- 12 Temmuz 2022
- 25.110
- 3
- 89.724
- 528
Hadi inşallahcanim sabahladigini soyluyorsun bu sekilde biri zTen cok uykusuz olur ve ne dedigini bilmez. bu sabahlama donemi gecici birsey sanirim sinavini verince biter, bebege de sirayla kalkarsiniz ya da hanginiz uykusuzluga dayanikliysa o kalkar digeride gun ici ya da aksam baska birseyi yapar. herkes yapabildigi seyleri yapar kisacasi. sen zaten annelik izninde olacaksin diyelimki gece daha cok sen uyandin yemek ve temizligi de o yapar ornegin ya da aksam bebegi uyutur haftasonu bakar sen kendine zaman ayirsin gibi
oh noooAa çok vermişler yaumarım öğrenci profili iyi olan bir okuldur bari ondan rahat edersiniz.
Ahahahahha üfff hayır yaaahem de nasıl ya. yanma da var zaten. bi de o ağrı beni mahvediyor. stres yaptığım zaman direkt tarif ettiğin his oluşuyor mesela. soğuk süt ya da gaviscon şurup içiyorum bi tık rahatlatıyor. yudum yudum serin su içmek de iyi geliyor bana.
kız kıyafetlerine ben de eriyorum yailk oğlumda da hep düz şeyler giydirmiştim şimdi yine öyle olacak sanırım. büyünce zaten ne kadar sevimsiz karakterli kıyafet varsa giymek istiyorlar
Gule gule kullansin pon ponArabamız geldi teyzoşlar
Tosbiği içinde göreceğimiz günleri görmek dileğiyle
Analı çucili bol bol güzel günlerde kullanın anamArabamız geldi teyzoşlar
Ay ne güzel söyledinHer anın yaşın ve zamanın tadı farklı elbet ama , sorumluluğumun olmadığı zamanları ve annemden aldığım 20 tl ile sevgilimle kahve içmeyi özlemedim değilhamilelik beni çok hantallaştırdı pire gibiydim ey gidim ey
Güzel günlerde kullansın minnoş ah pardon haşmetli paşamızArabamız geldi teyzoşlar
Gule gule kullansin pon ponayy pardon lakap yukledim cocuga
Doktorum çok bilgili dikkatli bir doktor. Benim anomalili brbrk grçmişim olmuştu ve 10. Haftada fark etmişti inanmayıp doktot doktor gezince her hittipim fark edene helal olsun demişti. Şimfdi de rahim ağzı fark edilmeden 3 gün önce devlettte tahili için gitmiştim rahim ağzı uzun demişti. Brnim doktorum alttan bakıp rmin olayım dedi ve beklediği gibi kısalmış gördü. sadece tedavi konusunda yeterli mi onu bilemiyorum. Eşim de bu kadar dikkatli bi doktor tedavi şeklini mi akıl edemeyecek bekle perşembeye akımızdakikeri soralım sonra ikna olmazsan öyle gidelim dedi. Öyle yapmaya karar verdik. Hepiniz güzel şeyler şçin konuşalım inşallah hiç bi olumsuzluk olmadan gelsin bebeklerimizYani seni yormayacaksa eğer başka bir doktora daha görünebilirsin bence. Ama doktoruna güveniyorsan onun için bile çok fazla çıkma dışarı.
Yengemde öyle 3.aydan sonra hep yattı düşük riskinden ötürü. Kabız bile olma demişti doktoru. Ama onun durumu daha sıkıntılıydı ikiz olduğu için.
İnşallah kısalma yoktur canım, sabırsız bıcırık azcık daha dursun büyüsün hayırlı vakitte gelsin inşallah
Etsiz yemicen mi zaten bişeycik olmaz. Nar ekşisi sosunu önermiyorum asla ama varsa nar ekşin onu kendin dökBenim canım aşırı çiğköfte çekti canolar ya bi dürüm yesem ölür müyüm bence ölmem
Bu ara bende çok fena durumdayım. Evde yapayım diyorum tek başıma da canım istemiyor o kadar uğraş. Ölmeyiz sanki yaBenim canım aşırı çiğköfte çekti canolar ya bi dürüm yesem ölür müyüm bence ölmem
Ya ahahhahahah ne güzel hatırlıyorsunuz detaylarıGüzel günlerde kullansın minnoş ah pardon haşmetli paşamız
İmkan olan yerde birazcık tutcan oranı baskı uygulayacaksınYa kızlar çok afedersiniz ama ben her hapşırıkta altıma kaçırır hale geldim. Hamilelikten sonra da hapşırık aldı başını gidiyor. Ne yapacağım ay ağlamak istiyorum
Ayyy tüh eklettim ya dürüme, neyse sileriz peçeteyle djfnfEtsiz yemicen mi zaten bişeycik olmaz. Nar ekşisi sosunu önermiyorum asla ama varsa nar ekşin onu kendin dök
Ya sıkıntısı beklemesiymiş, bence bişi olmazBu ara bende çok fena durumdayım. Evde yapayım diyorum tek başıma da canım istemiyor o kadar uğraş. Ölmeyiz sanki ya
Az önce uygulamaya baktım ne var bu haftamda diye. İdrar kaçırabilirsiniz diyordu tam üstüne geldiYa kızlar çok afedersiniz ama ben her hapşırıkta altıma kaçırır hale geldim. Hamilelikten sonra da hapşırık aldı başını gidiyor. Ne yapacağım ay ağlamak istiyorum
yakışıklı paşam dünyaya gelmen için hazırlanıyor valide sultanınYa ahahhahahah ne güzel hatırlıyorsunuz detayları
Lütfen ama arkadaşlar pon pon nedir minnoş nedir cihana şehzade doğuruyoruz
Ne yapabileceğimizi de söylemiyor mu ya bu uygulamaAyyy tüh eklettim ya dürüme, neyse sileriz peçeteyle djfnf
Ya sıkıntısı beklemesiymiş, bence bişi olmaz
Az önce uygulamaya baktım ne var bu haftamda diye. İdrar kaçırabilirsiniz diyordu tam üstüne geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?