- 12 Temmuz 2022
- 25.114
- 3
- 89.740
- 528
Rahim organlara baskı yapıyormuş, kabul edip ben işengeç bi kadınım demek lazımNe yapabileceğimizi de söylemiyor mu ya bu uygulamaçok yoruldum çünkü
Ay evet tutamıyorum ki her yerde de . Günlük ped kullanmaktan da nefret ederiö ama dışarıda ne yapayımİmkan olan yerde birazcık tutcan oranı baskı uygulayacaksınAma ulu orta yerde mecbur birazcık kaçıyor
Yeni özellik yüklendi artık işengeç bir kadınımRahim organlara baskı yapıyormuş, kabul edip ben işengeç bi kadınım demek lazım
Aslında tarım bakanlığı toplattı onları kullanımları yasak ama yine de bilemiyorum ne kadar kaliteli şeyler kullanıyorlardırAyyy tüh eklettim ya dürüme, neyse sileriz peçeteyle djfnf
Ya sıkıntısı beklemesiymiş, bence bişi olmaz
Az önce uygulamaya baktım ne var bu haftamda diye. İdrar kaçırabilirsiniz diyordu tam üstüne geldi
Onda da mantar olma riski çok yaa. Çok dikkat et. Sık sık değiştir. Her kaçırmandaAy evet tutamıyorum ki her yerde de . Günlük ped kullanmaktan da nefret ederiö ama dışarıda ne yapayım
Ya ilahi sesli güldümyakışıklı paşam dünyaya gelmen için hazırlanıyor valide sultanıntam zamanında, soyuna yaraşır bir şekilde paşalar gibi gelmeni bekliyoruz
Öldürür mü öldürmez hasta olduğum için böyle bakıcam bugün her şeye fkgkg sabah 63.1 kg çıktım tartıda ya vermişim hastalıktan yemiyem mi bi çiğköfte hanım hağğnımmmmAslında tarım bakanlığı toplattı onları kullanımları yasak ama yine de bilemiyorum ne kadar kaliteli şeyler kullanıyorlardır
Bende de var kaçırmaYa kızlar çok afedersiniz ama ben her hapşırıkta altıma kaçırır hale geldim. Hamilelikten sonra da hapşırık aldı başını gidiyor. Ne yapacağım ay ağlamak istiyorum
Yok öldürmez aksine tatmin eder öyle tatlarÖldürür mü öldürmez hasta olduğum için böyle bakıcam bugün her şeye fkgkg sabah 63.1 kg çıktım tartıda ya vermişim hastalıktan yemiyem mi bi çiğköfte hanım hağğnımmmm
Ya Ahahhaha ben ilk zamanlar klozetin başında öğürürken bazılarında hep kaçırıyordum artık nasıl bir kasıyorsam kaslarıBende de var kaçırmageçen sabah hem kusup hem kaçırdım çok kötüydü
Hiçbi şey olmaz göm gitsinBenim canım aşırı çiğköfte çekti canolar ya bi dürüm yesem ölür müyüm bence ölmem
O bulantıyı çekmektense ben yerinde olsam içerdim. İlk gebeliğimde çok içtim bulantı haplarından. Bunda daha iyiyim sadece sabahları oluyor doktor da o kadar da nazar boncuğu olsun diyorYa Ahahhaha ben ilk zamanlar klozetin başında öğürürken bazılarında hep kaçırıyordum artık nasıl bir kasıyorsam kaslarıBugün de kusmam an meselesi ya saatlerdir aşırı bulanıyor midem. Prilam mı içsem diye düşünmedim değil. Belki derin de uyuturdu dinlenirdim uykularım bölük pörçük
Daha 1 ay oldu bırakalı amaO bulantıyı çekmektense ben yerinde olsam içerdim. İlk gebeliğimde çok içtim bulantı haplarından. Bunda daha iyiyim sadece sabahları oluyor doktor da o kadar da nazar boncuğu olsun diyor
Ya benim cok sacma oluyor tuvaletimi yaparken ogurmeem geliyo kusiyim ama nereye cabuk cabuk isimi bitirip bu sefer kusmaya gecip oyle silinip pakliyodum kendimi ara ara oluyo yineYa Ahahhaha ben ilk zamanlar klozetin başında öğürürken bazılarında hep kaçırıyordum artık nasıl bir kasıyorsam kaslarıBugün de kusmam an meselesi ya saatlerdir aşırı bulanıyor midem. Prilam mı içsem diye düşünmedim değil. Belki derin de uyuturdu dinlenirdim uykularım bölük pörçük
Süper. Çok severim acele işleriherhalde bizim kadar jet hiziyla olmamistir evlilikler eylul ayinda tanistik kasim gibi sevgili olmustuk nisan gibi evlilik karari alip haziranda tr ye yaz tatiline gelip islerimleri baslatmistik agustosta da evlendik7 sene once.
tanismamizin ustunden 10 ay gecmis evlenmisiz
Bende gördüm bugünKızlar ben bugün rüyamda doğum yaptığımı,kızımı, kızımı emzirdiğimi gördümbilinçaltı rüyası olduğunu düşünüyorum tabi sürekli aklım onda. Ama kucağımdaki bebek de sanki bana benziyordu gibi hatırlıyorum rüyasında gördüğü bebeğin aynısını doğurduğunu söyleyenlere inanmalı mıyım sizce
Ay ben evin içinde asla takmıyorum sadece gezmeye giderken takarım evin içinde batar bana hele uyurken aslabu sabah uyandığımda parmağım uyuşuk olduğu için yüzüklerimle vedalaştım artık. Şu an bile sabunla ıktıra kaktıra çıkardım. bir daha ne zaman buluşuruz kimbilir
Sen hayatın boyunca içmediğin antibiyotiği hamilelikte içtin galiba yaa55 çıkmış crp püüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?