- 26 Şubat 2024
- 4.795
- 4.604
Çok iyi yapmışsın, ben de aşırı yaşlı vs değilse o an moduma göre ya sallamıyorum ya da bozuyorum. Aslında yaşa başa bakmadan zort diye bozacaksın geri zekalıları. Ben bu kadar hassas biri değildim tavsiye konusunda ama yaşla beraber tahammülsüzlüğüm cidden çok arttı, evlendikten sonra da kv beslenmemden günlük adım sayıma kadar iyi niyet adı altında tavsiyeler verdikçe iyice sıtkım sıyrıldı direkt uzaklaşıyorum o kişi kimse. Bugün mobilyaları geliyor bebenin mesela, kv şey demiş eşime “EŞYALARINI YERLEŞTİRMEYİN MOBİLYA KOKAR” ahfksjdlsk yapma yauv. Ben de direkt yıkamadan doğal fabrikasyon kokusuyla giydirecektim, sen olmasan benim bebemi kim düşünecek queenGeçen yeni tanıştığım bir kadın daha merhaba demişim 5 dk olmuş sadece. Aaa çok tatlısınız ama çok düz taban ayakkabı giymeyin,spor ayakkabı giyin dedi kaldım öyle. Ayağımda ortopedik sandalet var bu arada terlik falan da değil. Ben ayarlayabilirim onu merak etmeyin beni dedim. İhtiyacım olmadıkça birinin tavsiye vermesi benim dikenlerimi hemen çıkarıyo. Geçen de babamın kuzeni düğünde gördü 2 kilo almama rağmen anaa kilo almışsın dedi. Sence göbeğim yemek yemekten mi şişti dedim ben de ay deliriyorum. Bebekler doğunca neler görcez bakalım.