- 12 Temmuz 2022
- 25.021
- En iyi cevaplar
- 3
- 83.276
- 528
Trendyolda da varmış mağaza baya iyi puanı da beğenmiş alanlar, bakayım anam çok sağ olBunlar çogzel bence, bir bak bakalım. Krem rengine düştüm
Myroka İlk Anne Babek Çantası
Yanlarda Lastikli Cep Bölümleri Mevcut, Ana bölmede 4 cep gözü 1 fermuarlı Cep Bölümü ve bir büyük ana bölüm mevcut, Sırt kısmında çantanın Tamamını kaplayan alanda fermuarlı ekstra göz mevcut, Toplamda İç Kısımlarla Birlikte 12 Bölümden Oluşmaktadır, Astarlı ve Biyelidir, Bebek arabasına...www.myroka.com.tr Myroka Anne Bebek Bakım Çantası
Myroka Gogo Anne bebek bakım çantası; Su geçirmez özellikte kumaştan özel işlemlerden geçerek kapitone detaylı olarak tamamen yerli üretimdir. Alt açma matı HEDİYELİ!! Çantamızın en güzel özelliklerinden birisi HAFİF olmasıdır. 3 adet biberon termos gözlüdür. Bebek arabası askı aparatları...www.myroka.com.tr
Geçende ona indirim kodu geldiydi söyleyecektim buraya unuttum 1200 lira indirim kodu verilmişti düşün 1300 e geliyorduBen mamma premium cotton aldım
Baya iyi ya, anladığım kadarıyla bu ürünler zaten öncesinde belli oluyor dimi sepete ekleyip kodu bekliyosun sadece ne kadar hızlı o kadar iyiGeçende ona indirim kodu geldiydi söyleyecektim buraya unuttum 1200 lira indirim kodu verilmişti düşün 1300 e geliyordu
Aynen öyle öncesinden gösteriyor yüksek indirim olacak ürünleri trendyol, eğer indirimden yararlanmak istiyorsanız öncesinde başka yayın izleyin çünkü saniyeler içinde bitiyor kod bir alıştırma yapın ben öyle birkaç ürünü kaçırdım çünkü özellikle oioi seti 500 liraya gelecekti çok üzüldüm canlı yayın ekranı küçülüyor sepetine gidiyorsun sunucu ağzından kod çıkar çıkmaz yazıyorsun sonra hemen satın alman gerekiyor kredi bilgileri hazır olacakBaya iyi ya, anladığım kadarıyla bu ürünler zaten öncesinde belli oluyor dimi sepete ekleyip kodu bekliyosun sadece ne kadar hızlı o kadar iyi
Yayının herhangi bi zamanında söylüyorlar bi de kodu galiba eski yayınlara bi girdim de işte 10 bin kişi olduk birazdan söylicem falan diyolardı. Valla eski yayınlardaki ürünlere baktım çok iyi indirim oluyor ama işte 10-20 bin kişiden 100'üne falan kod geliyor galiba baya hızlı olmak lazım ben panik yaparım kdgkkfAynen öyle öncesinden gösteriyor yüksek indirim olacak ürünleri trendyol, eğer indirimden yararlanmak istiyorsanız öncesinde başka yayın izleyin çünkü saniyeler içinde bitiyor kod bir alıştırma yapın ben öyle birkaç ürünü kaçırdım çünkü özellikle oioi seti 500 liraya gelecekti çok üzüldüm canlı yayın ekranı küçülüyor sepetine gidiyorsun sunucu ağzından kod çıkar çıkmaz yazıyorsun sonra hemen satın alman gerekiyor kredi bilgileri hazır olacak
İlk başta bende panik yaptım heyacanladım falanYayının herhangi bi zamanında söylüyorlar bi de kodu galiba eski yayınlara bi girdim de işte 10 bin kişi olduk birazdan söylicem falan diyolardı. Valla eski yayınlardaki ürünlere baktım çok iyi indirim oluyor ama işte 10-20 bin kişiden 100'üne falan kod geliyor galiba baya hızlı olmak lazım ben panik yaparım kdgkkf
İlk başta bende panik yaptım heyacanladım falanama o kadar kişi giriyor yöntemi bilmiyor ya kredi bilgileri hazır değil ya da yanlış yazıyorlar kodu çünkü ben 10 bin kişi içinden aldım ben aldıysam sizde alırsınız yarın sabahki 10 bin olmaz ama en fazla 3-4 bin olur gibi sabah sabah kim bakacak bu arada canlı yayını yapan ibrahim&meltem onun trendyoldaki favorilerinden bakabilirisniz hangisinde indirim olacak diye yarın indirim miktarı belli olur
Aynen olacak ilk 20 ürüne mi ne büyük indirim oluyor geri kalan ürünlerde 500 liraya 200 lira indirim veriyor
Ben sabah girerim bi almak için değil de noluyo ne bitiyo görürüm dnkfAynen olacak ilk 20 ürüne mi ne büyük indirim oluyor geri kalan ürünlerde 500 liraya 200 lira indirim veriyor
Kız bu indirim, yayın muhabbeti ne ben bişey anlamadım ne alıyonuz yine ddjfsj
Trendyolda canlı yayın var, orada baya iyi indirimler var ama canlı yayında söylüyor o fenomenler, 10bin kişinin içinden 100 kişi falan anca alıyor ama bayaaa iyi indirimler yaniAllahını seven sevabına indirim linkini atar ajfkdkkd
Kız bu indirim, yayın muhabbeti ne ben bişey anlamadım ne alıyonuz yine ddjfsj
Hangi ürünlerde peki o belli mi ilk defa duydumTrendyolda canlı yayın var, orada baya iyi indirimler var ama canlı yayında söylüyor o fenomenler, 10bin kişinin içinden 100 kişi falan anca alıyor ama bayaaa iyi indirimler yani
Her yayından önce koyuyolar ürünleri galiba.Hangi ürünlerde peki o belli mi ilk defa duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?