24+3 deyim canımKaç haftalıksınız şuan doktorum 28. hafta da şeker yüklemesi yaparız dedi geç gibi geldi bana da.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
24+3 deyim canımKaç haftalıksınız şuan doktorum 28. hafta da şeker yüklemesi yaparız dedi geç gibi geldi bana da.
Bilmiyorum ki canım hastanede ilk açlık verdim sonra bana bu gazsız 75 lik olan limon aromalı glikoz bilmem neyi diye bir içecek verdiler onu içtim bendeYaaaa çok mu kötü Neden direkt 75 verdiler ? 50 ile başlanmıyor mu
Biz de uzun bir süre isim aradık. Şu an aklımızda Ata ismi var yüksek ihtimal öyle olacak. Soyadımız da kısa 2 haneli. Çocuğa sınavlarda zaman kazandırıyoruz böylece. Ela arkadaşımın kızının ismi çok tatlı sarışın renkli gözlü kutu bebeği gibi bir kız, Eliz de yengemin yeğeninin ismi o da kocaman maviş gözlü bir kız çok güzel maşallah ikisi de. Öykü kızım olsa başta düşündüğüm isimlerden biri. Ela ve Öykü çok güzel bence ya seçemedimay valla içim şişti biraz güzel şeylerden konuşalımm kızlar :)
isim belirleyen var mııı?
sizce hangi isim kulağa hoş geliyor .
eliz
ela
öykü
eşim bunları okeyledi. isim beğenmiyor hiç . hala çok kararsızım
süper çook sevindim canım :)Ben de plasenta durumundan olduğunu düşünüyorum, bu arada doktorum sonuçlara baktı ve şekerim için normal dedi çok şükür. Abartmadan yemeye devam O değer aralığı az gram şeker ölçümüne göreymiş herhalde.
ay ela güzel dimi ya :) bende bi ısınığım ela'ya :) öyküde aslında güzel ama kısa isimleri daha çok seviyorum naz nil ela gibi . ama eşim diğerlerini beğenmediBiz de uzun bir süre isim aradık. Şu an aklımızda Ata ismi var yüksek ihtimal öyle olacak. Soyadımız da kısa 2 haneli. Çocuğa sınavlarda zaman kazandırıyoruz böylece. Ela arkadaşımın kızının ismi çok tatlı sarışın renkli gözlü kutu bebeği gibi bir kız, Eliz de yengemin yeğeninin ismi o da kocaman maviş gözlü bir kız çok güzel maşallah ikisi de. Öykü kızım olsa başta düşündüğüm isimlerden biri. Ela ve Öykü çok güzel bence ya seçemedim
Ben de pazartesi yaptıracağım yükleme, doktorlar da teyitleştik. Önüme çıkan bir doktorun YouTube kanalına girdim o esnada
İyi yapmışsın canım bilimsel olarak bir zararı yok zaten tüm dünyada yapılan bir uygulama, çok sevindim çıkmamasınaZaten içeçeği içtim ya bebek içerde resmen atağa geçti eve geldik hala durmuyordu enerji patlaması oldu bende şeker çıkmadı çok şükür ama ben doktora göre yol aldım boyu ve kilosu bir tık önde gördü dedi ne olur ne olmaz yaptıralım
Ene bebelerimiz adaş olcakBiz de uzun bir süre isim aradık. Şu an aklımızda Ata ismi var yüksek ihtimal öyle olacak. Soyadımız da kısa 2 haneli. Çocuğa sınavlarda zaman kazandırıyoruz böylece. Ela arkadaşımın kızının ismi çok tatlı sarışın renkli gözlü kutu bebeği gibi bir kız, Eliz de yengemin yeğeninin ismi o da kocaman maviş gözlü bir kız çok güzel maşallah ikisi de. Öykü kızım olsa başta düşündüğüm isimlerden biri. Ela ve Öykü çok güzel bence ya seçemedim
Ben aldim cloud t olanindan .Kumraladamavituna1 tekrar hoşgeldin sen bebek arabası olarak cybex almıştın diye hatırlıyorum ona uyumlu ana kucağı/puset aldın mı? Aldıysan hangi modeli tercih ettin
Ela cok guzel bende dusunmustum ama esim Naz dedi sonra benim de cok hosuma gittiay valla içim şişti biraz güzel şeylerden konuşalımm kızlar :)
isim belirleyen var mııı?
sizce hangi isim kulağa hoş geliyor .
eliz
ela
öykü
eşim bunları okeyledi. isim beğenmiyor hiç . hala çok kararsızım
naz bencede süper :) bende çok beğeniyorumEla cok guzel bende dusunmustum ama esim Naz dedi sonra benim de cok hosuma gitti
Benim de ilk açlık 86 çıktı 1. Saat 146 2. Saat 113 doktorum normal çıktı dedi şekerin yok dediMerhabalar, 24.haftadayım, bugün 75gr şeker yüklemesi testini verdim. Aşırı şekerliydi aç karna aşırı bulantı yaptı zor bitirdim.
Açlık 93 değer aralığı 70-110
1.saat 157 " " 00-140
2. saat 128 " " <140
Doktorumdan yorum bekliyorum. Sadece şu kafamı karıştırdı. İnternette 75gr yüklemenin 1.saat değer aralığında üst değer 180-190 falan görünüyor. Hemşireye bu üst değer 50grama göre mi 75grama göre mi diye sorduğumda 75 dedi yine de 140 o kadar şekerli bir içecekten bir saat sonrası için düşük değil mi bilemedim.
Bugün ben mahvoldum ya kaç saat aç bekliyorsun içecek de ilk başta iyi bir mide bulantısı yapıyor hatta dedim mide bulantısı çeken kişiler kesin kusar bu içecekteŞeker yükleme zamanı izin almak mı lazım işten acep, en az bi 2 saat orada bekleyeceğiz galiba dimi
Ben 23 +5 oldum alttaki gibi daha göbeğim şortlu olan küçük olan göbek yani3 gün önce smkff 21
Ben de bugün öyleyim ya değişiyor hepBen 23 +5 oldum alttaki gibi daha göbeğim şortlu olan küçük olan göbek yani
Yaa ne güzel Ben de duymadım pek çevrede hatta beğenmeyenler oldu Ata pek isim gibi değil çok kısa diye Ben de kısa ve etkili isimleri seviyorum aksineEne bebelerimiz adaş olcak
Biz 2 isim düşündük Ata Barış diye ama eşim hep Ata diye sesleniyor Doktor da ilk bebekte Ata koyan çok olmuyordu son zamanlarda dedi bize deYaa ne güzel Ben de duymadım pek çevrede hatta beğenmeyenler oldu Ata pek isim gibi değil çok kısa diye Ben de kısa ve etkili isimleri seviyorum aksine