Ahha harikasın ya ben de senin gibiyimAhahhahaha ben çok severim okumayı, bir iki hamilelik kitabını daha denemeye başlamadan almıştım. Dün çıkardım getirdim birini salona. Eşim diyor bunu ne zaman aldın yumuşatıcı reklamlarında çantasından yumuşatıcı çıkaran teyzeler gibisin
Senin amh yanlış zaten kafana takmana bile gerek yok. Birkaç ayda öyle değişmesi mümkün değil. Hiç moral bozmadan yola devamİnşallah ya. Bu amh moralimi bozmuştu ama kafamdan attım bu ay olumlama ayı ilan ettim iyi düşünelim iyi olsun
O zaman denk gelir diye düşünüyorum buraya dönmeden yaptırmam lazımBen hemen adet bitimi 7.günde çekildim.
Neden olmasındıııSağol güzelim inşallah bir gün hep birlikte içeriz
Ne kullandığının farkına varmadan büyümüş oluyorlar zatenİnşallah sağlıkla kullanmayı nasip etsşn Allah :) İkinciler şanslı eşyaları hazır ya da şanssız 2.el kullanıyor kıyamıyorum asdsjdj
Yok zaten umutsuz olacak biri kalmadı zaten herkes hamileKııııızz amh değerine mi takılıyorsun kendi değerimden utanmadan ben bile bazen ümitleniyorum ahahaha alemsiniz kııızzz ay ben bu topikte umutsuz birini görmek istemiyorum gülün ya tamam üzülün de 1 gün falan üzülün
Bide sayın başkanımız diyor ya nüfus az hani herkes hamile işte doğurganlık azalmış külliyen yalanYok zaten umutsuz olacak biri kalmadı zaten herkes hamile
Ya canım benim 1 mesajla kalbimi sıcacık yaptın inşallahSenin amh yanlış zaten kafana takmana bile gerek yok. Birkaç ayda öyle değişmesi mümkün değil. Hiç moral bozmadan yola devamBir bebek için 1 sperm 1 yumurta lazım e onlar da var. Vakti geldiğinde olacak zaten o bebiş
Saniyede biri hamile kalıyor ajajwuajBide sayın başkanımız diyor ya nüfus az hani herkes hamile işte doğurganlık azalmış külliyen yalan
Hshshshhshshs kendisini kadınlar kulübüne davet ediyoruz gözleriyle görmesi içinBide sayın başkanımız diyor ya nüfus az hani herkes hamile işte doğurganlık azalmış külliyen yalan
Ben hariçSaniyede biri hamile kalıyor ajajwuaj
Ben deeBen hariç
Akıntı yoksa çatlamada yok tecrübeyle sabitKızlar benim kafama bişey takıldı ya size de bir danışayım. Yumurtlama dönemlerinizde akıntı geliyor mu? Şeffaf uzayan akıntı çatlama olduğunda ya onun öncesinde?
Ben dikkat ettim de sadece incir yediğim ay da çok yoğun geldi akıntım.
Yani akıntı olmayınca çatlamada olmuyo mu acaba diye düşünmedim değil.
Daha önce yumurtalık tembelleşmesi vardı 6 sene önce.
Yaşta ilerleyince aklıma bu geldi.
Burada umutsuzluk görmek istemeyene de bakınBen hariç
O zaman ben mıçtımAkıntı yoksa çatlamada yok tecrübeyle sabit
Ahahaha kız ben zaten çok istemiyorum ya ondan şey ettimBurada umutsuzluk görmek istemeyene de bakın
İncir yediğim ay benim de öyle oldu aslında incirin yanına havuçta eklemek gerek diyorlar çatlaması içinKızlar benim kafama bişey takıldı ya size de bir danışayım. Yumurtlama dönemlerinizde akıntı geliyor mu? Şeffaf uzayan akıntı çatlama olduğunda ya onun öncesinde?
Ben dikkat ettim de sadece incir yediğim ay da çok yoğun geldi akıntım.
Yani akıntı olmayınca çatlamada olmuyo mu acaba diye düşünmedim değil.
Daha önce yumurtalık tembelleşmesi vardı 6 sene önce.
Yaşta ilerleyince aklıma bu geldi.