2 pijama takımı bir de gecelik sabahlık aldım atayım hepsinin linkleriniLohusa takımı olarak ne aldınız arkadaşlar? Ben kararsız kaldım elbise sabahlık gibi mi alsam yoksa pantolonlu sabahlıklı takım mı? O aşırı süslü olanlar çıkıyor her yerde karşıma onlardan hiç istemiyorum. Renklere de karar veremedim. Açık renk alsam orada kan şu bu olur mu, koyu renk alsam zaten esmerim iyice kapatır mı beni bilemedim. Ne büyük dert ama değil mi? Elli şeye karar verip bunda takıldım yaa valla saçma
https://ty.gl/g48dv9zfhwoo0
Şöyle bir liste yaptım ama başka önerisi olan varsa alabilirim.
Artış Desenli Düğmeli Uzun Kollu Kimono Dokuma Viskoz Pijama Takımı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Artış Desenli Düğmeli Uzun Kollu Kimono Dokuma Viskoz Pijama Takımı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
ty.gl
Artış Düğmeli Uzun Kollu Esnek Viskoz Pijama Takımı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Artış Düğmeli Uzun Kollu Esnek Viskoz Pijama Takımı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
ty.gl
Catherines Mom 873 Bambu Lohusa Sabahlık Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Catherines Mom 873 Bambu Lohusa Sabahlık yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
ty.gl
Catherines 871 Lohusa Elbise-duman Grı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Catherines 871 Lohusa Elbise-duman Grı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
ty.gl