Her gün yürümeye çalışıyorum maden suyu da içiyorum magnezyum da ama sabunu bu gece deneyeceğim bildiğimiz kalıp sabununu yatağın içine atmak suretiyle rahatlıyor muyuz yaniİki gündür benimde öyle. Doktorum düzenli yürüyüş ve günlük bir tane soda içmemi önerdi. Ama ben magnezyum içeren multivitamin de kullanıyorum. Bir de gece uyurken ayak ucuma sabun koymak iyi geldi
Banada bazen oluyor 10 dk sonra çişim geliyor ama bir iki damla az olduğundan olabilür mü kiHanımlar bişi daha sorucsm. Sabah 5:30 gibi çişe gittimsonra 5:35 gibi yine gittim ama ikinci gidişimde detay vericem kusura bakmayın suyun rengi bile değişmedi su gibiydi basbaya yani. Öyle şırıl şırıl işemedim ama yaptım yine de idrarımı. Nedendir bu sizce su mu olmasın
Bana işinle ilgili bişi deme sinirlerim tavan yapuyo...Banada bazen oluyor 10 dk sonra çişim geliyor ama bir iki damla az olduğundan olabilür mü kibenim bide özellikle akşam çok fazla çişim geliyor işte Allah tan öyle değildim çok çişe gitmemi de sorun ederlerdi
Cnm sen kac haftaliksin suanDehşete kapılıyorum şu kendinden eminlik karşısında ya, örgüt herhalde bu tipler yani inanılmaz. Nasıl bir boş vakitse insanlar birbirlerinin doğum şeklini dert ediyor ajfkdjfk hayatsızlığa bak yav. Yani benim çevrem çok kısıtlı, kendi ailem ahım şahım değildir ama öyle ufak tefek yorumlar dışında pek canımı sıkmazlar aslında ama hafta sonu hali hazırda çok kilolu gebe kalan ve aşırı kustuğunu söylediği halde 30 kilo alan kuzenim bana durup dururken uzun uzun bakıp şey dedi (3-4 kilo aldığım için kilomu bklayamadı da) cildin bozulmuş baya, kız çocuk güzelliği alır derler AMA YAKIŞMIŞ ahfkdjdkdj okumuş etmiş bir kız mesela, sırf demorolize etmek için söyledi, tamamen fesatlığından yani. Bu arada cildim hiç olmadığı kadar parlak ve güzel, çirkinleşebilirim tabi ki ama şimdilik öyle bir durum hissetmiyorum. Dün de eşimin anneannesiyle buluştuk KİLO ALMIŞSIN diyor ajdkdjskssj yani haftaya 6 aylık hamile olacağım normal değil mi kraliçe
Ne guzel pozlar veriyolar bebeleriniz ya benimki hep gizlesinSelam teyselerim 30 cm 751 gram 24 haftalığım hepinizi selamlarım
Kıyafet işlerine ara verdim ben, odası kuruldu aksesuar falan bakacağım. Umarım bu ara 2 saat falan sürmez sjfkdjdkksEvet çom güzelmiş hminstagramda da nunubaby diye bi butik gördüm o da güzelmiş bak
22+2 şu an, n’oldu ki :)Cnm sen kac haftaliksin suan
Bianneatolyesi vardı oraya bakmıştım ben aksesuar içinKıyafet işlerine ara verdim ben, odası kuruldu aksesuar falan bakacağım. Umarım bu ara 2 saat falan sürmez sjfkdjdkks
Bu arada elektrikli olan ana kucağını öven tanıdığımdaydık dün yine. Almadığım için bi kere daha sevindim, evde kavga çıktı resmen kocasıyla. Yer yok onu oraya çekiyorlar bunu buraya çekiyolar yer arıyolar falan saçma sapan bi olay. Na şuEki Görüntüle 3475185
Evet canım uyuşturuyor diyorlar zaten, ben de manuel olandan aldım. Bakalım sever inşallah
seninki çok ilginç bir düşüş yapmış 2 saatte yalnız. ben bi şey anlamadım. doktorun ne dedi.Kızlar şeker yüklemesi yaptırdım bugün bel gün sonra doktor randevum var o zaman göstericim sonuçlardan anlayan var mı? Açlık:72 1.ölçüm:208 2.ölçüm:140 çıktı nasıl bilen var mı?
Göstermedım henüz canm Salı günü randevum var o zaman söylerseninki çok ilginç bir düşüş yapmış 2 saatte yalnız. ben bi şey anlamadım. doktorun ne dedi.
haber et bize de merak ettımGöstermedım henüz canm Salı günü randevum var o zaman söyler
Ay ben de öyle olucam sanırımKızlar odası geldi kabaca yerleştirdik, yani bkunu çıkarmadığımı düşünüyordum ama o kadar çıkarmışım ki hurçlardan çıkanları gördükçe şok oldum ajfjskshsksj özellikle kıyafet hevesi fazla oluyor ama yeriniz yoksa çok almayın
Ben rahatladım sizi bilmem ahahahahHer gün yürümeye çalışıyorum maden suyu da içiyorum magnezyum da ama sabunu bu gece deneyeceğim bildiğimiz kalıp sabununu yatağın içine atmak suretiyle rahatlıyor muyuz yani
Bende 26+0 oldum cnm da bu hafta ay isinden biturlu anlamiyorum bana bile alti oldun yeni diyorlar oyuzden sordum kuzum sende 6 oldum yazmissinya bilgin varsa ben kac oldum acaba22+2 şu an, n’oldu ki :)
Bu sırada kızına 3-4 yaş kot ceket alan ben…Ay ben de öyle olucam sanırımama arkadaş diyor sürekli giymediğini ayırıyorsun hızlı boşalıyor. Onun 1 yaşta dolabı baya boş kalmıştı
Ben buna bakıyorum, 5.ayın son haftasındayım. Sen 6.ay oluyorsunBende 26+0 oldum cnm da bu hafta ay isinden biturlu anlamiyorum bana bile alti oldun yeni diyorlar oyuzden sordum kuzum sende 6 oldum yazmissinya bilgin varsa ben kac oldum acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?