Ben bittim resmen. Normalde de şeker sevmem 2 saat boyunca afedersin öğürdüm zor tuttum kendimi. Hastaneden çıktığım gibi kustum ve 1 gün boyunca kendime gelemedim. Bebek de normalden çok hareketliydi hiç öyle olamamıştı. Karnımdan dışarı çıkacak sandım. Aylardır baş aşağı olan çocuğum makat gelişe dönmüş bende fatk ettim tekmeyi kasıklarımda yediğimdenKızlar şeker yüklemesi nasıl geçti zorlandınız mı? Yarım gün izin alıp işe dönsem idare edebilir miyim sizce? Tam gün izin vermeyebilirler bu hafta izin aldığım için, birde tetanoz aşısını da aynı gün yaptırsam kötü olur muyum sizce?
Benimde çok aram yok şekerli şeylerle izin almak mantıklı o zamanBen bittim resmen. Normalde de şeker sevmem 2 saat boyunca afedersin öğürdüm zor tuttum kendimi. Hastaneden çıktığım gibi kustum ve 1 gün boyunca kendime gelemedim. Bebek de normalden çok hareketliydi hiç öyle olamamıştı. Karnımdan dışarı çıkacak sandım. Aylardır baş aşağı olan çocuğum makat gelişe dönmüş bende fatk ettim tekmeyi kasıklarımda yediğimdenhareketler bir gün sonra normale döndü ama hala ayaklar aşağıda.Yani normalde şekerli şeylerle aran yoksa tüm gün izin almak daha şyi olur . Tetanoz da hemen sarsmıyor sabah vurunursan akşama sarsıyor
Valla calismam lazim aslinda maasim da iyi ama artik gucum yok mental olarak . Yaptigjm is asiri mesai gerektiren bi is ve cocukla mumkun degil. En azindan bi sure. Oyuzden bakabildigim kadar bakip bi sekilde is aricamah keşke öyle bi şansım olsa yaa en azından 2 sene çalışmazdım
Güzel geçti çok şükür her şey yolunda dedi, sadece bağırsakta parlaklık gördü. O da tüp bebeklerde olabiliyormuş plesentada kanamalar oluyormuş, bebek yuttuğunda bağırsakta parlamalar görülebiliyor dedi. Fetal dna olduğu için önemsiz gördüNasıl geçti
Bağırsak ve böbrekte çok oluyor sanırım böyle durumlar ama hiç geçmeyen görmedim ki senin fetal dna testin varmış, bana da fetal dna temiz olduğu için zaten daha rahat oluruz ayrıntılılarda demişti doktorum. Bence içini ferah tut, mis gibi sorunsuz geçmişÇıktım kızlar çok şükür her şey yolundaymış. Sadece bağırsaklarda hafif parlaklık gördü doktor, tüp bebeklerde plesentada kanamalar olabiliyormuş bebek onları yutunca görülebiliyormuş bu durum, endişelenecek hiçbir şey yok dedi. Fetal dna yaptırmışsın zaten ekstra hiçbir şeye gerek yok dedi. Aynı geribildirimi alan var mı aranızda
Şeker yüklemesi bana anormal hiçbir şey hissettirmedi midem bile bulanmadı normal hayatıma devam edebildim. Tetanoz aşısı biraz can acıtıcı olabilir ama tam bilemiyorumKızlar şeker yüklemesi nasıl geçti zorlandınız mı? Yarım gün izin alıp işe dönsem idare edebilir miyim sizce? Tam gün izin vermeyebilirler bu hafta izin aldığım için, birde tetanoz aşısını da aynı gün yaptırsam kötü olur muyum sizce?
Çok şükürGüzel geçti çok şükür her şey yolunda dedi, sadece bağırsakta parlaklık gördü. O da tüp bebeklerde olabiliyormuş plesentada kanamalar oluyormuş, bebek yuttuğunda bağırsakta parlamalar görülebiliyor dedi. Fetal dna olduğu için önemsiz gördü
İzin aldığın gün sabahtan tetanoz yaptırıp arkasından da şeker yüklemesi yaptırabilirsin ben çalışıyor olsam bu şekilde rahat olurdu diye düşünüyorum senin şef de göz önünde bulundurulunca böyle rahat olabilir. Benim tetanozda görümcemin düğününde talihsiz bi olay yaşamamdan düğüm günü acilde vuruldu. Acilden düğüne geçtim. O gün sarsmadı ama sonraki gün hafif ateş halszilik bi de kol ağrısı yaptı. Ama beni gerçektem tetanoz bile şeker yüklemesi kadar mahvetmedi. Belki sana ikisi de hiç etki etmez öylece olur biterBenimde çok aram yok şekerli şeylerle izin almak mantıklı o zamantetanoz daha önce vurulunca çok az kol ağrısı yapmıştı sadece ama aynı gün belki daha da etkiler. Şefimin vır vır etmesinden çekiniyorum hani izinde halletcektin izin alıyorsun tekrar diyebilir. Zaten rapor alacağım işte ama o iki lafı bile beni boğuyor. Neyse bir hafta falan bekleyip öyle yaptırayım bari.
Çok mutlu oldum ama biraz da buruk çıktım nedense, annelik böyle bir şey galibaBağırsak ve böbrekte çok oluyor sanırım böyle durumlar ama hiç geçmeyen görmedim ki senin fetal dna testin varmış, bana da fetal dna temiz olduğu için zaten daha rahat oluruz ayrıntılılarda demişti doktorum. Bence içini ferah tut, mis gibi sorunsuz geçmiş
Gösterdi mi yüzünüüüüÇok mutlu oldum ama biraz da buruk çıktım nedense, annelik böyle bir şey galibatüp bebişlerde olabiliyormuş.
Evet, geçen gün bana benziyordu bugün babasına benziyor PUH djcksjdkdkdkGösterdi mi yüzünüüüü
Bu beyime umut olacak nsnfngEvet, geçen gün bana benziyordu bugün babasına benziyor PUH djcksjdkdkdk
Canım zaten doktor sana gerekenleri soylemis yani önemli gorseydi bu konu üzerinde daha yoğunlaştırdı veya yeniden gel falan diyebilirdi. İçin rahat olsun güzel geçmişGüzel geçti çok şükür her şey yolunda dedi, sadece bağırsakta parlaklık gördü. O da tüp bebeklerde olabiliyormuş plesentada kanamalar oluyormuş, bebek yuttuğunda bağırsakta parlamalar görülebiliyor dedi. Fetal dna olduğu için önemsiz gördü
Yok canım Madre benimki müzikli olan değil, zaten dönence aldım müzikli olan çok gerekli gelmedi bana. 110 olan bıElele park yatan alanOrangegreysky sen mıydın? Hangi modeli almıştın? 70*110 mu yoksa 70*120 olan mi? Kurmalı müzik sistemi olan mi?
Yok canım Madre benimki müzikli olan değil, zaten dönence aldım müzikli olan çok gerekli gelmedi bana. 110 olan bı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?