o zaman artımedleri kafaya takmayın sonucta hiçbiri %100 garanti değil kalan gunlerinizi sakin geçirmeye calışınEve
Evet erken ama geçen ki gebeliğiimdede böyle öğrenmiştim o yüzden yaptım baska markada pozitif çıktı silik şekilde. Diger 3 artimed de negatif görünce şaşırdım yani
Evet evet bekliyorum bakalım hayırlısı hakkımızda ama insanin kafasida orada acaba hangisi doğru diye bende bilemiyorum bekleyip görecegızo zaman artımedleri kafaya takmayın sonucta hiçbiri %100 garanti değil kalan gunlerinizi sakin geçirmeye calışın
erken test yapınca da maalesef böyle oluyor kan vermekte aynı erkenden strese giriyor insan allah kımsenın emegını bosa cıkarmasınEvet evet bekliyorum bakalım hayırlısı hakkımızda ama insanin kafasida orada acaba hangisi doğru diye bende bilemiyorum bekleyip görecegız
Aramızda bir hafta varmış sizle ben 12 Ağustos transfer 10.gün 393 12.gün 1159 bu gün öğrendim5agustos transfer tarihi
10.gün 244
12.gün 651
Canım predictor en güvenilir test, içini ferah tut hayırlı olsunBu şekilde çıktı
Siz test yaptınız mııerken test yapınca da maalesef böyle oluyor kan vermekte aynı erkenden strese giriyor insan allah kımsenın emegını bosa cıkarmasın
5,6,7. Günler bende de hiç belirti olmadı çok üzüldüm hatta ama tutundu bebeğim korkmayın hep pozitif olunKızlar bugün 5. Günüm 4 gündür kasık ağrım vs.. vardı bugün hiç bişeyim yok belirti aramak istemiyorum tabi ama kasık ağrısı hafıf lekelenme tutunma belirtisi diyolar ya insan kendini dinliyor ister istemez
İnşallah pozitifi görürsünüz sürekli pozitif düşünün bebeğinizi hayal edinKızlar bugün 5.gün çift embriyo transferi oldum. Test tarihim 5 Eylül. Benim için de dua eder misiniz?
Belki doktorun bi sonrakine pgt olur onerir sen simdi kafani topla eger maddi sorunun yoksa maneviyatini iyilestir keske daha farklisi olsa ama iste biz de ayni durumdayiz
Yaa çok teşekkür ederim umut oldunuz valla kaçıncı gün test yaptınız sağlıkla kucagınıza alırsınız inşallah5,6,7. Günler bende de hiç belirti olmadı çok üzüldüm hatta ama tutundu bebeğim korkmayın hep pozitif olun
Teşekkür ederim inşallahİnşallah pozitifi görürsünüz sürekli pozitif düşünün bebeğinizi hayal edin
Dün akşam yine yaptım ama yine erken gebelik testi yaptım kaset test için erken olur gibi geliyor ya da negatif çıkacak diye korkuyorum bilmiyorum bu gün 8. Gün ve hafif kasık ağrım varCanım predictor en güvenilir test, içini ferah tut hayırlı olsun
Amiinn amiin cnmerken test yapınca da maalesef böyle oluyor kan vermekte aynı erkenden strese giriyor insan allah kımsenın emegını bosa cıkarmasın
Erkende böyle cikiyosa kasette silik şekilde çıkar için rahat olsun eğer test dogruysaDün akşam yine yaptım ama yine erken gebelik testi yaptım kaset test için erken olur gibi geliyor ya da negatif çıkacak diye korkuyorum bilmiyorum bu gün 8. Gün ve hafif kasık ağrım var
Cnm benim herkes birsyler ariyor dinliyor kendini keza bende öyle ve benimde 5. Günüm ve benimde Kasık ağrım devam ediyor bende diyorum ki tutmadi adet belirtisi yaşıyorum zaten böyle olurdu vs diye en kötüye hazirlamaya çalışıyorum kendimi. Kiminde ağrılar kesiliyor kiminde ağrı olmamisken kiminde sonradan ağrı çıkıyor vs vs iste bir sürü ama biz hep birseye umut bağlıyoruz çünkü bebislerimiz artık gelsin istiyoruzKızlar bugün 5. Günüm 4 gündür kasık ağrım vs.. vardı bugün hiç bişeyim yok belirti aramak istemiyorum tabi ama kasık ağrısı hafıf lekelenme tutunma belirtisi diyolar ya insan kendini dinliyor ister istemez
İki tane farklı marka yaptım birini gece birini akşam ikisinde de çıktı iki tane bozuk bana denk gelmiş olmasın aminErkende böyle cikiyosa kasette silik şekilde çıkar için rahat olsun eğer test dogruysa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?