- 21 Haziran 2022
- 711
- 837
- 33
- 35
Doktorlarda artı eksiye bakıyor. İlaç kullanmak şuan artı, enfeksiyonun olması eksi. Hicbir doktor enfeksiyonu istemiyor. O yüzden ilaçla gidermek bile daha yararlı oluyor. Okudugum kitapta enfeksiyonla ilgili yazanları okusaydın kafayı yerdin. Hic bahsetmeyeceğim o yüzden. İlaç kullanıyorum diye üzülme yani boşuna. Araştırırsan ilaç kullanmanındaha faydalı oldugunu anlayacaksınKendi doktorum da kullanalım bu ilacı 1 hafta sonra yine kültür verelim demiştüeh
Belki unuttu atladı doktorunuza sorun o zaman o söyler zaten kaç mm olduğunuBende yazmiyor rapora yazmamis cnm
Cuma gunu kendi doktoruma gitcem rapor gostercem ozmn sorarim belki ben anlamiyorumdurBelki unuttu atladı doktorunuza sorun o zaman o söyler zaten kaç mm olduğunu
Ay benden sonraki kdının yarım saat sürdüEğer bebekte sıkıntı yoksa 20 dk bile sürüyor bazı doktorlarda bazılarıda göremediği için zorluyor bir öyle bakıyor bir böyle normalde çabuk bitmesi kötü bir şey değil aslında iyi bir şey her şeyi gördükten sonra
İlaç kullanmamak değil derdim ya 2 kere kullandım zaten de 1 hafta kullanmak.Doktorlarda artı eksiye bakıyor. İlaç kullanmak şuan artı, enfeksiyonun olması eksi. Hicbir doktor enfeksiyonu istemiyor. O yüzden ilaçla gidermek bile daha yararlı oluyor. Okudugum kitapta enfeksiyonla ilgili yazanları okusaydın kafayı yerdin. Hic bahsetmeyeceğim o yüzden. İlaç kullanıyorum diye üzülme yani boşuna. Araştırırsan ilaç kullanmanındaha faydalı oldugunu anlayacaksın
Tıpta diğer adı abdominal o şekilde de yazmıyorsa rapor da demek hiç yazılmadı sanaCuma gunu kendi doktoruma gitcem rapor gostercem ozmn sorarim belki ben anlamiyorumdur
Yok normal ultrasonla ölçtü canımEvet cnm benimde oyle cikiyor vajinalmi olcdu
O muslinlerin linkini tekrar paylassana bebis ya.Müslinlerimiz geldiii tayt geldiii (Kumraladamavituna1 Allah razı olsun dkfmfm) hamile külodu aldıydım Abu o ne eşek kadar ama olsun
Endişelenme uzayan enfeksiyon daha sıkıntı. Şuan okuduğum kitabın o bölümlerini okusan ne demek istediğimi anlardın. Zaten cok kalın kitap 700 sayfa nerdeyse. Arkadasım diyor prof dr diyeceğim sana bunu bitirinceİlaç kullanmamak değil derdim ya 2 kere kullandım zaten de 1 hafta kullanmak.
Benim doktorum yapıyor ama enfeksiyon riski olduğunu okumuştum, çekiniyorum o yüzden. Ama normal doğumun her türlüsüne varımŞimdiye kadar burda hiç konuşulmayan bir konuya parmak basayım mı?
Şimdi birden bire aklıma geldiönceden araştırmıştım ben bu konuyu. Bizim burdada suda doğum yaptıran hastaneler var. Hicbiriyle şimdiye kadar görüşmedim. Bilgi almadım.
Suda doğum yapmayı düşünen var mı aramızda?
runbaby 100x120cm Oeko-tex Sertifikalı Bebek Müslin Ãrtü( Balkabak ) Fiyatı, Yorumları - Trendyol na şu marka anamO muslinlerin linkini tekrar paylassana bebis ya.
ben de aldım ya büyük almışım vicdanıma kadar çektimMüslinlerimiz geldiii tayt geldiii (Kumraladamavituna1 Allah razı olsun dkfmfm) hamile külodu aldıydım Abu o ne eşek kadar ama olsun
Benim müslinler de geldiMüslinlerimiz geldiii tayt geldiii (Kumraladamavituna1 Allah razı olsun dkfmfm) hamile külodu aldıydım Abu o ne eşek kadar ama olsun
M aldım ben de normalde iç çamaşırında m giyiyorum ama dar gelmeye başlamıştı. Ben ne biliyim hamile külotlarının poşet gibi olduğunu dnggkben de aldım ya büyük almışım vicdanıma kadar çektim
Aa ben hiç duymamıştım hamileliğin başında da hep onu tüketmiştim folik asit düzeyi yüksek diye duysaydım ama kesin yemezdimYaban mersini için rahim kasılmasını arttırıyor diye okumustum hamileliğimin basında o yüzden hic yanaşmadım ona.
Yok bebem oda yokTıpta diğer adı abdominal o şekilde de yazmıyorsa rapor da demek hiç yazılmadı sana
Belli bi düzeyden fazlasıdır o ya, birçok yararlı şey var içinde. Ben küçük paket alıp 3 günde bitiriyorum anca zaten kilo kilo yemiyoruz kiAa ben hiç duymamıştım hamileliğin başında da hep onu tüketmiştim folik asit düzeyi yüksek diye duysaydım ama kesin yemezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?