B Aya pahalıymış evet inşallah etki eder canım ya, bitsin artık bulantıların. Ben prilamı içerken baya rahatım şuan. Sana prilamı etki etmiyordu sanki demi?Evet canım, bu gece son kez alacağım yarın yazdırırım ilacı Prilam’a göre epey pahalı. 10 tablet 300 küsür lira, Zoferle aynı ama etken maddesi.
Evet bende çok baktım ama otomatik olsun istedim 1.5 yaşa kadar kullanabilir çocuğun boyutuna göre 2 yaş. İnşallah kullanışlı olurÇok beğeniyorum ben bunu, güle güle kullansın minik birey
Aslında ediyor canım ama inanılmaz uyku yapıyor, sürekli sersem gibi oluyorum bir de geceleri çok uyanmaya başladım Prilam’a bağlıyorum. Bir de en az 2 tane içmem gerekiyor etki etmesi içinB Aya pahalıymış evet inşallah etki eder canım ya, bitsin artık bulantıların. Ben prilamı içerken baya rahatım şuan. Sana prilamı etki etmiyordu sanki demi?
Ben görmüştüm bunu görüntüsü çok tatlı, çok severim puanlı şeyleri :)Çantada bu olacak sanırım 4 parçaya göre baya uygun geldi
Şimdi videolarını izledim çok tatlıymış ❤ kaç yaşa kadar kullanılıyor acaba? Bebeğin boyu kaç yaşa kadar sığar fikrin var mı kuzum? Kilo 15 civarıymış da.Kızlar anne yanı ben bunu aldım
Benim iştahımı baya açtı. Çikolata ve ekmek aşırı yiyorum. Sersemliğim ilk zamanlar gibi değil. O azaldı. Bakalım yeni ilacın nasıl etki edecek. İnşallah fayda görürsün kuzumAslında ediyor canım ama inanılmaz uyku yapıyor, sürekli sersem gibi oluyorum bir de geceleri çok uyanmaya başladım Prilam’a bağlıyorum. Bir de en az 2 tane içmem gerekiyor etki etmesi içinhala beslenmem kötü, bulantım olmasa bile bi nahoşluk var midemde sürekli karbonhidrata yöneliyorum bu yüzden vicdanım sızlıyor.
Kuzum sen bilirsin. Şimdi bu elele sallanan anne yanı çok güzel ama bunu alınca bir yaşından sonra yine park yatak almak gerekir mi acaba? Bebeğim odasına hemen geçmez diye düşünüyorum ben ama bilemiyorum ya. Aslında böyle minnak birşey de alasım var ama sonra park yatak alacaksam iki kez masraf olacak? Se ne dersinBen görmüştüm bunu görüntüsü çok tatlı, çok severim puanlı şeyleri :)
Evet 15 kilo civarıymış. Yorumlarda biri 22 aylık bebeğini yatırıp çekmiş baya da sığmış bence baya uzun süre götürecek inşallah öyle olur. Olmazsa satarım zaten daha büyük bakarımŞimdi videolarını izledim çok tatlıymış ❤ kaç yaşa kadar kullanılıyor acaba? Bebeğin boyu kaç yaşa kadar sığar fikrin var mı kuzum? Kilo 15 civarıymış da.
22 aylık bebek giriyorsa çok iyi. Ben de beğeniyorum bu kibar modelleri ama sonra park yatak almak zorunda kalırsam diye cesaret edemiyorum.Evet 15 kilo civarıymış. Yorumlarda biri 22 aylık bebeğini yatırıp çekmiş baya da sığmış bence baya uzun süre götürecek inşallah öyle olur. Olmazsa satarım zaten daha büyük bakarım
Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın inşallahKızlar anne yanı ben bunu aldım
22 aylık bebek giriyorsa çok iyi. Ben de beğeniyorum bu kibar modelleri ama sonra park yatak almak zorunda kalırsam diye cesaret edemiyorum.Evet 15 kilo civarıymış. Yorumlarda biri 22 aylık bebeğini yatırıp çekmiş baya da sığmış bence baya uzun süre götürecek inşallah öyle olur. Olmazsa satarım zaten daha büyük bakarım
İnşallah canım. Ben de pis pis şeyler yiyorum ya, tatlı hiç aramıyorum ama hamburger, pizza, döner, köfte falan yiyorumBenim iştahımı baya açtı. Çikolata ve ekmek aşırı yiyorum. Sersemliğim ilk zamanlar gibi değil. O azaldı. Bakalım yeni ilacın nasıl etki edecek. İnşallah fayda görürsün kuzum
Ben de aynen böyle besleniyorum. Tıkınırcasına yiyorum hatta. Su sıkıntım 4. Ayda bitti çok şükür. Senin hala su sıkıntın varsa zAten prilam yetmiyordur bence. Ben baya çok su içmeye başladım. Su önemli. İnşallah bol bol içersin bu yeni ilacın sayesindeİnşallah canım. Ben de pis pis şeyler yiyorum ya, tatlı hiç aramıyorum ama hamburger, pizza, döner, köfte falan yiyorumkilo da aldım baya bu ay. Prilam iştah açıyor demişti doktorum ama abartmadan yemek daha iyi ya, hiç yiyememek çok kötü. Su hala midemi bulandırıyor benim çok zorlanıyorum
Ben de aynı şekil de 5. Aya kadar 1 kilo alıp 5-6 arası 4 kilo almışım. Doktor şok oldu. Göbeğimde diyor burası yağ olmuş bunlar bebek değil dediBen de aynen böyle besleniyorum. Tıkınırcasına yiyorum hatta. Su sıkıntım 4. Ayda bitti çok şükür. Senin hala su sıkıntın varsa zAten prilam yetmiyordur bence. Ben baya çok su içmeye başladım. Su önemli. İnşallah bol bol içersin bu yeni ilacın sayesinde
Canım bunun ölçülerine bakmak lazım, park yatak 70x110 falan oluyor genelde bayağı idare ediyor. Kuzenimin bebesi 3.5 yaşında hala park yatakta düşün. Bu model 1.5 yaşına kadar idare ediyorsa bence güzel ama, süre olarak da yeterli. Bir de herkese göre değişir tabi ama bence 1 yaşından sonra oda ayırmak çok zor oluyor zaten kocayla askerlik arkadaşı gibi oluyorsun bu süreçte çocuk seninle ne kadar uzun süre yatarsa o kısım da iptal oluyorKuzum sen bilirsin. Şimdi bu elele sallanan anne yanı çok güzel ama bunu alınca bir yaşından sonra yine park yatak almak gerekir mi acaba? Bebeğim odasına hemen geçmez diye düşünüyorum ben ama bilemiyorum ya. Aslında böyle minnak birşey de alasım var ama sonra park yatak alacaksam iki kez masraf olacak? Se ne dersin
Yok canım zar zor 2 litreyi zorluyorumdur ama sanmıyorum, dışarı çıkınca yine içiyorum ama evde hiç yok nerdeyse. Benim midem küçüldü ama maşallah kilo alıyorumBen de aynen böyle besleniyorum. Tıkınırcasına yiyorum hatta. Su sıkıntım 4. Ayda bitti çok şükür. Senin hala su sıkıntın varsa zAten prilam yetmiyordur bence. Ben baya çok su içmeye başladım. Su önemli. İnşallah bol bol içersin bu yeni ilacın sayesinde
Ben 10 kilo aldım 5 aydaBen de aynı şekil de 5. Aya kadar 1 kilo alıp 5-6 arası 4 kilo almışım. Doktor şok oldu. Göbeğimde diyor burası yağ olmuş bunlar bebek değil dedi
İlk aylarda çok fazla gezdim sonrasında diyetisyenle devam etmiştim. Ama nefsi köreltmek çok zor. Doktor diyo her ay 4 kilo alırsan sıkıntı büyük. Onu dediğinden beri yemediğim kalmadı inat gibiyim resmen. Haftaya da ailemin yanına gidicem 10 günlük. Kaç kiloyla dönerim bilinmezBen 10 kilo aldım 5 aydahep göbek demek ki içinde 400-500 gr bebek var nihayetinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?