2024 Ağustos Ayı Transfer Olacakların Paylaşım Alanı 🧿

Bebek bezi hangi marka aldinz. Ben sleepy aldim bugun 1 numara deneyip bakarim diye 1 paket aldim
Primanin yenidogan bi seyini aldim ama rossmandaki babydream cok onerildi icerigi guzelmis gidip bi paket de ondan alasim var bir de molfix sensitive mi ne var ondan alirim bi paket sonrasinda hangisi iyi gelirse onla devam ederim diye dusunuyorum

Selam kızlar baya uzun zamandır yazmıyordum. Biz de hastanedeyiz doğumu ertelemeye çalışıyoruz ama hanımefendinin illa gelesi var 😊 bayramın birinci günü 34+4 ken uzun sabahtan akşama kadar sancım vardı çok şiddetli değil ama geçmeyince akşam acile gittik. Nst de sancı çıkınca yatış yaptılar, bir parmak ucu kadar açıklık vardı,nişan ya da su gelmediği için rahattık. Sonra benim kız biraz daha korkutmaya karar verdi ve rahim uzunluğu 33mm den 20ye düştü bir gecede ve düzenli sancım çıkmaya başladı ama yine nişan ya da su gelmedi ve açıklık da artmadı. Ciğerleri gelişsin diye her ihtimale karşı iğne yaptılar. Takibe aldılar, sancım içinde bi ilaçbaşladılar şükür geriledi sancım. Riskimin de azaldığını söylediler şimdi takipteyiz 35+1 olduk bakalım ne zamana kadar sabredecek 😊
37yi geçer inşallah 🤲

Bende aynı ilacı kullandım sancılarım azalınca kestiler. Şimdilik şeker tansiyon ve nst kontrolü yapıyorlar bol bol serum veriyorlar. Doktorlardan biri tüp bebek gebeliklerinde bu haftalarda beklendiğini söyledi ama ben bayramdan önce evde çok yordum kendimi belki onunla da alakalı olabilir. Dediğin gibi ne kadar ertelenirse kar bizim için. Allah sağlıkla kucağımıza aldırsın inşallah yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik artık 😊
Evet ben de azcık ayağa kalksam hemen sancılanıyorum..ben de kullanıyorum ilaç..artık sadece kontrollere gidip geliyorum başka kalkmıyorum..ama yone var sancım..yarın 34 hafta olucam..37 yi görsek çok iyi olur

Kızlar nerelerdesiniz sesiniz çıkmıyorr
Arkadaşlar ben çok ekşın yaşadım, yazmakta istemedim etkilenmeyin diye şu an durumumuz stabil, açıkçası ya hayır konuşayım ya da susayım dedim. Buradan 2 arkadaşımla sürekli irtibattayım ama herkese inanın sürekli dua ettim, halen dualarımdasınız. Rabbim doğumlarınızı, süreçlerinizi kokaylaştırsın 🤲🏻

Son düzenleme:
Burdayim benn 35+0 tam bugun biraz zor bir hamilelik gecirdim o yuzden kimsenin moralini dusurmemek icin yoktum ama takip ediyorum sizler nasilsiniz neler yapiyosunuz az kaldi artik dogurmalarimizaa
Benim de zor geçti ve halen öyle devam ediyor..inşallah bebislerimizi sağlıkla kucağımıza alınca hepsini unutucaz🤲

Arkadaşlar ben çok ekşın yaşadım, yazmakta istemedim etkilenmeyin diye şu an durumumuz stabil, açıkçası ya hayır konuşayım ya da susayım dedim. Buradan 2 arkadaşımla sürekli irtibattayım ama herkese inanın sürekli dua ettim, halen dualarımdasınız. Rabbim doğumlarınızı, süreçlerinizi kokaylaştırsın 🤲🏻
Hepimize oldu bişeyler sende yaz neler oldu nasılsın

Hepimize oldu bişeyler sende yaz neler oldu nasılsın
İyiyim çok şükür bebeğiminde durumu şu an stabil mücadele ediyoruz. Allah a emanetiz. Herkes bir doğursun o zaman süreçleri anlatacağım ama zamanında hayırlısıyla doğuma giden arkadaşlardan hem kendi evladım için hemde buradaki arkadaşlarımızın evlatlarını da anarak sağlık, sıhhat, şifa için dua bekliyorum, bekliyoruz. Birbirimize bolca dua edelim arkadaşlar 🤲🏻

İyiyim çok şükür bebeğiminde durumu şu an stabil mücadele ediyoruz. Allah a emanetiz. Herkes bir doğursun o zaman süreçleri anlatacağım ama zamanında hayırlısıyla doğuma giden arkadaşlardan hem kendi evladım için hemde buradaki arkadaşlarımızın evlatlarını da anarak sağlık, sıhhat, şifa için dua bekliyorum, bekliyoruz. Birbirimize bolca dua edelim arkadaşlar 🤲🏻
Senin bebiş doğdu mu ben mi yanlış anladım

Bende geçen hafta 34 haftadayken rutin kontrole gittiğimde nst de hareketli çıkmadı tekrar girdim nst ye ilkinden daha hareketsiz çıkınca doktor yatış verdi suyu azalmıştı. Ben suyum geldi de ben mi anlamadım diye çok üzüldüm ama plesenta kaynaklı olduğunu söyledi doktor. 3 günlük sıvı takviyesi aldıktan sonra suyunda artış olunca çıkış verdi 35 haftalık olduk çok şükür 38 e kadar dayanırız inşallah

Doğdu canım 30 haftalık ve 3 hafta da geridendi yani 27 haftalık gibi gözüküyordu, şu an durumu stabil dualarınızı bekliyorum🤲🏻

Hadi hayırlı, uğurlu olsun. Rabbim acısız, kolay, keyifli bir şekilde doğurabilmeni nasip eylesin canım 🤲🏻
Aaa Allah şifa versin canım dualarımda olacaksın🙏🏻🙏🏻 gelişimi nasıl gidiyor inşallah sağlıkla alırsın kucağına kavuşursunuz 🙏🏻 nasıl oldu bir anda mı erken doğum riski oluştu bende 32.haftadan beri mücadele ediyorum 37+1 de alacak doktor zor geldik bu günlere

Aaa Allah şifa versin canım dualarımda olacaksın🙏🏻🙏🏻 gelişimi nasıl gidiyor inşallah sağlıkla alırsın kucağına kavuşursunuz 🙏🏻 nasıl oldu bir anda mı erken doğum riski oluştu bende 32.haftadan beri mücadele ediyorum 37+1 de alacak doktor zor geldik bu günlere
Amin canım Preeklampsi ve gebelik tansiyonundan dolayı erken doğdu, çok şükür gelişimi normal maşallah subhanallah yavruma ne diyeyim Allah a emanet ama her şey prematüre olduğu için yavaş ilerliyor yani normal bir durummuş. Sağlıkla, sabırla büyümesini bekliyoruz. İyi bir mücadele vermişsiniz annesi, neredeyse bir ayı geçen bir süre maşallah subhanallah az kaldı ya sabır. O süre zarfında neler yaşadığını az çok tahmin edebiliyorum ama hep iyi düşünüp hayra yormak lazım. Gerçekten işe yaradığını düşünüyorum. Rabbimin izniyle doğumun çok güzel geçecek canım💐

Amin canım Preeklampsi ve gebelik tansiyonundan dolayı erken doğdu, çok şükür gelişimi normal maşallah subhanallah yavruma ne diyeyim Allah a emanet ama her şey prematüre olduğu için yavaş ilerliyor yani normal bir durummuş. Sağlıkla, sabırla büyümesini bekliyoruz. İyi bir mücadele vermişsiniz annesi, neredeyse bir ayı geçen bir süre maşallah subhanallah az kaldı ya sabır. O süre zarfında neler yaşadığını az çok tahmin edebiliyorum ama hep iyi düşünüp hayra yormak lazım. Gerçekten işe yaradığını düşünüyorum. Rabbimin izniyle doğumun çok güzel geçecek canım💐
Amin inşallah tüp bebekti düşük tehditi erken doğum riski derken geldik bu zamana inşallah doğum kolay olur 🙏🏻 sen ciğer geliştirici iğne yaptırmış mıydın

Back
X