Ben 27+5im 2-3 haftadır cok yukarda hissediyorum göbek deliğinin sag tarafı ve onun yukarısı gögsümün altı nerdeyse ama bizimkinin kafası orda böyle göbek deliği etrafında dalgalanmalar sag tarafta toplanmalar görüyorum hep ozellikle akşamları orda böyle bi süzülüyor geziniyor sanırım sürekli. elleri kolları da daha kuvvetli galiba eşim de dün akşam baktı ne kadar hızlı ve sert hareketleri dedi hatta. Vajinama dogru da hissediyorum ayakları orda cünkü ama ordaki hareketler o kadar sert degil daha hafif ve acıtmıyor benim ki boksör mü olcak ne anca anasını yumruklasınKızlar bişey merak ediyorum. Bebeğin hareketlerini en yukarı nerede hissediyorsunuz. Benim hala en fazla göbek deliğimin 2 parmak üstünde oluyor o da çok nadir sadece sabahları. Genelde kasıkta veya göbek deliğinin oralarda hissediyorum. Ee karnımda küçücük boyum da uzun göğsüme kadar kocaman alan var Bu veletin yeri de bol ama aşağıda niye duruyorsa. Çıksana yavrum yukarlara şöyle kaburgalarıma falan vur rahatsız olayım. Ama yok olduğu yerde anca vajinama vursun( bu arada 27. Haftaya girdim)
Hamilelik stresiÇok geçmiş olsun arkadaşım. Vajinit ile ilgili bilgim yok ama haddim olmayarak bişey tavsiye edeceğim. kaygılarınla ilgili destek almak ister misin?
Benimki limonluydu inşallah seninki de öyledir ve soğuk içersen daha iyi olur benim ki buz gibiydi fazla hissetmedimİnşallah limonludur benim doktorunki elmalı hiç sevmem
Ben mesela dışarda telefon tablet vermiyordum yemeğe kahvaltıya biryere gidiyorduk arkadaşlarla bu manyetik bloklardan atıyordum biraz cantaya masada cok güzel oyalanıyordu. Yaratıcılıgını konuşturamıcak kadar küçükse bile dedigin gibi el becerisini geliştiriyor. Yapılandırılmamış oyun kurulan oyuncaklar cok faydalı oluyor. Ama tabi her cocuk da hoşlanmayabiliyor o da varMotor becerilerini ve yaratıcılıklarını çok iyi geliştiren bi oyuncak ya bence, daha uygun ve benzer olanları vardır illaki o ayrı. LEGO da uçmuş fiyat olarakbizim zamanımızda da uygun değildi gerçi
Ayy ben de aldım gecen kendime koca koca donlar burda outoffit demişti sık idrar yolu enf geciriyorum diye beyaz pamuklu donu. amanın resmen libido killer göbegime kadar da cektim anane gibi oldumŞu benim aldıklarım aşırı rahat ya. Baya göbek deliğinin üstüne çıkıyor sekssavar bi don ama olsun mdfmfm benimkiler hep yüksek belmiş hiç olmadı bana, ağladığımı hatırlıyorum donlarım bile olmuyo diye
Aman ben giymesem de fafenk yok bizde beyimin korkusuna, bari rahat edeyim dkgkgAyy ben de aldım gecen kendime koca koca donlar burda outoffit demişti sık idrar yolu enf geciriyorum diye beyaz pamuklu donu. amanın resmen libido killer göbegime kadar da cektim anane gibi oldum
Aa bak dışarıya da çıkarılacağını düşünmemiştim hiç ne güzelmiş, seven çocuk için büyük nimet o zamanBen mesela dışarda telefon tablet vermiyordum yemeğe kahvaltıya biryere gidiyorduk arkadaşlarla bu manyetik bloklardan atıyordum biraz cantaya masada cok güzel oyalanıyordu. Yaratıcılıgını konuşturamıcak kadar küçükse bile dedigin gibi el becerisini geliştiriyor. Yapılandırılmamış oyun kurulan oyuncaklar cok faydalı oluyor. Ama tabi her cocuk da hoşlanmayabiliyor o da var
Ahah aman bizde de eskisi gibi diil zaten de ben aynada kendimi görünce gülüyorum her seferindeAman ben giymesem de fafenk yok bizde beyimin korkusuna, bari rahat edeyim dkgkg
2 hafta önce falan 4-5 gün baya akıntım vardı benim de canın, genelde su gibiydi hatta. Gebelikte arttığını okumuştum bende de öyle oldu genel olarak, bazen hafif sarımsı da olabiliyor. Hem bebişi hem vajina florasını korumak için mi neymiş, tatlı benceHanımlar günaydın, herkes rahat bi nefes alabilir doktora gidiyorum birazdan dkgkf
Akıntım arttı bu ara, sizde normal mi? Rengi sarı vs değil o yüzden enfeksiyon gibi hissetmiyorum ama bilemedim de. Artar mıydı bu haftalarda 25'im
yavrum benim geçmiş olsun yeni görüyorum nasıl oldunLeydiyz kbb'ye randevu aldım ama kalkmaya mecalim yok, 3'te randevu. Bi parol içip uyusam mı sizce? İlaç içmek hiç istemiyorum ama çay çorbayla da geçecek gibi değil 37.5'a çıkmış yine ateşim düşününce çok yüksek değil ama ya yükselirse
Bakcazyavrum benim geçmiş olsun yeni görüyorum nasıl oldun
gitcen mi doktora bugünBakcaz
Günaydın, geçmiş olsun. Ben ne zaman üst solunum yolu enfeksiyonu olsam akıntım da artar. Vücutta bi enfeksiyon olunca birbirine sirayet ediyor diye düşünüyorum. Yanlıştır belki ama. Doktora sormakta fayda varHanımlar günaydın, herkes rahat bi nefes alabilir doktora gidiyorum birazdan dkgkf
Akıntım arttı bu ara, sizde normal mi? Rengi sarı vs değil o yüzden enfeksiyon gibi hissetmiyorum ama bilemedim de. Artar mıydı bu haftalarda 25'im
Ben de katılıyorum arkadaşa naçizane, sadece hastalık konuşuyorsunuz bence kendinizde ve bebekte devamlı hastalık arayacağınıza biraz tadını çıkarmaya çalışın. Vajinitle hpv nereden çıktı mesela, buraya da devamlı hastalık sormak için giriyorsunuz doktor değiliz ki biz. Bu kadar stresle yazık bebeğinize, destek almayı düşünebilirsiniz bence de.Hamilelik stresi
İnan hepimizde var o stres. Ama sen tüm heryere aynı şeyleri soruyorsun. Aynı cümlelerle aynı sorular. Bi önceki furyada soruların gebelik şekeri ile ilgiliydi. En doğru bilgiyi doktordan alırsın. Bunu biliyorsun değil miHamilelik stresi
Doktorda bekliyorum canım okullar açıldı diye mi nedir tıklım tıklımgitcen mi doktora bugün
Benim aralıklı artıyor bazen olmuyor bazen çok oluyor bence normal gibiHanımlar günaydın, herkes rahat bi nefes alabilir doktora gidiyorum birazdan dkgkf
Benim 75 likti ama ben baklavayı bile zor yiyen insanımdır ben kaşık kaşık şeker yiyormuşum gibi hissetmiştim ondan galiba ağır gemişti bana o gün zor geldin kendime zaten demekki ben zaten normal hayatta da okadar şeker tüketmiyorum bana bu etkiyi gösterdiğine göreGünaydın herkese, bugün 50 gr şekerli su içtim daha gidip kan vereceğim, ama benim gibi hem yaptırmak isteyip hem o içeceği içmek istemeyenler için diyebilirim ki abartıldığı kadar asla şekerli değil dün akşam bi gofret yedim o bile bu içecekten 5kat daha şekerliydi yaptırmak isteyen yaptırabilir onun on beş katı şeker her türlü vucüda giriyor zaten içince onu anladım, aç olmama rağmen bulantı vs de yapmadı bende çok şükür, tabi galiba en geç ben yaptırıyorum bu yüklemeyi herkes çoktan yaptı sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?