Bana gün gün bilgi vermişlerdi hatta 5.gunde arayıp tekli yada ikili nasıl dondurulmasını istersiniz demişlerdi19 ağustos pazartesi günü toplama oldu. Salı günü ve çarşamba günü embriyolog arayıp bilgi verdi. Bir daha aramayacağız hemşireler arayıp transfer için size bilgi vereceker dedi. Ama 3. Günde arayıp embriyoların gelişimi hakkında bilgi vermesi gerekmiyor mu?
30 yaşındayım ben de klinik 35 yaş altına iki embriyo transfer edemiyoruz çoğul gebelik riskli gebelik olduğu için ddi canımKaç yaşındasınız benim yaşım 30 2 tane transfer edildi bu ikinci denemem ama doktor ilk denemede bıle ıstersen ıkı tane transfer edebılırız demıstı ben ıstememıstım
Anladım canım demek ki her Merkez farklı uygulama yapıyor.Beni ilk gün ve 4.gün aradilar. Donrulmusu da cozerken aradılar.
Canim zeytin yağı iç corba kasigiyla arada.erik suyu hosafi falan yap. Cok etkili oluyor. Ilaclardan dolayi zorlaniyoruz.Kafana takma canım çoktan tutunmuştur zaten insanlar bari bu zamanlarda biraz anlayışlı olsalar ama olamıyorlar maalesef ben de transferden beri kabızım ilaç kullandım ama bana mısın demedi haliyle çatlayacak kıvama geldiğim için bir kaç sefer ıkınmak zorunda kaldım korkuyorum bu sebeple tutunamamışlardır diye
Aaa çok iyiymiş. Bende çok merak ediyorum fakat ilk iki gün bilgi verdiler. Bakalım hemşireler ne zaman arayıp ne söyleyeceklerBana gün gün bilgi vermişlerdi hatta 5.gunde arayıp tekli yada ikili nasıl dondurulmasını istersiniz demişlerdi
6. Günüm 3. Gün embriyosu çift transferfotograf oldugu için sanırım silik olarak görülüyor inşallah saglıkla büyür kucagınıza almak nasip olur kaçıncı gününüz
Evet çok erken test için ama dayanamadım umarım sonu hüsrana ugratmaz bir kaç gün daha bekleyip tekrar etcem Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsinOrjinalde tabi daha net götürüyorsunuzdur. Hafif gölge var gibi. Daha cok erken testin canim az daha sabir.test yapinca daha da heycanlaniyorsun.
Öyle yapacağım ama yinede kan verene kadar sevinemiyorum kanda pozitif çıkarsa kabulümüzdürhadi hayırlısıııı ya bence 2 gün daha dur bi kan ver canım en azından 8 9 gün olunca beta hgc yükseliş gösterir :)
Amiinn Rabbim hepimizi bu güldürsun minnaklarimiz bizimle olsunTekrar çıkmışsa vardır şimdiden hayırlı olsun darısı başımıza
Sen ara canim.Aaa çok iyiymiş. Bende çok merak ediyorum fakat ilk iki gün bilgi verdiler. Bakalım hemşireler ne zaman arayıp ne söyleyecekler
aynen kan en önemliiisi canım benimm haber et kan verince bizede :)Öyle yapacağım ama yinede kan verene kadar sevinemiyorum kanda pozitif çıkarsa kabulümüzdür
Tabikii seve seve haber veririmaynen kan en önemliiisi canım benimm haber et kan verince bizede :)
Guzel dusunelim güzel olsun canım. Sabrin sonu selamettir insallah bebisin seni bekliyorEvet çok erken test için ama dayanamadım umarım sonu hüsrana ugratmaz bir kaç gün daha bekleyip tekrar etcem Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin
Bugün haber bekleyeceğim aramazlarsa yarın arayacağımSen ara canim.
Erik suyu yaptım çok faydalı olmadı zeytinyağını denemedim canım içebilirsem deneyeyim benim zaten kronik bir kabızlığım var bir de üstüne böyle ilaçlar inşallah tutunmuşlardırCanim zeytin yağı iç corba kasigiyla arada.erik suyu hosafi falan yap. Cok etkili oluyor. Ilaclardan dolayi zorlaniyoruz.
Cok sevindim cnm darısı tüm bekleyenlere inşallah bizede banada3. Gün embriyosu 2 tane transfer edildi fotoğrafda belli olmuyor ama eşimde gördü
daha çok erkenmiş ama cıkması tabı ki mutlu eder6. Günüm 3. Gün embriyosu çift transferteşekkür ederim hepimiz güzel haberler alalım
Yok benim 3. Transfer ama yinede cok heyecanliyim biri pozitifti gelişimi durdu ikinci negatifti.. iste belirtilerimi kiyaslayip duruyorum sinir oluyorum kendimeilk transferınız mı ilklerde ikincilerde daha heyecanlı oluyor sonra plan yapmayı bırakıp sakinleşip allaha bırakıyorsun ya da bende oyle oldu
Bende gördüm alttaki daha koyu gibi geldi bana ama dışarıda olduğum icin yanilmista olabilirim
Nerde yaptırıyorsunuz bence sızde arayıp sorabılırsınız benım 4 embrıyom vardı 1 1 2 seklınde dondurdum bırı çöp oldu tavsıyem tek tek dondurmanız olurAaa çok iyiymiş. Bende çok merak ediyorum fakat ilk iki gün bilgi verdiler. Bakalım hemşireler ne zaman arayıp ne söyleyecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?