- 12 Temmuz 2022
- 25.020
- En iyi cevaplar
- 3
- 80.979
- 528
Reformer bana da çok iyi gelmişti ya evden çıkmak bile iyiydi yani sporun dışındaBen de yaa reformerla rahatlıyordum. Her yerim direk tutuldu sanki aşırı mutsuzum. Instagramda bir tane gebelik sporu yapan birisinin sporuna başlayacağım. Bir de dışarı çıkmak istemediğimde leslie yürüyüşlerini evde yapayım diyorum. Ama genelde hep yatıyorum
Masallah canım bende 5+4 te kese gördüm bugün tam 6+1 kontrole gidicem bakalım görecek miyizKızlar bebeğimin çok şükür kalp atışını duyduk. Herşey yolunda dedi doktorum ❤
5+4 kese gördüm
6+0 kalp atışı duydumoutoffit
Hayırlı olsunKızlar bebeğimin çok şükür kalp atışını duyduk. Herşey yolunda dedi doktorum ❤
5+4 kese gördüm
Benimkinin günü aslında çok belli değil kuzum. Altıncı haftayla uyumlu dediMasallah canım bende 5+4 te kese gördüm bugün tam 6+1 kontrole gidicem bakalım görecek miyiz
Buna da kız diyelim deAranızda cinsiyet tahmini yapabilen var mıdırben de o kervana katılayım
Aaaa kalp duyarsan yaz mutlaka benim de 6+1 de randevumMasallah canım bende 5+4 te kese gördüm bugün tam 6+1 kontrole gidicem bakalım görecek miyiz
3 ay devam edecek diyorlar yaYa Bi de bu uykulu hal nedir sürekli ayyyy hamile kaldığımdan beri evi de temizleyemedim doğru düzgün şu belirtiler gitse yavaştan
Bana kendi doktorum şöyle dedi hapatit aşın yok olman lazım ama ben doğumdan sonra öneriyorum . düşük olursa falan aşıya bağlıyorlar riske atmıyorum dedi. doğumdan sonra olacağım aşıyı.Şişkinlikten öldm bende ya hala adet belirtilerim var doktor yürüyüş dedi havalar da iyi gitmiyor Bi de aile hekimi hepatit b aşısı ol da pazartesi doktoruma soracağım
Tamam canım yazıcam benimde adet belirtilerim var hala ara ara kasıklarım ağrıyorAaaa kalp duyarsan yaz mutlaka benim de 6+1 de randevum
Tetanoz aşısına bi şey dedi mi? Bende hiç yokmuş aşı görünen, bi tarih verdi sağlık ocağı not aldım da içeride kaldı şimdiBana kendi doktorum şöyle dedi hapatit aşın yok olman lazım ama ben doğumdan sonra öneriyorum . düşük olursa falan aşıya bağlıyorlar riske atmıyorum dedi. doğumdan sonra olacağım aşıyı.
Ben dümdüz yumurtadan çok bunalıyorum ya yumurtalı ekmek, ekmek üstü çırpılmış yumurta(ekstra pişiriyorum) omlet falan yapıyorum,Şuan yumurta kaynattım sözde kahvaltı için ama yok içim almıyor nasıl yicem diye düşünüyorum böyle bi tiksinti geliyo içime
12 haftadan sonra yapıyorlarnışBana kendi doktorum şöyle dedi hapatit aşın yok olman lazım ama ben doğumdan sonra öneriyorum . düşük olursa falan aşıya bağlıyorlar riske atmıyorum dedi. doğumdan sonra olacağım aşıyı.
Çok sevindim canım cokkkkk. Doğduğu günlere de şahit olalım inşallahKızlar bebeğimin çok şükür kalp atışını duyduk. Herşey yolunda dedi doktorum ❤
5+4 kese gördüm
hayır onun için henüz bir şey demedi . ama 20 mayısta gideceğim sorarım o zamanTetanoz aşısına bi şey dedi mi? Bende hiç yokmuş aşı görünen, bi tarih verdi sağlık ocağı not aldım da içeride kaldı şimdi
doğrudur. ben öyle diyince tabi doktorumu dinleyeceğim . aciliyeti olan bir şey değilmiş zaten anladığım kadarıyla.12 haftadan sonra yapıyorlarnış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?