- 12 Temmuz 2022
- 25.152
- 3
- 89.799
- 528
Ben dün ilacı attım kullaniyim mi diye. Bana şey dedi, doktor emzirdiğini bilerek verdiyse kullan.Benim doktorum da her şeye normal diyenlerden. Bir de kuzu diye hitap ediyor. 50li yaşlarda erkek doktor
-Hocam ben bayılmışım, acile gittik kansızlık çıktı
+normal kuzu, demir hapını iki tane al
-Hocam geceleri sırtım çok ağrıyor yatamaz oldum
+normal kuzu, bebek büyüyor.
-Hocam cildimde yaralar lekeler olmaya başladı
+normal yavrum cildin incelmiştir
Doğuma yakın şöyle bir diyalog geçebilir
-Hocam sizce nasıl doğum yapmalıyım?
+normal kuzu
Gebelik öncesi s giyiyodum. Su an 165 64 kg oldum 10 kg aldım. M aldım tam oldu. Doguma kadar 6-7 kilo daha alsam bile onlar da dogumda gider diye düşündüm. Su anki halime döndüğümü varsayarak simdi olacak bedeni almış oldum yaniNormalde s giyiyorum m alsam olur mu acaba kafam orda aslinda beden ne almak lazm
Aslında bu pijamalar lohusa pijaması diilYa bana mı çok çirkin geliyorlar yoksa zaten çok çirkin de mecburiyetten mi alıyoruzBu modeller için demiyorum genel olarak lohusa şeylerinin hepsi çirkin. Lohusalık kavramı da çok kötü. Lohusa kadınlar da perişan zaten Of benim o evreyi de tek tuşla atlayasım var, kilolarımı verip şıkır şıkır giyinip saçlarımı falan boyatıp kestirip toparlamışım o kısma geçmek istiyorum ben
en beğenilen bunu buldum bende. hepsiburada’da 1300 şuanBEBEBAO P1 Giyilebilir Elektrikli GöÄüs Pompası Ve Süt Pompası 240ml Otomatik (TÃRKÄ°YE GARANTÄ°LÄ°) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Şu göğüs pompasından alan var mı? Bugün trendyolda flash indirime girdi bi ara 1280 e falan düştü. Nasıl acaba
En iyisi bu diyolar şu an, eller serbest olduğu için kolaylıkmış. İndirime girmesini bekliyodum ben de görmemiştim indirimi görsem alırdım tühBEBEBAO P1 Giyilebilir Elektrikli GöÄüs Pompası Ve Süt Pompası 240ml Otomatik (TÃRKÄ°YE GARANTÄ°LÄ°) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Şu göğüs pompasından alan var mı? Bugün trendyolda flash indirime girdi bi ara 1280 e falan düştü. Nasıl acaba
Ben de sipariş verdim indirimi görünce umarım memnun kalırım. Favorine ekleyebilirsin flash indirime girince bildirim geldiBEBEBAO P1 Giyilebilir Elektrikli GöÄüs Pompası Ve Süt Pompası 240ml Otomatik (TÃRKÄ°YE GARANTÄ°LÄ°) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Sen de gayet uyguna almışsın, güle güle kullanen beğenilen bunu buldum bende. hepsiburada’da 1300 şuan
mustela ve siveno aldım kuzum :) ama ikisini de beğenmedim benim saçımı iyice sertleştirdiBebeğe ne aldın bu aradaBana Pureseed önerdiler. Mustela düşünüyordum da bunun içeriği daha temiz falan dedi görümcem.
Karşımda bir arkadaş kullanırken muhakkak almamı söyledi. Sessiz de çalışıyordu sohbet ederken fark etmedik bile sesini. Ama şöyle bişey var ilk başta çekimi az geliyor bunların eğer ihtiyacınız olcaksa hastaneden kiralanıyor. Aklınızda olsunBEBEBAO P1 Giyilebilir Elektrikli GöÄüs Pompası Ve Süt Pompası 240ml Otomatik (TÃRKÄ°YE GARANTÄ°LÄ°) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
çocuğa bir zarar gelmedikçe benim ne halde olduğumun pek önemi yok galiba canım :))) doktor bende böyle bir izlenim bıraktı. :)Yaa niye öyle ki benim doktorum hep çözüm yoluna gidiyor. Dayanamadığın yerde söyle yaparız bir şeyler demişti. Her gün yansa midem öyle senin gibi söylerdim ve bir çözüm yolu bulurdu muhakkak. Tamam kanama önemli de senin ruh sağlığında önemli yani bütün yaşam standardını düşürüyor mide yanması az şey değil ki
Şuanda hepsiburada da 1299, çok fark yok alacaksan bi bakEn iyisi bu diyolar şu an, eller serbest olduğu için kolaylıkmış. İndirime girmesini bekliyodum ben de görmemiştim indirimi görsem alırdım tüh
Belki daha da girer fkfnŞuanda hepsiburada da 1299, çok fark yok alacaksan bi bak
linki varsa bana da atar mısın canım bi bakayım ben de. gidemedim daha çileğe oraya da gidicemÇilek mobilyada uygundu zaten hep bebek için tasarlanmış orda ben iki kapılı aldım 115x200 metre şeklinde hatta dedim almışken yanına takımı olan şifonyeride alayım ilerde illaki lazım olacak bir şey eşyası çoğaldıkça 5 yıl garantili aynı zamanda peşin fiyatına 5 taksit yapıyor bakmak istersen
Yaa estağfurullah biz küçük başladık her şeye diyelimAy hakkaten minik filozofmuşsunkendimi asırı yaşlı hissettim su an shjjfjfk allah mutlulugunuzu daim etsin inşallah
Oluyormuş okuduklarıma göre bende aynısını yapacağımBen de 18 ekimden sonra almak zorundaymışımDün iş yerindeki arkadaşlar da küçük bir aydınlanma yaşadılar gideceğime dair. Herkes bir hüzünlendi Ama ben büyük ihtimalle almayacağım, izne ayrılacağım artık.
Çalışma saatleri çok fazla, evle iş yeri arası çok uzak, havalar soğuyacak, yeni kıyafetler almak zorundayım bunlar olmaz bir aya kadar artık. En iyisi geri geri kaçmakSadece o ayı tamamlamayı bir düşünmüyor değilim. 2 haftalığına alabiliyor muyuz çalışabilir raporunu? 2 hafta daha çalışabilir sonra çalışamaz gibi bir şey
Bu şefler kendini ne sanıyorDün şefime söyledim. Hasta olmadığın bi anına denk gelirse alırsın o da zor malum falan diyor laf sokuyor. Hastayım da rapor alıyorum sanki çalışıyorum yine. Valla sinir ediyorlar insanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?