Çok teşekkür ederim, inşallah hayırlısıyla kavuşuruz bebislere29 temmuzda transfer olmuştum ben de, 29 ağustosta çağırmıştı ama cumartesi kahverengi kanama olunca cumartesi çağırdı. kalp atışı ve kese birlikte kontrol edecekleri zaman geç çağırıyorlar. stres yapma :)
Ben yarını bile bekleyemedimBu 2. Transferim onda da yapmamıştım bir de şu an erken 4.günüm
Bu gece bendede oldu canım anlık bir kaç saniye bişey saplanıyor gibi acı olmuştuKizzllarr sizinde kasık ağrısı haricinde böyle rahme acı gibi birşey oluyor mu anlik ağrı kadar uzun sürmüyor ama kendini hissettiriyor böyle aniden birşey oluyor aranizda olan var mi ?
Sabah ilk idrarla dene bide istersen canım ikinci çizgi belli baya inşallah bebiştir bendede koyulaşma vardı dün 4.gunumdu bugün 5.günümBen yarını bile bekleyemedimbugun yaptım çatlatmanın 10. Günü bugun artık transferin 10 gün falan kan veririm artık
Ben sizi başka bir üyeyle karıştırdım galibaSerum da yapmadi bana dumduz tup bebek olduvalla belirti mi bilmjyorumda regl olcakmis gibi agri var kasiklarda,bide ayakta cok durunca bel agrisi oluyor.yok yok daha transfer sonrasi 4.gundeyim siz nasilsiniizzz
Aynen cnm benim iki kere falan oldu bugünBu gece bendede oldu canım anlık bir kaç saniye bişey saplanıyor gibi acı olmuştu
Birtane erken gebelik testim vardı onuda bugun yaptım bekleyemedim çıkmasa üzülmücektim daha 5. Gün bide 3. Hün transferi çıkmasa üzülmemek için erken yaptım aslında 8 9 da çıkmasaydı o zaman üzülürdüm ama durum farklı oldu çok çok silik çıktı karartmayla bu kadar belli oldu çatlatmanın etkisi oldugunuda düşünmüyorum 10. Gün artık hakkımızda hayırlısı canım inşallah istediğimiz gibi olurSabah ilk idrarla dene bide istersen canım ikinci çizgi belli baya inşallah bebiştir bendede koyulaşma vardı dün 4.gunumdu bugün 5.günüm
Neyden oluyor acaba rahim batmasıAynen cnm benim iki kere falan oldu bugün
Bizim senle transferimiz aynı gün oldu galiba canım 3 eylül benim test günüm seninde böyle silik çıkmıştı test yaptın mı tekrar artimed erken gebelik bendeki bu markaKizzllarr sizinde kasık ağrısı haricinde böyle rahme acı gibi birşey oluyor mu anlik ağrı kadar uzun sürmüyor ama kendini hissettiriyor böyle aniden birşey oluyor aranizda olan var mi ?
Rabbim devamını getirsin saglıkla kavuşursun inşallah yavruna canım 1500 lerden sonra görünüyor diye biliyorum cnm11. Gün kan kestim 373 çıktıumarım keseyi ne zaman görebilirim acaba kaç olması gerekir
Doktora yazdım bakalım ne diyecekRabbim devamını getirsin saglıkla kavuşursun inşallah yavruna canım 1500 lerden sonra görünüyor diye biliyorum cnm
Çatlatma iğnesi 10.gun de bu kadar belli olmaz bide normal kaset test ile dene bence erken gebelikler yaniltabiliyormusBirtane erken gebelik testim vardı onuda bugun yaptım bekleyemedim çıkmasa üzülmücektim daha 5. Gün bide 3. Hün transferi çıkmasa üzülmemek için erken yaptım aslında 8 9 da çıkmasaydı o zaman üzülürdüm ama durum farklı oldu çok çok silik çıktı karartmayla bu kadar belli oldu çatlatmanın etkisi oldugunuda düşünmüyorum 10. Gün artık hakkımızda hayırlısı canım inşallah istediğimiz gibi olur
İnşallah rabbim isteyen herkese nasip etsinDoktora yazdım bakalım ne diyecek
Hepimiz bebeklerimize kavusalim
Hiç üzülmeBugün tam 5haftalık oldum, b hcg progesteron östrojen değerlerim güzel artıyor. Bugün keseyi gördük çok şükür. Kesenin arkasında kanama alanı var dedi doktorum. Benim lekelenme dahil hiç kanamam olmadı şimdiye kadar keseyi görmeye sevindim ama kanama var demesine çok üzüldüm ya
Normal testim de var 3 tane aldım ondanda ama erken çıkmassa bide ona psikolojim bozulursa yarın 6. Günüm olcak varsa çıkarmı kiÇatlatma iğnesi 10.gun de bu kadar belli olmaz bide normal kaset test ile dene bence erken gebelikler yaniltabiliyormus
Bı kaç gün bekle hemen yapma canım daha erken 3.gün embriyosu için çıkmazsa üzülürsün o yüzden 8 yada 9.gün yap onlarıNormal testim de var 3 tane aldım ondanda ama erken çıkmassa bide ona psikolojim bozulursa yarın 6. Günüm olcak varsa çıkarmı ki
Anlık batma yanma gibi his oluyordu benim ama eğer iğne kullanıyorsan onlardan dolayı da olabiliyor ilaclar da bu etkiyi yapabiliyor.Kizzllarr sizinde kasık ağrısı haricinde böyle rahme acı gibi birşey oluyor mu anlik ağrı kadar uzun sürmüyor ama kendini hissettiriyor böyle aniden birşey oluyor aranizda olan var mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?