2024 Ağustos Ayı Transfer Olacakların Paylaşım Alanı 🧿

Kendimizi kasmamamız isteniyor ama mümkün değil. Hemşire çok tatlı dilliydi sen ağrıyo dedikçe ben yavaş hareket edeceğim dedi ama her defasında dikkatimi dağıtarak mecburen ilerledi ben açıkçası zorlandım ama herkesin böyle olacak diye bişey yok bir de parmaklarını soktu daha sonra rahim ağzına bakmak için galiba enfeksiyon çıktı bayağı onu pek hissetmedim bak
Çok korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok 🙈 cevap verdiğin için teşekkür ederim çok geçmiş olsun

Buraya yazmaya unutma canım inşallah her şey yolundadır
Bugün gittim kontrole. Nst de iki sancı çıktı ama şiddetli değil ve ilaç dozunu artırdım. Çok şükür bebeğim iyi ve kilo aldı..gidebildiğimiz kadar gidicez dedi doktorum..inşallah 35 i görürüz🤲🤲🤲

Bugün gittim kontrole. Nst de iki sancı çıktı ama şiddetli değil ve ilaç dozunu artırdım. Çok şükür bebeğim iyi ve kilo aldı..gidebildiğimiz kadar gidicez dedi doktorum..inşallah 35 i görürüz🤲🤲🤲
Çok şükür ya inşallah daha fazlasını da görürsün bebiş daha güzel toparlar hem 🤲

Selam kızlar baya uzun zamandır yazmıyordum. Biz de hastanedeyiz doğumu ertelemeye çalışıyoruz ama hanımefendinin illa gelesi var 😊 bayramın birinci günü 34+4 ken uzun sabahtan akşama kadar sancım vardı çok şiddetli değil ama geçmeyince akşam acile gittik. Nst de sancı çıkınca yatış yaptılar, bir parmak ucu kadar açıklık vardı,nişan ya da su gelmediği için rahattık. Sonra benim kız biraz daha korkutmaya karar verdi ve rahim uzunluğu 33mm den 20ye düştü bir gecede ve düzenli sancım çıkmaya başladı ama yine nişan ya da su gelmedi ve açıklık da artmadı. Ciğerleri gelişsin diye her ihtimale karşı iğne yaptılar. Takibe aldılar, sancım içinde bi ilaçbaşladılar şükür geriledi sancım. Riskimin de azaldığını söylediler şimdi takipteyiz 35+1 olduk bakalım ne zamana kadar sabredecek 😊

Benim ki iki isimli de istemiyor sadece babasının adını istiyormuş az önce de konuştuk istemiyorum dedim bana hiç bir iyilik yapmadınız neden koyayım ki dedim eşim bile bu süreçte üstüme çok geldi içimden gelmıyor ee bu seferde ne istiyorsan onu koy diyor bizi düşünmüyorlar hiç 🥺
amiin inşallah hepimiz saglıkla kolaylıkla kucagımıza alalım 🥰
Hadi gozun aydin allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah🧿
Çok sevindim hayırlı, uğurlu olsun💐Bir kız bir oğlan maşallah subhanallah çok ideal annesi Rabbim sağlıkla, sıhhatle kucağınıza, kucağımıza alabilmeyi nasip eylesin 🐣🐣🐣
Kızlar nerelerdesiniz sesiniz çıkmıyorr

Selam kızlar baya uzun zamandır yazmıyordum. Biz de hastanedeyiz doğumu ertelemeye çalışıyoruz ama hanımefendinin illa gelesi var 😊 bayramın birinci günü 34+4 ken uzun sabahtan akşama kadar sancım vardı çok şiddetli değil ama geçmeyince akşam acile gittik. Nst de sancı çıkınca yatış yaptılar, bir parmak ucu kadar açıklık vardı,nişan ya da su gelmediği için rahattık. Sonra benim kız biraz daha korkutmaya karar verdi ve rahim uzunluğu 33mm den 20ye düştü bir gecede ve düzenli sancım çıkmaya başladı ama yine nişan ya da su gelmedi ve açıklık da artmadı. Ciğerleri gelişsin diye her ihtimale karşı iğne yaptılar. Takibe aldılar, sancım içinde bi ilaçbaşladılar şükür geriledi sancım. Riskimin de azaldığını söylediler şimdi takipteyiz 35+1 olduk bakalım ne zamana kadar sabredecek 😊
Benim ki de 32+4 ten beri böyle şu an 36+2 oldum nidicard ile durdurmaya çalışıyoruz sancıları nişan da bayramın 3.günü geldi 2 cm açıklık oluştu bundan sonrası ne kadar dursa kâr öyle bakıyoruz artık. Bunların tüp bebek oluşuyla ilgisi var mı merak ediyorım ama diğer arkadaşlardan da aynı sorunu yaşayanlar var çünkü

Benim ki de 32+4 ten beri böyle şu an 36+2 oldum nidicard ile durdurmaya çalışıyoruz sancıları nişan da bayramın 3.günü geldi 2 cm açıklık oluştu bundan sonrası ne kadar dursa kâr öyle bakıyoruz artık. Bunların tüp bebek oluşuyla ilgisi var mı merak ediyorım ama diğer arkadaşlardan da aynı sorunu yaşayanlar var çünkü
Bende aynı ilacı kullandım sancılarım azalınca kestiler. Şimdilik şeker tansiyon ve nst kontrolü yapıyorlar bol bol serum veriyorlar. Doktorlardan biri tüp bebek gebeliklerinde bu haftalarda beklendiğini söyledi ama ben bayramdan önce evde çok yordum kendimi belki onunla da alakalı olabilir. Dediğin gibi ne kadar ertelenirse kar bizim için. Allah sağlıkla kucağımıza aldırsın inşallah yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik artık 😊

Bende aynı ilacı kullandım sancılarım azalınca kestiler. Şimdilik şeker tansiyon ve nst kontrolü yapıyorlar bol bol serum veriyorlar. Doktorlardan biri tüp bebek gebeliklerinde bu haftalarda beklendiğini söyledi ama ben bayramdan önce evde çok yordum kendimi belki onunla da alakalı olabilir. Dediğin gibi ne kadar ertelenirse kar bizim için. Allah sağlıkla kucağımıza aldırsın inşallah yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik artık 😊
Evet artık son haftalar 37 den sonra erken doğum da sayılmıyor sağlıkla gelsinler 🩵🩵

Burdayim benn 35+0 tam bugun biraz zor bir hamilelik gecirdim o yuzden kimsenin moralini dusurmemek icin yoktum ama takip ediyorum sizler nasilsiniz neler yapiyosunuz az kaldi artik dogurmalarimizaa
Benim de zor geçti hala öyle devam ediyor 36+2 yim şu an. Sende ne sorunu çıktı paylaş ya aksine herkesin bir şeyi çıkıyor bilgi edinmek daha iyi

Back
X