- 7 Ocak 2022
- 456
- 211
- 53
- 40
Bakar tabi niye bakmasın randevu almışsın..ama sırf cinsiyet için gittiğini söyleme
Gittim bugun ama öğrenemedim yineCanım bende iki doktorla bir gidiyorum ikisinin ultrason ölçümleri arasında 4-5 gün oynuyor. Bir de şöyle bi durum var mhrs ile randevu aldığımız hastanelerde aynı bölüme farklı hastaneden 15 gün içinde tekrar randevu alamıyoruz. Şehir hastanesine mhrs ile randevu alıyorsan buna dikkat et benim randevumu bu yüzden iptal etti bakanlık.
Yaaa inatçı bir bebek seni bekliyor olabilirGittim bugun ama öğrenemedim yinegostermedi
Bende her gittigimde poposu dönük oluyor yüzünü dönmüyor hiçGittim bugun ama öğrenemedim yinegostermedi
Yaaa inatçı bir bebek seni bekliyor olabilir
Büzüsmüs duruyor dedi doktor rahatsiz edelim belki acar dedi ama nafile bacak bacak ustune atti daha cok dediBende her gittigimde poposu dönük oluyor yüzünü dönmüyor hiç
Benim 9 ocakta yapılacak ilk doz. Sanırım 2 doz olarak uygulanacak öyle mi?Kızlar aile hekimliği bana ilk doz tetanoz yaptı sizde gittiniz mi?
Evet canım bana Salı günü yapıldıBenim 9 ocakta yapılacak ilk doz. Sanırım 2 doz olarak uygulanacak öyle mi?
Beni aramadılar hiç gidince sorarımKızlar aile hekimliği bana ilk doz tetanoz yaptı sizde gittiniz mi?
20.haftada gidicem ben aradılar beniKızlar aile hekimliği bana ilk doz tetanoz yaptı sizde gittiniz mi?
Benim 18.haftada oldu artık bende eve gelince doktoruma mesaj attım aile hekimliğinde ki ebe aşıyı yaptı erken mi bişey olur mu diye doktorum da hayır sıkıntı yok zamanında olmuş yazdı20.haftada gidicem ben aradılar beni
18 ile 22 hafta arası yapıyorlar sordum ben..20 de gelirsin dedi bana..hatta aşı olmamış yakalarlarsa 24 e kadar yapıyorlarmış..normal yaniBenim 18.haftada oldu artık bende eve gelince doktoruma mesaj attım aile hekimliğinde ki ebe aşıyı yaptı erken mi bişey olur mu diye doktorum da hayır sıkıntı yok zamanında olmuş yazdı
Anladım canım tamamdır sağol18 ile 22 hafta arası yapıyorlar sordum ben..20 de gelirsin dedi bana..hatta aşı olmamış yakalarlarsa 24 e kadar yapıyorlarmış..normal yani
Bir sorun olmaz canım merak etme gebelikte kullanılan antibiyotikler onlar güvenli yani. Ben de salı günü serklaj oldum günde 5 tane antibiyotik kullanıyorum içinde cefaks da var. Bir zarari olsa doktorlar vermez zaten. İdrar yolu enfeksiyonu da çok görülüyor gebelikte önlemini aldıktan sonra Allah'ın izni ile bir şey olmaz bol su iç idrar tutma sık sık idrara çık daha kolay atlatırsın.Kızlar merhaba. Ben yine fena hastalandım iki gün serum takıldı. İdrar yollarımda enfeksiyon çıktı. Antibiyotik kullanmaya başladım cefaks. 20. Haftaya gireceğim bi sorun olmaz dimi?
Çok geçmiş olsun tez zamanda iyileşirsiniz daha da iyi olursunuz inşallahKızlar merhaba. Ben yine fena hastalandım iki gün serum takıldı. İdrar yollarımda enfeksiyon çıktı. Antibiyotik kullanmaya başladım cefaks. 20. Haftaya gireceğim bi sorun olmaz dimi?
Canım çok geçmiş olsunBir sorun olmaz canım merak etme gebelikte kullanılan antibiyotikler onlar güvenli yani. Ben de salı günü serklaj oldum günde 5 tane antibiyotik kullanıyorum içinde cefaks da var. Bir zarari olsa doktorlar vermez zaten. İdrar yolu enfeksiyonu da çok görülüyor gebelikte önlemini aldıktan sonra Allah'ın izni ile bir şey olmaz bol su iç idrar tutma sık sık idrara çık daha kolay atlatırsın.
Ya içimi rahatlattın canım benim çok teşekkür ederim. Çalışıyorum ondan tutuyorum istemsizce dışarda gitmek istemiyorum. Muhtemelen ondan olmuştur dediğin gibi. Sana da geçmiş olsun bol bol dinlen kendini sakın yorma.Bir sorun olmaz canım merak etme gebelikte kullanılan antibiyotikler onlar güvenli yani. Ben de salı günü serklaj oldum günde 5 tane antibiyotik kullanıyorum içinde cefaks da var. Bir zarari olsa doktorlar vermez zaten. İdrar yolu enfeksiyonu da çok görülüyor gebelikte önlemini aldıktan sonra Allah'ın izni ile bir şey olmaz bol su iç idrar tutma sık sık idrara çık daha kolay atlatırsın.
Çok teşekkür ederiz canım benimÇok geçmiş olsun tez zamanda iyileşirsiniz daha da iyi olursunuz inşallah
Canım çok geçmiş olsunRabbimin izniyle çok daha iyi olursun inşallah Şu an nasılsın? Ağrın sızın var mı? Sürecin bundan sonra inşallah çok güzel,rahat geçer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?