- 9 Nisan 2024
- 235
- 203
- 18
- 37
Ben de onu favoriye almıştım kullanışlı geldi.Elele Madre aldık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de onu favoriye almıştım kullanışlı geldi.Elele Madre aldık
dün sağlık ocağına tetanozun 2. dozu için gittim. gitmişken bir de kan testi vereyim dedim.grip atlattım çünkü crp düşmüş mü diye de merak ettim aslında. cuma günü de kendi doktorumda kontrolüm var.şeker yüklemesi yaptıracağım.neyse aşıyı oldum doktorun yanına girdim.en son 2 hafta önce yaptırmışsın kan testini burada ben sana sürekli kan testi yapamam git kendi hastanende ver kanı çok istiyorsan dedi. sanki gittiğim özel hastane babamın hastanesi.Kızlar sabah şeker için dahiliyede randevum vardı resmen bakmadılar. Endokrine sevk etti. Randevu iki hafta sonra. Çocuk zaten 2.5 ay sonra doğcak anasını satayım ne 2 haftası diyemedim tabi lsdklsk Ben de haftasonu özele de randevu almıştım çözemem belki diye oraya gidicem haftasonu. İnsanı zorla özele göndertiyolar.
Evet canım kurdum ben iyi duruyor, kapı aralarından geçmiyor sadece hepsi öyle mi ya da bizim kapılar mı dar bilmiyorumBen de onu favoriye almıştım kullanışlı geldi.
Birazdan başlar tekmelere uyanamamıştırKızlar bugün bebiş çok hareketsiz ya genelde sabahları hareketli oluyordu biraz endişe ettimsol kasık tarafımda seğirme gibi his var sadece anlam veremedim 26.haftadayız. Kahvede içtim. Uzun süredir her gün hareketliydi
Ay ne bileyim ya o kadar alıştım ki sabah hareket etmesinekalk lan diye dürtcem karnımı birazdan. Hamilelikte bide insanın psikolojisi de değişiyor ya eşim dün göbeğimi ısırdı küçücük öyle şımarıkça bir an da ya kesesi patlarsa diye düşündüm yağ deri birsürü tabakayı geçip olması imkansız ama analık beni salaklaştırdıDaha sabahın 10'u anam du hele, hareketleri düzenli hissetmek için erken zaten daha. Uyanır birazdan bebo gece hareketsiz uyuduysan o uyuyamamıştır
Amniyon sıvısı da şokta fndnfnf olsun analık evham yapmaktırAy ne bileyim ya o kadar alıştım ki sabah hareket etmesinekalk lan diye dürtcem karnımı birazdan. Hamilelikte bide insanın psikolojisi de değişiyor ya eşim dün göbeğimi ısırdı küçücük öyle şımarıkça bir an da ya kesesi patlarsa diye düşündüm yağ deri birsürü tabakayı geçip olması imkansız ama analık beni salaklaştırdı
Trendyol muBen de artış’tan 2 ev içi takım, 1 alt üst pijama bir de gecelik aldım. 1 alana 1 bedava kampanyası var eylül 15e kadar. 4 bin lira gibi bişey tuttu hepsi.
Yok yok kendi sitesindeTrendyol mu
Nevresim takımına bayıldım
Ben de sevdimmm güzel gelir inşallahNevresim takımına bayıldım
Bizim park yataklara da uymuş baya güzel olmuş, mecbur alıyorum ben de…Ben de sevdimmm güzel gelir inşallah
Sus kız park yatak düşmanıBizim park yataklara da uymuş baya güzel olmuş, mecbur alıyorum ben de…
Yek düşmanlığım kapılardan geçmeyişine ben oda oda gezdirmeyi düşünmüştüm…Sus kız park yatak düşmanı
kızzz nerde 1 alana 1 bedava çıkmıyor sitesindeBen de artış’tan 2 ev içi takım, 1 alt üst pijama bir de gecelik aldım. 1 alana 1 bedava kampanyası var eylül 15e kadar. 4 bin lira gibi bişey tuttu hepsi.
Ürünler şurada çıkıyo galiba düştü bende sepettekızzz nerde 1 alana 1 bedava çıkmıyor sitesinde