How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2024 Ağustos Ayı Transfer Olacakların Paylaşım Alanı 🧿

Kacinci gun embriyosuydu canim 16 sinda da benim transferim yapildi ay test yapmak istiyorum 🙄🙄 benim 3 gun embriyosu bugun 5.gun yapsam cikmaz muhtemelen olsa bile
Ben de aynı gün oldum sizle ve 3. Gün embriyosu benim de...Fakat bize erken olduğunu düşünüyorum 😊 Biraz daha sabır 💪🍀😊

9. günüm kan verdim doktorum istedi maalesef negatif geldi 2. Transferimdi, Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah kolaylıkla 💐

Rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin biraz erken istemiş testi sanki
Amin Allah razı olsun bilemiyorum şikayetlerimden ötürü sanırım , normal de cuma test günüm idi 2 günde yükselme ihtimali var mı , acaba benim durumumda olan varmıydı

9. günüm kan verdim doktorum istedi maalesef negatif geldi 2. Transferimdi, Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah kolaylıkla 💐
Bizim merkez hep 9.gün kan testi istiyor o gün yoksa tüm ilaçları bıraktırıyor yani erken değil 5.gün embriyosuysa

Benim de öyleydi transfer olduğum gün bir başladı dört gün hiç kesilmedi bu sabah uyandığımda hiç ağrı yoktu bende şeyi merak ediyorum göğüs halkaları büyüyen var mı ilacın etkisi mi bu
Ben hic farkinda değilim valla anlamadim yani senin kaçıncı gün

Back