Benim de 11-14 arası değişiyor ama doktorum 14-15 olunca gel dedi şuan takipteyim. Bi kere 15 çıktı sadece. Sizin değerleriniz nasılBen yaşıyorum..hem seker hem tansiyon..ilaç kullanıyorum
İnşallahBenim de 11-14 arası değişiyor ama doktorum 14-15 olunca gel dedi şuan takipteyim. Bi kere 15 çıktı sadece. Sizin değerleriniz nasıl
İnşallah bu aralıkta devam eder ilaçsız bi şekilde
Ödemden kaynaklanıyordur büyük ihtimal. Benim de sağ ayağımda oluyor. Serklajlı olduğum için günün büyük kısmını yatarak geçiriyorum o yüzden bazen durup dururken bile uyuşma oluyor bacaklarımda.Ellerinde uyusma hisseden varmi..sabah kalktigimda siş hissediyorum sonra sol elim devam ediyor uyusma oluyor birazda guç kaybi var sanki.
Benim oluyor bir süre sonra geçiyor. Tansiyonunuzu ölçtünüz mü o anda? Ben bir iki kere ölçtüğümde küçük tansiyonum düşük çıkmıştı ona bağladım ama tahmin sadeceEllerinde uyusma hisseden varmi..sabah kalktigimda siş hissediyorum sonra sol elim devam ediyor uyusma oluyor birazda guç kaybi var sanki.
O anda ölcmedim.normal tansiyonum.sol elim devamli ole oluyor zatenBenim oluyor bir süre sonra geçiyor. Tansiyonunuzu ölçtünüz mü o anda? Ben bir iki kere ölçtüğümde küçük tansiyonum düşük çıkmıştı ona bağladım ama tahmin sadece
Merhaba benim değerim de 0.26 referans dışı gösteriyor ama bilemedim siz hamile misinizAgri
Ağrı aynı kasık bel devam ediyor canım. Sana da danışayım 2 gün önce hcg 0.26 idi bugün 3.5 olmuş nasıl sence?
Anladım ozaman dedikleri gibi ödeme alakalı olabilirO anda ölcmedim.normal tansiyonum.sol elim devamli ole oluyor zaten
Kadin dogum norolojiye yolladi bugun.onlarda sinir sıkısmasi buyuk ihtimal dedi .emg diye bir test varmis ona randevu aldik ocak ayinda o yapilcakAnladım ozaman dedikleri gibi ödeme alakalı olabilir
Merhaba aynı durumu ben de yaşıyorum . Özellikle bugün çok fazla hissediyorum ağrıyı . Dediğin gibi ayağa kalkarken , yatakta sağa sola dönerken … 2 hafta önce rahim ağzı kısalığından dolayı dikiş atıldı onunla ilgili mi bilmiyorum cuma günü Dr kontrolüm var gittiğimde soracağım .Kızlar selam nasılsınız nasıl gidiyor hamişliksizlere birşey soracağım benim gün geçtikçe artan pelvik ağrım var vajina girişinde gibi ama sanki ordaki bütün kemiklerle kaslarda baskı var gibi hissediyorum. 3.ayımdan beri var bu ağrı ama son 1 haftadır iyice çoğaldı bi sorun yok diyorlar ama o zaman bu baskı nedir rahim ağzı kapandığından beri bu şikayetim var. Geceleri sağa sola dönerken oturup kalkarken ayakkabı çorap giyinip çıkarırken vs surekli baskı ağrı var. Magnezyum kullanıyorum maden suyuda içiyorum. Doktor tekrar progestan fitil baslatti onunlada ilgisi yok devam ediyor. Aynı durumu yaşayan var mı?
Sonunda gösterdi kendini oğlun sağlıcakla büyümeye devam etsinBugun ayrintili ultrasinum vardi kizlar.uzun suruyor diye okumustum burda ama benimki normal ultrason gibiydi uzun surmedi.sonra cikti verdiler doktora gorundum.bi aciklama yapmadi tamam dedi. Cinsiyeti ögrendik şukur 21.haftada.OĞLUM olcak insallah
Bende aynı sıkıntıları yaşıyorum ama rahimle ilgili sorunum yok her muayenede ölçüm yapılıyor zaten sanırım benim ordaki kaslarla alakalı bir durum yaşıyorumMerhaba aynı durumu ben de yaşıyorum . Özellikle bugün çok fazla hissediyorum ağrıyı . Dediğin gibi ayağa kalkarken , yatakta sağa sola dönerken … 2 hafta önce rahim ağzı kısalığından dolayı dikiş atıldı onunla ilgili mi bilmiyorum cuma günü Dr kontrolüm var gittiğimde soracağım .
Evet sonunda..gostermiyor diye kız sanmistikSonunda gösterdi kendini oğlun sağlıcakla büyümeye devam etsinbirşey dememişlerse sorun yok demektir
Tabii kontrolden sonra yazarım tekrarBende aynı sıkıntıları yaşıyorum ama rahimle ilgili sorunum yok her muayenede ölçüm yapılıyor zaten sanırım benim ordaki kaslarla alakalı bir durum yaşıyorumdoktorun vereceği cevabı banada söylersen sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?