Aynı durum bende de var. Cihaz aldım ölçüyorum 2-3 gündür. Bazen yüksek çıkıyor bazen düşük. Bende anlamadım. Diyetisyen yoktu gittiğimde doktorun dediği kadar dikkat ediyorum. Aslında kendimi iyi hissediyorum nasıl şeker var anlamadım.Bugün şekerim yüksek çıktığı için endokrine gittim bir şeker olcum cihazı verip doğru diyetisyene gonderdi. Hali hazırda ben 2 haftadır yüzde yüz sağlıklı beslenmeye çalıştığım için zaten diyetteydim. Şimdi seni biraz sıkıcam dedi. Yarından itibaren olcüp yazmaya başlicam o yüzden bu akşam makarna yicemperşembe değerlerimi istedi bu diyetle düşmezse insülin vercekmiş. Perşembeye kadar daha da ağzıma bi şey sürmem
Bende pazartesinden itibaren ölçmeye baslıycam ben gittim diyetisyene verdiği liste 2000 kalori ben o kadar yemıyorum bile bende anlamadm sınırdan yüksek cıktı benim kı deAynı durum bende de var. Cihaz aldım ölçüyorum 2-3 gündür. Bazen yüksek çıkıyor bazen düşük. Bende anlamadım. Diyetisyen yoktu gittiğimde doktorun dediği kadar dikkat ediyorum. Aslında kendimi iyi hissediyorum nasıl şeker var anlamadım.
Hiç taviz verme ya tabiri caizse sç ağızlarına söyleyemesinler. Bana da kırk yılda bir söylüyorlar ruh halim iyiyse takmıyorum batıyorsa bozuyorum. Anlamıyorlar başka türlü, bunu söyleyenin de 3 çocuğu oluyor genelde. Bu kadar kötüyse tavşan gibi üremeseydin canıminsanlardan bıktım diye cam açıp bağırcam şimdi aşırı darlandım. neden herkes bebeğimiz olunca hayatımız kaycak gibi konuşuyo anlamıyorum ya. o zaman siz de yapmasaydınız arkadaşım çocuk falan. yok uyuyamıcakmışım yok bunlar iyi günlerimmiş yok çok kilo vermişim. daral geldi üstümemutlu olmayalım o zaman hiç bebeğimiz olcak diye. insanlar çok kötü ya
Valla cok haklısın. Doğurduktan sonra da bitmiyor, bunlar daha iyi günlerin muhabbetinsanlardan bıktım diye cam açıp bağırcam şimdi aşırı darlandım. neden herkes bebeğimiz olunca hayatımız kaycak gibi konuşuyo anlamıyorum ya. o zaman siz de yapmasaydınız arkadaşım çocuk falan. yok uyuyamıcakmışım yok bunlar iyi günlerimmiş yok çok kilo vermişim. daral geldi üstümemutlu olmayalım o zaman hiç bebeğimiz olcak diye. insanlar çok kötü ya
Kiz karar ver geldin mi gelmesin mi ? Kafam karisiyo valla senin bu kv mevzularindaÖnden gelsin bebonun kıyafetlerini ütüler ya ben ütü sevmiyo hiç sevmiyo mdmgkg
WhatsApp vb. sosyal medya gruplarına davet eden(özel mesaj dahil), reklamını yapan, bunu destekleyen ve öneren üyeler siteden önce bir ay daha sonra süresiz uzaklaştırılır.Kızlar bir grup instagramda grup açmış bende rastgele denk geldim dahil oldum biz niye yapamıyoruz onu anlamadım
Gelsin öğretsin gitsin dkgkgKiz karar ver geldin mi gelmesin mi ? Kafam karisiyo valla senin bu kv mevzularinda
Aldırdım bunu kayınvalidemeee çok tatlı duruyor teşekkürler canokızlarım karaca’da güzel indirim vardı şu uyku setini aldım içinde yok yok
erkek için olanı da varKaraca Home Sweat Dreams %100 Pamuk 13 Parça Bebek Seti Karaca
Karaca Home Sweat Dreams %100 Pamuk 13 Parça Bebek Seti peşin fiyatına 5 taksit ile 1.299 TL'ye Karaca güvencesiyle sizi bekliyor!www.karaca.com
Karaca Home Best Friends %100 Pamuk Aplike/Nakış 13 Parça Bebek Seti Karaca
Karaca Home Best Friends %100 Pamuk Aplike/Nakış 13 Parça Bebek Seti peşin fiyatına 5 taksit ile 1.299 TL'ye Karaca güvencesiyle sizi bekliyor!www.karaca.com
Ya bu depend 10 lu satiliyor ya yeter mi acaba yoksa 2 paket falan mi almak lazim. Sonradan da kullanilacak bisey degil ki anacimPhilips avent gece parlayan emzik 284'e düşüyor şu an Trendyolda, sanki iyi fiyatı bu süredir görmemiştim buraya kadar düştüğünü. Depend'le beraber alacağım onuu
Valla geçen eski analar konuştu profilin birinde, biri 2-3 paket kullandım dedi biri ben 2-3 tane kullandım kanamam durdu dedi.Ya bu depend 10 lu satiliyor ya yeter mi acaba yoksa 2 paket falan mi almak lazim. Sonradan da kullanilacak bisey degil ki anacim
Ay bencede o kadar da stok yapmanin manasi yokValla geçen eski analar konuştu profilin birinde, biri 2-3 paket kullandım dedi biri ben 2-3 tane kullandım kanamam durdu dedi.Markette de çok satılıyor en kötü gidip alınır tabii dert değil
Bende alıcam tayt kışlık bir tane alsam yeter üzerine sweatshirt giyerim zaten kışın kombinin o oluyor geneldeArtış'tan da 2 tayt alayım diyorum bi şu İspanyol paça gibi olan bi tane de kışlık polar gibi olan. Kışın ne giyecük
Almamış mıydın sen emzik bu arada bakıyorum aşırı düşmedi depend ya benim favorimdekiler tanesi 15 küsüre geliyor M beden migrostada 10 lusu 179 lira arada 20-30 fark var geçen indirimdeydi onu kaçırdım ben 130 liraydı 10 lusu aman ya dediğin gibi iki paket yeterli bence migrostan aldım ben bir paket normal ev alışverişi yaparken indirim kuponuda vardı indirimli olmuşturPhilips avent gece parlayan emzik 284'e düşüyor şu an Trendyolda, sanki iyi fiyatı bu süredir görmemiştim buraya kadar düştüğünü. Depend'le beraber alacağım onuu
Depend e de de mi ?Almamış mıydın sen emzik bu arada bakıyorum aşırı düşmedi depend ya benim favorimdekiler tanesi 15 küsüre geliyor M beden migrostada 10 lusu 179 lira arada 20-30 fark var geçen indirimdeydi onu kaçırdım ben 130 liraydı 10 lusu aman ya dediğin gibi iki paket yeterli bence migrostan aldım ben bir paket normal ev alışverişi yaparken indirim kuponuda vardı indirimli olmuştur
Yok kuşum biberon almıştım da emzik almamıştım, aldım az önce. Annem çok kullanıyor depend her markaya hakimim maşallah ben sngkf depend aldım bi tane şimdiAlmamış mıydın sen emzik bu arada bakıyorum aşırı düşmedi depend ya benim favorimdekiler tanesi 15 küsüre geliyor M beden migrostada 10 lusu 179 lira arada 20-30 fark var geçen indirimdeydi onu kaçırdım ben 130 liraydı 10 lusu aman ya dediğin gibi iki paket yeterli bence migrostan aldım ben bir paket normal ev alışverişi yaparken indirim kuponuda vardı indirimli olmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?