Doktora sormadim ama normaldir galiba yoksa zaten regl olacagimdir yapacak bir sey yok ama baya agir yokladi bi korktum
Ben 21 inde transfer oldum regl gecen ay 31 inde oldumBende sormadim ama inşallah yerlesiyordur ondandir senin kaçıncı günündü ve regl günün ne zaman
Benim bu ikinci . İlkide tüp bebek di oğlum doğdu. Ondada bir gün ağrıdan uyuyamadigimi hatırlıyorum. Bu gece başladı ağrım kaç gündür normaldi. Bence güzel ağrılar bunlar Allah'ın izniyle. Sen ne zaman test yapacaksın ben dayanamıyorum Çarşamba sabah bakacagim bı daha 7.gun oluyo. Oğlumu 9.gunde öğrenmiştim. Silikti ama belliydiAllah saglikla versin de cekilir hepsi iyi dusunmek istiyorum
Bunu bugün ikindi vakti yaptım dayanamadım. Bı yarım saat içinde hayalet çizgi oldu . Aslında 5 dk sonrasini ciddiye almayın diyorlar ama bilmiyorum. 5.gundu birde öğle vakti belki çok küçük ondan çok hayalet çizgi oldu umutlar isteBen 21 inde transfer oldum regl gecen ay 31 inde oldum
Yok gelecek regl ne zaman kac günde bir oluyorsunuz yani adet tarihiniz yaklastiysa ondanda agrilariniz siddetlenip azalabilir onu demek istedimBen 21 inde transfer oldum regl gecen ay 31 inde oldum
Bnmde karnim ağrıyo gibi oluyo sonra kasığıma geçiyor. Gece yatınca da bacağımada vuruyo. Bnde ara ara korkuyorum sonra diyorum kendi kendime yer açıyo inşallahta öyledirBen 21 inde transfer oldum regl gecen ay 31 inde oldum
Ben de senden beterim test yaptim cizgi cikti ama benim cok kimyasalim var ve bu embriyo var pgtsiz o yuzden korkuyorum, sen de yarin bir dhaa yap oyle bi bakalim artarsa anlariz en azindan ama cizgide eger pembelik varsa vardir demekBunu bugün ikindi vakti yaptım dayanamadım. Bı yarım saat içinde hayalet çizgi oldu . Aslında 5 dk sonrasini ciddiye almayın diyorlar ama bilmiyorum. 5.gundu birde öğle vakti belki çok küçük ondan çok hayalet çizgi oldu umutlar iste
Yok yok tam 31 inde regl olurum eger olacaksam ben hep ayni zamanda olurum o yuzden test tarihimle beklenen regl tarihim ayni ya regl geliyoo ya bebek hsshhsh ama benim de az once bacagima vurur gibi oldu cok garip baya regl sancisi yani cok korkutuyorBm
Bnmde karnim ağrıyo gibi oluyo sonra kasığıma geçiyor. Gece yatınca da bacağımada vuruyo. Bnde ara ara korkuyorum sonra diyorum kendi kendime yer açıyo inşallahta öyledir
Benim de 10. Gun cift 5. gun embriyosu 790 cikti. Baya benziyoruz10. Gün canım çift 5. Gün embriyo
Var bence bu arada cunku çizgi pembe gibi geldi bana ama yarin test yapinca acma boyle ben de hep acardim kuruma cizgisi oluyo insan onu pembe cizgi saniyorBunu bugün ikindi vakti yaptım dayanamadım. Bı yarım saat içinde hayalet çizgi oldu . Aslında 5 dk sonrasini ciddiye almayın diyorlar ama bilmiyorum. 5.gundu birde öğle vakti belki çok küçük ondan çok hayalet çizgi oldu umutlar iste
EvetBenim de 10. Gun cift 5. gun embriyosu 790 cikti. Baya benziyoruz
Hayırlı olsun inşallahHerkese günaydın.Sanırım artık kesinleşiyor10. Gün kan testine gideceğim.Kaldı 3 gün.7. Gün testim böyle çıktı
Hayırlı olsun canımHerkese günaydın.Sanırım artık kesinleşiyor10. Gün kan testine gideceğim.Kaldı 3 gün.7. Gün testim böyle çıktı
Benim hiç yaşamadığım gibi yangın gibi regl ağrısı yaşadım resmen pozitif çıktı şükürKizlar bugun transferin 5.gun aksami regl agrisi var biraz fazla sizde de oldu mu cok korkuyorum su an kanamam falan yok hic olmadi ama agri var baya
Bende normalde az su içen biriyim ama transferden sonra 3 ila 4 litre arasında içiyorum sabahtan akşama kafar su matarasi yanındadır bittikçe doldurup içerim sende içmeye çalış bu dönemdeKizllar günlük ne kadar su içiyorsunuz? Benim normalde hiç su içme alışkanlığım var yani günlük 1 bardak maks 2 yani ama transferden sonra zorladim kendimi bayağı siz siz ne kadar iciyorsunuz?
Hayırlı olsunMerhaba ben 16 ağustosta transfer işlemi gördüm bugün 11. Günüm yarın kanda test tutacağım bu sabah idrar testi tutum kanda da sonuç aynı çıkarmı
Allah razı olsun inşallah isteyen herkese nasip olurHayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?