Sırayla 115, sonra 1.saatte 232, 2.saatte 150 çıkmıştı. Imdc ydi galiba markası cihazın. Bizim bulmamız zor olmadı. Her zamanki eczacımızdan aldık. Doktor günde 7 kere dedi bana. 9 eylülde de endokrinoloji randevum var. Bakalım ne diycek sürekli mi ölçeceğim. Yoksa diyete uymam yeterli olacak mı merak içindeyimAaa sizin kaç çıktı ki? Ve hangi cihazı aldınız? Bız istedikleri cihazı ve aparatlarini bulana kadar çok uğraştık valla diyetisyen ile Perşembe günü sonuçları paylaşacağız bakalım ölçme der diye bekliyorumgünde 6 defa ölçüyorum sizin de öyle mi?
TeşekkürlerÇok teşekkür ederim instagramda lula design diye bir sayfadan
Gunde 1 ictim. Prilam da 2 icince ise yaradi bende hep ama bazen gunde 1 kusuyordum ilaca ragmen. Ya bu kusma ve yanma gibi mide sorunlari diger sikintilara gore hayat kalitesini ciddi oranda dusuruyor bence. Insallah bir an once gecer.Onzyd günde kaç tane içtiniz? Prilam’ı 2-3 tane içince genelde işe yarıyordu, bitik durumdayım şu an.
Onzyd bende de fayda etmeyecek gibi, Prilam candırGunde 1 ictim. Prilam da 2 icince ise yaradi bende hep ama bazen gunde 1 kusuyordum ilaca ragmen. Ya bu kusma ve yanma gibi mide sorunlari diger sikintilara gore hayat kalitesini ciddi oranda dusuruyor bence. Insallah bir an once gecer.
keyfim iyi, gece uykusuzluklarini ve huzursuz bacak sendromunu saymazsakkızlarııım keyifleriniz nasıl
karınlarımız büyüdü, midelerimiz bir nebze daha rahatladı
ama hala eskisi gibi değilim, ağzımın tam tadı yok gibi yasonuna kadar böyle gidecek sanırım
Ya gebelik şekeri normal şekerden farklı oluyormuş. Sporcularda bile gebelikte çıkıp geçiyormuş.yani o yüzden kimde çıkacağı belli olmuyormuş. Senin bebiş de zor şekilde gelip zor gebelik geçirtmeyi hedeflemişİlk 50 Gr lik yapınca onda da yüksek çıkınca 100 gr lik yaptık ki suyum da iyiydi ama annem de tokluk şekeri var birde yaşım 39ve tüp bebek benim ki de ben şeker öncesi de dikkat ediyordum toplam 4-5 kilo aldım düşünün şeker bana sürpriz oldu açıkçası
Kuzum incir üzüm meyve yine neyse şekerin yoksa ye ama Nutella’nın içinde yok Palm yağı yok koruyucu yok tatlandırıcı ne arasan var, onu yememeye çalış yine deBen aşırı nutella, tatlı yiyorum ama aşırı. İki saatte bir ağzıma nutella tıkıyorum, incir üzüm meyve yiyorum. Poğaça, ekmek sınırsız yiyorum. Kendini durduramıyorum. Prilamın da etkisi diye düşünüyorum. Açlık şekerim normal çıkmıştı. Şeker yüklemesi yapılmadı. İnşallah bir sıkıntı olmaz ya. Yiyip yiyip sonra endişe ediyorum. 5 ayda 10 kilo aldım. Doktorum kiloma birşey demiyor. Yeme demiyor. Suyum normal çıktı.
Evet evet bende de ne gebeliğin başlarında ne o çok bulantılı dönemlerde hiç olmayan baş dönmesi son 2 haftadır falan başladı. Tansiyonum düşüyor şekerim çıkıyor derken valla iyice yaşlılar gibi oldumYa ben dün balkonda oturuyorum. Deprem oluyor sandım dedim ev kafama yıkılıyor herhalde öyle bi döndü ki. Meğersem başım dönüyormuş. İçeri geçsem dedim düşerim şimdi kalksam balkonun ortasında düşmiyim. Kafamı koydum bi 10 dakikada anca geldim kendime. İshal gibi değil ama aşırı tuvalete çıkıyorum bi de, ben çocukken 10 günde 1 çıkan insandım bana fazla bunlar fkgkg
Ayda 1 veriyorum kan ya daha sık veririm olmadı bu aylarda.
Evet evet bende de ne gebeliğin başlarında ne o çok bulantılı dönemlerde hiç olmayan baş dönmesi son 2 haftadır falan başladı. Tansiyonum düşüyor şekerim çıkıyor derken valla iyice yaşlılar gibi oldumKansızlığın olup olmamasına dikkat et benim ona bağladı doktor demir ilacını ikiye çıkardı mesela sen de baktır arada cano
Tam bu aralar işler karışıyor herkes kendine dikkat etsingeçen bir gaz sancısı yaşadım, 3-5 dakika içinde öleceğim sandım ağrıdan. çok anormaldi
Ayda 1 iyiymiş bana tiroit ve idrar dışında pek bakmamışlar ya HGB HCT düşükmüş meğer ya da düşmüş bir andaAyda 1 veriyorum kan ya daha sık veririm olmadı bu aylarda
Ben kendim sağlık ocağında veriyorum ya, yoksa bizim doktor bi ilk kontrolde aldı bi de şeker yüklemesi zamanı alcak başka da yok. 9 ayda 2 kere kan verirsem vücudumda neler oluyo bitiyor merakından çatlarım ben ndkfAyda 1 iyiymiş bana tiroit ve idrar dışında pek bakmamışlar ya HGB HCT düşükmüş meğer ya da düşmüş bir anda
Sen bıraktın mı prilamıııı ? Kız ben neden bugün senin her dediğine şaşırıyorumOnzyd günde kaç tane içtiniz? Prilam’ı 2-3 tane içince genelde işe yarıyordu, bitik durumdayım şu an.
Ben de verdiklerimi sağlık ocağında verdim zaten ay doktor ikili taramadan sonra ilk kez şeker yüklemesinde baktı kanlaraBen kendim sağlık ocağında veriyorum ya, yoksa bizim doktor bi ilk kontrolde aldı bi de şeker yüklemesi zamanı alcak başka da yok. 9 ayda 2 kere kan verirsem vücudumda neler oluyo bitiyor merakından çatlarım ben ndkf
Allah yar ve yardımcımız olsunBen tüm belirtileri yaşıyorum ya. Tansiyon, baş dönmesi, bulantı, sırt ağrısı, kabız, kramp ne varsa. Çok hamileyim
Prilam’ı ben bıraksam da o beni bırakmıyor be anam, Onzyd verdi doktor daha etkiliymiş kemoterapi gören hastalara veriliyormuş ama bana mısın demedi maalesef. Benim sadık yarim Prilamdır sjfkdkdSen bıraktın mı prilamıııı ? Kız ben neden bugün senin her dediğine şaşırıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?