• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ağustos Ayı Transfer Olacakların Paylaşım Alanı 🧿

Benim de 11-14 arası değişiyor ama doktorum 14-15 olunca gel dedi şuan takipteyim. Bi kere 15 çıktı sadece. Sizin değerleriniz nasıl
İnşallah bu aralıkta devam eder ilaçsız bi şekilde
İnşallah 🤲 ben gebelik öncesi de ilaç kullanıyordum..gebelik olunca ilaç değişti sadece..benim 16/10, 17/ 11 görünce ilaç başlamışlardı

Ellerinde uyusma hisseden varmi..sabah kalktigimda siş hissediyorum sonra sol elim devam ediyor uyusma oluyor birazda guç kaybi var sanki.

Ellerinde uyusma hisseden varmi..sabah kalktigimda siş hissediyorum sonra sol elim devam ediyor uyusma oluyor birazda guç kaybi var sanki.
Ödemden kaynaklanıyordur büyük ihtimal. Benim de sağ ayağımda oluyor. Serklajlı olduğum için günün büyük kısmını yatarak geçiriyorum o yüzden bazen durup dururken bile uyuşma oluyor bacaklarımda.

Benim oluyor bir süre sonra geçiyor. Tansiyonunuzu ölçtünüz mü o anda? Ben bir iki kere ölçtüğümde küçük tansiyonum düşük çıkmıştı ona bağladım ama tahmin sadece

Kızlar selam nasılsınız nasıl gidiyor hamişlik🙈 sizlere birşey soracağım benim gün geçtikçe artan pelvik ağrım var vajina girişinde gibi ama sanki ordaki bütün kemiklerle kaslarda baskı var gibi hissediyorum. 3.ayımdan beri var bu ağrı ama son 1 haftadır iyice çoğaldı bi sorun yok diyorlar ama o zaman bu baskı nedir😏 rahim ağzı kapandığından beri bu şikayetim var. Geceleri sağa sola dönerken oturup kalkarken ayakkabı çorap giyinip çıkarırken vs surekli baskı ağrı var. Magnezyum kullanıyorum maden suyuda içiyorum. Doktor tekrar progestan fitil baslatti onunlada ilgisi yok devam ediyor. Aynı durumu yaşayan var mı?

Back
X