- 26 Şubat 2024
- 6.045
- 6.226
- 113
Aaaaaaaaaaağğğğğğ kalbimGenel Markalar Bej Ãrgü Bebek Battaniyesi Ve Amigurimi Zürafa Tek Ebat Pamuklu Hava Geçirgen 80 x 100 Hayvan Desen Fiyatı, Yorumları - Trendyol ben şuna düştüm accukbebekliğimden gelen ahı vahı kalmamış bi oyuncağım var hala görünce gözlerim dolar, bebekken de onla uyurmuşum hep, geçen annem getirmişti bize gelirken onun gibi bi şey olsa bebişimin keşkesi
Ay bende buna bayildimGenel Markalar Bej Ãrgü Bebek Battaniyesi Ve Amigurimi Zürafa Tek Ebat Pamuklu Hava Geçirgen 80 x 100 Hayvan Desen Fiyatı, Yorumları - Trendyol ben şuna düştüm accukbebekliğimden gelen ahı vahı kalmamış bi oyuncağım var hala görünce gözlerim dolar, bebekken de onla uyurmuşum hep, geçen annem getirmişti bize gelirken onun gibi bi şey olsa bebişimin keşkesi
Amaaan altta çıkanlara bak, amigurumi incelicez şimdi bi tonAy bende buna bayildim
ev atölyem Amigurumi sevimli kaz ikili set Fiyatı, Yorumları - Trendyol
ev atölyem Amigurumi sevimli kaz ikili set yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ben de sepete ekliyim dedim sanki her aydan yeterince var gibi geldi, geri çıkardım ndfmmfAy ben artik kiyafet almak istemiyorum
Sen kıyafete baya yüklendin anam pahalı ürünlere geçAy ben artik kiyafet almak istemiyorum
Kesinlikle oyle yapmaliyimSen kıyafete baya yüklendin anam pahalı ürünlere geç
Etrafta yapan yokmu acaba benim yengem yapıyordu belki bana hediye getirirAmaaan altta çıkanlara bak, amigurumi incelicez şimdi bi ton
Ay yakın arkadaşım yapıyodu da o da bebekten sonra bıraktı yaEtrafta yapan yokmu acaba benim yengem yapıyordu belki bana hediye getirir
ben de senin gibiyim gülüm… bugün gittim ikinci dozu olmaya ama haftaya yapalım tam 1 ay dolsun dedi… kendimi hazırlamıştım haftasonunu hasta gibi geçirmek için. ilk dozda resmen inleyerek uyudum ilk gece ya, alt tarafı bir tetanoz. doğum ağrısından da korkuyorum bu yüzdenya şu tetanoz beni o kadar etkiledi ki kolum şiş ve çok acıyor. vücudumun şöyle her olayı abartması yok mu ya sinir ediyor beni. insanlar oluyor hissetmiyor bile. bi de iki gündür çok keskin bi bel ağrısı var. hep yatıyorum. inş alışmadır o da geçicidir ya
kız deme yaaaa düşüremedim ben daha korkumaPrilam’ı 1’e düşürdüm ve kusmalarım başladı, tşkler bebişkom
chakradan baya bişi aldım ben bugün geldi. organik pamuk denilen kumaşı gerçekten normal pamuk olanlardan farklı, daha yumuş daha güzel. tavsiyedirEki Görüntüle 3470166
Chakra'da bazı ürünlerde %50 indirim var, sepette de ekstra 100 TL indirim oluyormuş
Çok da tatlı duruyolarchakradan baya bişi aldım ben bugün geldi. organik pamuk denilen kumaşı gerçekten normal pamuk olanlardan farklı, daha yumuş daha güzel. tavsiyedir
Bütün gün uyuyorum 2 tane içtiğimde de, valla daral geldi ya. Midem ağzımda şu an bi şey yiyip içsem anında çıkarırım pazartesi doktora Zofer’i sorucam artıkkız deme yaaaa düşüremedim ben daha korkuma
Ötekilerin karnını görünce moralim bozuldu korkmuştum ama benimki de hemen hemen senin ki kadae hatta bi tık küçüğü gibi demel herkes bir değilBen de 72 ile hamile kaldım şimdi 76 oldum göbeğimin biraz daha çıkmasını bekliyorum ama daha bu kadar oldu normalde kilom da var ama anlamadım çok bebek gibi değil de göbek gibi duruyor
Ben yapmistim amigurumi cok zor degil modeller var zaten tek tek anlatiliyo. Bence bebegine kendi ellerinle yapman daha guzel olur. Ben battaniyede orecegim insallah kadife ipleEtrafta yapan yokmu acaba benim yengem yapıyordu belki bana hediye getirir
Hiç erken doğum duymadım ben, genelde yukarı çıkıyor plesenta. Kaygılanman üzülmen çok normal ama daha çok erken, bakarsın diğer kontrolünde çıkmış olur bileKizlar merhaba ben sitedeki adimi guncelledim. Dun kontrolum vardi tam deteyli bakmadi plesantaya ama 2 hafta sonra net degerlendiririz alttan muayene ile dedi. Eger cikmadiysa cikmaz dedi. 32. Haftadan sonra bana karismayacaksin en uygun zamanda alicam bebegi dedi. 32 cok erkenbiraz gerildim 32 de demedi 32den sonra dedi ama nezman bipmiyorum. Plesanta previa oyle biseyki rahime yapisip kaliyo rahime zarar vermeden almadan rahimi en dogru zamanda bebegi sezeryanla aliriz dedi. Ben cikar diye bekliyodum hala zaman var belki cikar ama sizinde previadan dolayi erken dogum oykuleri duydugunuz oldu mu
Tesekkur ederim umarim oyle olur aslinda senin previan cok kotu degil demisti ama hic erken dogum demedi. Budurum cok kafama takildi. Perinetolog doktorum oyuzdenmi bukadar onem veriyo bu duruma bilemiyorumHiç erken doğum duymadım ben, genelde yukarı çıkıyor plesenta. Kaygılanman üzülmen çok normal ama daha çok erken, bakarsın diğer kontrolünde çıkmış olur biledoktorlar en kötü ihtimali söyler her zaman, içini rahat tut.
Sende bendensin aynı göbek neyse ki korkmaya başlamıştım artık57,5 kiloyla başladım 59 la devam ediyorum 20+4 üm okullar açılınca ne giyeceğimi düşünüyorum pantolon vs olarak elbiseler iyiydiEki Görüntüle 3469281
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?