsap anne yani olanlardan dusunuyorum .
Ben de ekmeksizi denedim. Diyetle bile sabah açlıklar yüksek olduğu için denedim. Normal değerlerde çıktı ama bu, seferde ben halsiz kaldım. Çabuk acıktım bi değişik oldum.Benim diyetisyen kafayı yedi ekmeksiz kahvaltı falan diyo
Ayy petekli bal ince cizgimBen de diyetisyene gitmiyorum. Endokrin doktorum istedi ölçümü. Diyete pek uyamıyorum açıkçası ama ne yükseltiyor onu bulmayı amaçlıyorum. Mesela evde yaptığım bir porsiyon tatlı yukseltmedi ama paketli kremalı biskuviden 2-3 tanesi yukseltti. Paketli bir şey yememeye çalışacağım. Bir de beyaz ekmek ve bal. Diğerleri normal seyrinde götürüyor beni bakalım.
Doktor şekere karşı uyardı, aslında açlık şekerim falan normal ama yemeklerden sonra sanki bir anda dayak yemiş gibi oluyorum ayaklarım yanıyorNiye dikkat ediyorsun peki kilo almamak için mi şeker vs mi var
Aaa neden ki, 1.5 yıl çok değil miİlk bebeğimin dogmasından tam 1.5 yıl sonra ilk adetimi görmüştüm senelerce pedle işim olmadı düşünün
Ben de kendimden şüpheleniyorum, bakalımDoktor şekere karşı uyardı, aslında açlık şekerim falan normal ama yemeklerden sonra sanki bir anda dayak yemiş gibi oluyorum ayaklarım yanıyordoktor da şeker yüklemesine kadar önlem alalım, şeker varmış gibi davranalım dedi, meyvelerin bir kısmı patates pirinç makarna ekmek hepsi yasak
Off klasik Türk anaları
Sen neden şüpheleniyorsun, sanki az kilo almıştın senBen de kendimden şüpheleniyorum, bakalımumarım sende çıkmaz.
Bende suanda 53 kıloyum bol gıyınce bellı büke olmuyor ama sekerım cıktı dıyet yapıcam malesefBana da surekli soyluyolar fit hamileyim ben diyip geciyorum hic takma yahu.
Ayy demi emzirince geç adet olunuyor artık yaşayıp görücezİlk bebeğimin dogmasından tam 1.5 yıl sonra ilk adetimi görmüştüm senelerce pedle işim olmadı düşünün
Atayim canim burayi cok begendim montessori de yataklari cok guzel . Almila mobilya adi .Fotoğraf atabilir misin canım bize de fikir olsun montessori bakıyorum ben de bu ara
Ay çok kibarmışAtayim canim burayi cok begendim montessori de yataklari cok guzel . Almila mobilya adi .
Aaaa cok da kilon yok ama neden cikti sekerim acaba .Bende suanda 53 kıloyum bol gıyınce bellı büke olmuyor ama sekerım cıktı dıyet yapıcam malesefpazartsı başlıyor dıyetım bakalım
Bana da 3 günde bir 2. Saat dedi. Hep 1.saat olcucem ben.1. Saati hiç ölçmedim ölcsem nelerle karsilasicam kimbilir
Bu gidişle kahvaltıda ekmeği bende de kaldıracak. Ekmekle yüksek çıktı sabah. Akşam yemeğinde ekmek yemedim normaldi.Benim diyetisyen kafayı yedi ekmeksiz kahvaltı falan diyo
Çok güzel sağlıklı güzel günlerde kullanmak nasip olsun inşallahAtayim canim burayi cok begendim montessori de yataklari cok guzel . Almila mobilya adi .
Ben de zayıf değildim ya, 56 kiloyla evlendim 65 oldum zaten. Kilolu değilim ama ideal kilomda da değilim, 70 oldum. Dün gece 72 geldim, sabah yine 70. Neden bu kadar değişken hiç bilmiyorum ama gerçekten 7 kilo alacak bir beslenmem yok yani -eğer 72 doğruysa tabi- ateş basmalarım çok, kusmam da devam ediyor çare bulamadım artık. İnatçı kusmada şeker de düşünülüyormuş ama bebe şüşko değil şu anSen neden şüpheleniyorsun, sanki az kilo almıştın senben de 5 kilo aldım şimdiye kadar ama zaten zayıf değildim
O önemliyse demekkiBana da 3 günde bir 2. Saat dedi. Hep 1.saat olcucem ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?