Ben 27+5im 2-3 haftadır cok yukarda hissediyorum göbek deliğinin sag tarafı ve onun yukarısı gögsümün altı nerdeyse ama bizimkinin kafası orda böyle göbek deliği etrafında dalgalanmalar sag tarafta toplanmalar görüyorum hep ozellikle akşamları orda böyle bi süzülüyor geziniyor sanırım sürekli. elleri kolları da daha kuvvetli galiba eşim de dün akşam baktı ne kadar hızlı ve sert hareketleri dedi hatta. Vajinama dogru da hissediyorum ayakları orda cünkü ama ordaki hareketler o kadar sert degil daha hafif ve acıtmıyor benim ki boksör mü olcak ne anca anasını yumruklasınKızlar bişey merak ediyorum. Bebeğin hareketlerini en yukarı nerede hissediyorsunuz. Benim hala en fazla göbek deliğimin 2 parmak üstünde oluyor o da çok nadir sadece sabahları. Genelde kasıkta veya göbek deliğinin oralarda hissediyorum. Ee karnımda küçücük boyum da uzun göğsüme kadar kocaman alan var Bu veletin yeri de bol ama aşağıda niye duruyorsa. Çıksana yavrum yukarlara şöyle kaburgalarıma falan vur rahatsız olayım. Ama yok olduğu yerde anca vajinama vursun ( bu arada 27. Haftaya girdim)