Hakkında hayırlısı inşallah Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize Mardini görünce hemen yazmak istedim bende Mardinliyim ben d.bakir bahçeciye gidiyorumBen İzmir’de yaşamıyorum, tedavi için geldim izmire, Salı günü transfer olup perşembe günü Mardin’e evime gideceğim uçakla. Gebelik oluşsun da gerisi hallolur insallah bi şekilde
Güzel haberler ile gelin İnşallahBakalim yarın sabah tekrar yapicam
Amiin ama çok tedirginimGüzel haberler ile gelin İnşallah
Strese sokmayin kendinizii rahat olun güzel haberler alicaksiniz pozitif düşünün ki pozitif olsunnAminnn
Amiin ama çok tedirginim
İnşallah öyle olurStrese sokmayin kendinizii rahat olun güzel haberler alicaksiniz pozitif düşünün ki pozitif olsunn
İlk tedaviyi Diyarbakır memorial da yaptım, şimdiki aklım olsa Diyarbakır’da bahçeciye giderdim, insallah rabbim hepimizin gönlüne göre versinHakkında hayırlısı inşallah Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize Mardini görünce hemen yazmak istedim bende Mardinliyim ben d.bakir bahçeciye gidiyorum
Hayırlı olsun tebrik ederim saglikla ilerlesin inşallahKızlar dayanamadım özelde kan verdim sonucum 46 çıktı
Çok teşekkür ederim darısı hepinizin başınaHayırlı olsun tebrik ederim saglikla ilerlesin inşallah
Amin inşallah darısı başımızaÇok teşekkür ederim darısı hepinizin başına
Hayırlı olsun cnm inşallah sağlıkla artarKızlar dayanamadım özelde kan verdim sonucum 46 çıktı
Aminn çok teşekkür ederimHayırlı olsun cnm inşallah sağlıkla artar
AMİNNNAmin inşallah darısı başımızaBelirti var mıydı
Ben 7. Gün verdim ilk sonra 2. Gün sonraki sonucu merak ettim 9. Gün tekrar verdim 11. Gün tekrar verdim doktor 12. Gün istediğinden 12. Gün tekrar verdimBende erken gebelik testine güvenmiyorum o yüzden yaparken 2 tane ayriyeten kaset test yapıyorum onlarda da düne göre bugün bir tık koyu çıktı bende kan verdim bugün sonucu doktor ile paylasmicam doktorun istediği kan gününe kadar
Siz tekrardan kan verdiniz mi
Yazar mısınz değerlerinizi pekiBen 7. Gün verdim ilk sonra 2. Gün sonraki sonucu merak ettim 9. Gün tekrar verdim 11. Gün tekrar verdim doktor 12. Gün istediğinden 12. Gün tekrar verdimsonra rutin olarak onlar da iki kat artış olacak mı diye 14. Gün ve 16. Gün de kan istediler o zaman da verdim ben bayağı kan verdim ya
Cok sevindim canım hayırlı olsun inşallah darısı başımızaKızlar dayanamadım özelde kan verdim sonucum 46 çıktı
Amin inşallah darısı isteyen herkese nasip olsun güzel haberlerinizi alalımCok sevindim canım hayırlı olsun inşallah darısı başımıza
Doktorun dediği tarihten haricindeki verdiğin lan sonuçlarını doktora söyledin miBen 7. Gün verdim ilk sonra 2. Gün sonraki sonucu merak ettim 9. Gün tekrar verdim 11. Gün tekrar verdim doktor 12. Gün istediğinden 12. Gün tekrar verdimsonra rutin olarak onlar da iki kat artış olacak mı diye 14. Gün ve 16. Gün de kan istediler o zaman da verdim ben bayağı kan verdim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?