Ay çok mantıklı çok teşekkürlerBende idrar kaçırma çok ender az miktarda oluyor ama akıntılarım çok. Onun için bambu kumaş pedlerden aldım yıkanıyor, günlük pedden daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum. Günlük ped daha pratik ama fazlaca enfeksiyon geçirdiğim için günlük ped çok riskli bana. E ıslak kalması da sorun evde olsam sürekli çamaşır değişiyordum ama okulda olmuyor haliyle. Benim işimi aşırı gördü ya evde de kullanıyorum artık. Hiç ıslak bırakmıyorum. Tavsiye ederim herkese
İnşallah benim de niyetim o yönde. Daha doğrusu 9. hafta da ara tatile denk geliyor seminer yormaz ona da gider öyle ayrılırım diyorum. Doğumdan sonra kullanılacak 1 hafta daha kıymetli çünküTeşekkür ediyoruzBenim haftalık 20 saat ama 7 saati bugündü. Bütün derslerim de 3.katta in çık yordu beni de bu haftayı saymazsam izne çıkmama 8 hafta kaldı diye avutuyorum kendimi. 36.haftaya kadar çalışmak istiyorum, inşallah sağlığım el verir
Benim 36.haftama denk geliyor seminerler. Aynı şekilde yormaz ona da gidip öyle ayrılırım diye düşünüyorum. Ama zaman ne gösterir bilemiyorum hayırlısı olsun hakkımızdaİnşallah benim de niyetim o yönde. Daha doğrusu 9. hafta da ara tatile denk geliyor seminer yormaz ona da gider öyle ayrılırım diyorum. Doğumdan sonra kullanılacak 1 hafta daha kıymetli çünkü
Ay çok mantıklı çok teşekkürler
Rapor uzatıyor mu? Ben kızımda raporla kapatmıştım dönemi. Ama 3 hafta gec ayrılmıştım. Bu sefer belki 1-2 aylik ücretsiz izin alırım raporda zorlanırsamBenim 36.haftama denk geliyor seminerler. Aynı şekilde yormaz ona da gidip öyle ayrılırım diye düşünüyorum. Ama zaman ne gösterir bilemiyorum hayırlısı olsun hakkımızdaEvet ben de sonrasında ücretsiz ayrılamak istemiyorum çünkü sözleşmelilik süremi uzatıyor. Mart-nisan geri başlayacağım artık
Benim trendyol listem bu zamana kadar aldıklarım hepsini tabi burdan almadım ama neler aldığımı görmek için hepsini ekledim özellikle beşik baya indirime girdi 200 lirada kupon verdi miss oldu bana 4 aydır takip ediyordum kanguru baya indirime girmiş ben 700 e almıştım hepsiburadadan bazı şeyler indirime girmiş bazı şeylerde de fiyat yükselmiş aslında baktığımda indirim dedikleri çoğunda 50 ya da 70 lira civarında indirim aşırı indirim göremedim https://ty.gl/2rpj51oagc9djKızlar Hepsiburada ve trendyol indirimleri başlamış neler aldınız almak istiyorsunuz fikir alışverişi yapalım
Bunlar refluyu en cok tetikleyen seyler benimde en sevdiklerimBenim de öyle ya. Bir de tam tersine başlarda ilaç gibi gelip şimdi berbat hissettirenler. Mesela domates, yoğurt, ayran, bulgur pilavı. Bunları sonsuz yiyebiliyordum şimdi tek kusturan şeyler bunlar
Yaaaa öyle mi? Yoğurt da bulgur falan da mı reflü yapıyor yaaa ? Ay bende cidden reflü mü oluyormuş o zamanBunlar refluyu en cok tetikleyen seyler benimde en sevdiklerim
Küçük 3-6 aylıkKiz allah cezani vermesinama cok guzelmis kac yas bu
Canısı pilatesin artısı ne olacakmış şu dönemde? Ben de hani bel ağrıma iyi gelir tekrar başliyim dedim de bi yerde hamilelikte karın kası güçlendirilemeyeceği yazıyodu, bel ağrısına iyi gelir mi acaba o halde deİlk pilates + yoga dersini tamamladık. Neredeyse hiç esnekliğim kalmamış onu fark ettim, üzücü
Maalesef yapiyorYaaaa öyle mi? Yoğurt da bulgur falan da mı reflü yapıyor yaaa ? Ay bende cidden reflü mü oluyormuş o zaman
Hadiii 4-5 yas gibi kizKüçük 3-6 aylık
Ben de en çok sırt ağrılarım için istedim bir de esnekliği artırıp doğuma kadar, normal doğumu kolaylaştırması açısından. Valla beline iyi gelir mi bence genel olarak her yerine iyi gelir. Zaten her hareketi birkaç alternatifle gösteriyor. Bunu sırt üstü yapamayan oturarak şu şekilde yapsın, desteksiz yapamayan arkasına pilates topu alsın. 36 haftadan ileride olanlar şimdi göstereceğim hareketi yapmasın falan filan öyle geçti ilk ders. Ben yararı olacağını düşünüyorum canım sen de masa başı çalışıyorsun benim gibi akşama kadar bilgisayar başında kaskatı oluyor bizim vücudumuzCanısı pilatesin artısı ne olacakmış şu dönemde? Ben de hani bel ağrıma iyi gelir tekrar başliyim dedim de bi yerde hamilelikte karın kası güçlendirilemeyeceği yazıyodu, bel ağrısına iyi gelir mi acaba o halde de
Çok çaresiz bi an. Yapacak hiçbişey yok. TutamıyorsunVallaha bende kusarken kaçırıyorum ağlayasım geliyor
Üfff hem de ne ekşitmek ya gözüm sulanıyor mide yanmasından yoğurt ayran tükettiğim zamanlar. Bana doktorum evde peynir, yoğurt vs yapma pastörize olmayan hiçbir şey tüketme dedi ya. Biz de yapıyorduk bir ara ne güzelMaalesef yapiyoryogurtta mideyi eksitiyo bi de benim yaptigim bugun eksimis birazcik bi guzel yedim onu
Ben de sordum asil senin yapmam lazim o faydali dedi. Bu doktorlar neyin kafasinda yahuÜfff hem de ne ekşitmek ya gözüm sulanıyor mide yanmasından yoğurt ayran tükettiğim zamanlar. Bana doktorum evde peynir, yoğurt vs yapma pastörize olmayan hiçbir şey tüketme dedi ya. Biz de yapıyorduk bir ara ne güzel
Ya normalde aşırı fayda görmüştüm, benim her yerime kramp girer yani duş alırken insanın omzuna kramp girer mi o kadar hareketsizdim ki giriyordu. Sonra düzelmişti pilatese gidince ama şimdi acaba fayda sağlamaz mı dedimdi karnı güçlendiremeyeceğimiz içinBen de en çok sırt ağrılarım için istedim bir de esnekliği artırıp doğuma kadar, normal doğumu kolaylaştırması açısından. Valla beline iyi gelir mi bence genel olarak her yerine iyi gelir. Zaten her hareketi birkaç alternatifle gösteriyor. Bunu sırt üstü yapamayan oturarak şu şekilde yapsın, desteksiz yapamayan arkasına pilates topu alsın. 36 haftadan ileride olanlar şimdi göstereceğim hareketi yapmasın falan filan öyle geçti ilk ders. Ben yararı olacağını düşünüyorum canım sen de masa başı çalışıyorsun benim gibi akşama kadar bilgisayar başında kaskatı oluyor bizim vücudumuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?