• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ağustos Ayı Transfer Olacakların Paylaşım Alanı 🧿

Kızlar detaylı ultrason yaptırdınız mı bebişler napıyor 😍 biz dün bebek arabasıyla başladık alışverişe siz ne durumdasınız
Ben yaptırdım çok şükür bir sorun çıkmadı canım tek sorun her ultrasona girdiğimde totosunu dönüyor yüzünü göremedik daha🥹 normalde hareketlerini hissediyorum kıpır kıpır ama ultrasona girince asla hareket etmiyor🤭 e bebekte indirim vardı biraz giyim alışverişi yapmıştım onunla duruyor beşik almak istiyorum ama kararsızım park yatakla ahşap beşik arasında. Bazı arkadaşlarım park yatağın kumaşında toz tutma oluyor dediği için kafam karıştı

Ben yaptırdım çok şükür bir sorun çıkmadı canım tek sorun her ultrasona girdiğimde totosunu dönüyor yüzünü göremedik daha🥹 normalde hareketlerini hissediyorum kıpır kıpır ama ultrasona girince asla hareket etmiyor🤭 e bebekte indirim vardı biraz giyim alışverişi yapmıştım onunla duruyor beşik almak istiyorum ama kararsızım park yatakla ahşap beşik arasında. Bazı arkadaşlarım park yatağın kumaşında toz tutma oluyor dediği için kafam karıştı
Bende kararsız kaldım kullanım açısından da hangisi kolay bilemedim

Kızlar detaylı ultrason yaptırdınız mı bebişler napıyor 😍 biz dün bebek arabasıyla başladık alışverişe siz ne durumdasınız
Bizde yaptırdık çok şükür bir sıkıntı çıkmadı 😊 30.hafta detaylı olarak tekrar görmek istedi bizim Hocamız sizlerde de böyle bir şey söylediler mi?

Kızlar iyi akşamlar , yarın önlem amaçlı serklaj işlemi yapılacak dua eder misiniz bebeklerim için 🌸
Canım dualarim seninle 🤲🏼 Hiç korkma çok basit bir işlem 5 dk sürüyor zaten. Bebişlerinle beraber sağlıkla çıkacaksın inşallah. Açıklık olmadığı için bebeklere bir şey olma riski yok denecek kadar az stres yapıp bebisleri de üzme ☺️

Bizim bebekte ufak bi kist gördüler o yüzden sonra tekrar bakılacak sanırım
Anladım inşallah geçici bir şeydir bir dahaki gitmenize tamamen yok olmuş olur bebişiniz Allaha emanet 😊 bana da bağırsak gelişimi Vs tüm organların gelişimi tamamlanmış olacak kakası oluşacak bağırsaklarda düğümlenme var mı bir sıkıntı var mı diye kontrol amaçlı gelirseniz iyi olur dediler bende Bi sizlere danışmak istedim böyle bir şey duydunuz mu diye

Canım dualarim seninle 🤲🏼 Hiç korkma çok basit bir işlem 5 dk sürüyor zaten. Bebişlerinle beraber sağlıkla çıkacaksın inşallah. Açıklık olmadığı için bebeklere bir şey olma riski yok denecek kadar az stres yapıp bebisleri de üzme ☺️
Canım çok teşekkür ederim, her şey güzel geçti çok şükür doktorum çok içime sindi güzel yerleştirdim inşallah 37 . Haftayı göreceğiz dedi . Bebeklerin kalp atışlarını da duydum bugün çıkmadan önce içim rahatladı . Senin Serklajdan sonra akıntın ne kadar devam etti canım ?

İsmim Saliha , çok teşekkür ederim 🌸 dün yapıldı işlem şimdi eve geçtik . Çok şükür iyiyiz 🙏
Canım bugün de Eyüpsultan a uğradım, duam da her birinizin ismini anmaya çalıştım. Rabbim kabul eylesin ismini bilmediğim için serklaj olacak arkadaş sahralina dedim🤭Sonuçta niyet önemli 🥰

Ben iki hafta sonra detaylı ultrason yaptırıcam..alışverişe biraz büyük başladım ve çocuk odası aldım😅 ama beşik almadım park yatak kullanıcam😅

Arkadaşlar dondurulmuş embriyolarınız hakkında size bilgi verildi mi veya dondurulduğuna dair herhangi bir belge? Bize galiba e mail gönderilmiş, daha da bir şey yok. Yani temmuz da donduruldukları için daha zaman var, senesi dolunca ararlar herhalde..Bugün merkezi aradık bilgi almak istedik, embriyologlar sizinle görüşecek, bilgilerinizi alalım arayacaklar dediler. Öyle bekliyoruz. Bir de yabancı bir dizi seyrettim, embriyoları habersizce birilerine veriyorlar falan galiba etkisi altında kaldım…

Arkadaşlar dondurulmuş embriyolarınız hakkında size bilgi verildi mi veya dondurulduğuna dair herhangi bir belge? Bize galiba e mail gönderilmiş, daha da bir şey yok. Yani temmuz da donduruldukları için daha zaman var, senesi dolunca ararlar herhalde..Bugün merkezi aradık bilgi almak istedik, embriyologlar sizinle görüşecek, bilgilerinizi alalım arayacaklar dediler. Öyle bekliyoruz. Bir de yabancı bir dizi seyrettim, embriyoları habersizce birilerine veriyorlar falan galiba etkisi altında kaldım…
Bizimkiler 3 tane donduruldular senesi gelince ararlar herhalde hiç düşünmedik

Back
X